aslservis 93 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan auu druze da si nam ti ziv i zdrav a ona pizda koja je pobegla da se nadje i iza resetaka sa njim. nemogu da verujem da postoje takvi ljudi koji kad vide da su napravili tako nesto pobegnu umesto da sto pre pruze potrebnu pomoc unesrecenom.Tebi zelim da se sto pre oporavis i da se vozis sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13136 Napisano Mart 23, 2010 Ne silazi, 7463 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Honda ce se popraviti, kaciga ce se kupiti. Mada ej, cuti kad si je imao. Ne bi sada pisao. Uzivaj i samo lagano, dobro si prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Mart 23, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan komsija, brz oporavak. javi se da zalecimo rane uz neko pivce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan evo i slika sa lica mesta zahvaljujuci DIREKTORU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ne mogu ih postaviti velike su razmere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan vlado drago mi je da si nosio kacigu!!! nekako sam se srodio sa vama (citaj ljudima koji voze svoje motore) i oko svega nepravednog se nerviram.drago mi je sto nisam znas-vec-sta procitao u novinama! ;D a ti vidaj rane junace i pozovi neku gospu da ti pomogne!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ne mogu ih postaviti velike su razmere Jednu po jednu otvaras u paintu, smanjis im velicinu na 256k, snimis pod drugim imenom i voala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da uploadujes slike na http://imageshack.us/ pa samo linkove da okacis ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Mart 24, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na jednom američkom forumu tip postavio sliku opreme za motor koju je kupio od povraćaja poreza. Nova kaciga, neki "upgrades" za motor, on-board kamera... i jedna Češka Zbrojevka 11mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 24, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan S cim ulubi onako rezervoar junace? Ne vidjeh 00 na spisku ostecenih dijelova.... ;D brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan e toga se vec ni ja ne secam :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan evo uspeo sam da ih postavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan I sad mi nije dobro kad gledam ove slike. Bilo je tu još groznih detalja koje nisam želeo da slikam. Krv na asfaltu, farba sa kacige na zidu itd. Iskreno nisam mogao da verujem kad mi je doktor iz urgentnog rekao da te odmah sutra puštaju kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje nisam svestan kako sam ostao ziv...uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan imam jak stomak i mislio sam da mogu da gledam sve,ali evo priznajem,OD OVIH SLIKA JE STOMAK POCEO DA MI SE OKRECE I DA MI BUDE MUKA!!! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Mart 24, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu , extra si ti prosao gledajuci ove slike . Sreca da nisi nekog od prolaznika pokupio jer je dosta frekventno pesacima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13136 Napisano Mart 25, 2010 Ne silazi, 7463 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje nisam svestan kako sam ostao ziv...uzas Sada imas dva rodjendana. I da znas, Bog jedanput pomaze, cuvaj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan uh bre gledam ove slike pa me sve jeza uhvati . vlado svka čast što ti bila kaciga na glavi . želim ti da ozdraviš što pre a motor će se popraviti . ovo je primer slogana da kaciga glavu čuva !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan danas otisao na kontrole i skidanje konaca...ruka u gipsu jos tri nedelje...posto su mi otoci tek spali tek danas su uspeli da mi snime i konstatuju prelom nosne kosti,sreca pa se nos nije pomerio ni milimetar pa nece biti potrebna operacija...pozdrav svima i hvala koji ste uz mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PERICA46 1 Napisano Mart 27, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: NS Motocikl: CBR 500 F Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,samo nek si ti bolje.ono sto te ne unisti,ucinice te jacim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 348 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ufff...nameštanje nosne kosti boliiiii...ko je radio zna! Doktora koji me je nameštao i dan danas "mrzim" k'o Nemca! ;D Imaš bar malo sreće da ne moraš kroz to da prolaziš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Mart 27, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si ok posle svega. Moram priznati da i ja prolazim tom ulicom cesto i da potpuno istu stvar radim. Vise gledas da li neko dolazi u susret, a ne hoce li neko okrenuti naglo auto. Nadam se da ce dripac koji je pobegao, biti pronadjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...