Jump to content

Moto Zajednica

Pao mi je, ne mogah ga dici

Recommended Posts

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Mile, maskiraj one navrtke nekako, molim te!

Sto, bas su extra... ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Mislim da se Lale brine iz sigurnosnih razloga, posto su onako ostri i strche... recimo da naletim na pjesaka ili biciklistu i slicno, bilo bi kao u Ben Huru  ;D

Ili da zakacim auto pri provlacenju.

U svakom slucaju, ja cu iz tog razloga da to malo "modifikujem"...vec imam nekih par ideja.  8)

A sto se tice "prilicenja", to je stvar ukusa.  ;):D

• Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Bas deluju moderno, kao pirsing... ;D ;D ;D

Ma drze oplatu, kraj... ;D Doduse, znam da u UK ne bi prosao tehnicki sa strcecim srafovima... Nadji neke kapice od gume/plastike... ;)

Ne verujem, xaxaxaxaxaxa, dobio si i slajdere o istom trosku... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Meni je motor padao par puta, uvek sam mogao bez problema da ga podignem iako s opremom ima oko 220 Kg.

Ja cucnem  ISPRAVIM leđa i bez naglih trzaja podižem motor.

Najgore mi je bilo u pešćari tad sam podizao tri puta motor koji ležao u pesku (danak neiskustvu vožnje kroz pesak) a četvrti put kad sam tresnuo nisam mogao ni sebe da podignem zbog četvorostrukog preloma leve potkolenice  :(

Mile dobro si ga popeglao , jos pojas ko u "kolima"  8)

Zamisli sebe da moras svaki dan u recimo Tuzlu na posao, a da imas standarno stani-kreni-kolonu do Vlasenice.

Pa kad zahladni... mislim da bi ovdje citali o "Bijelom Medi u dvoristu" sa sve pojasevima, lancima, pepeljarom.... ;D

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

E, Mile, ovu šipku kojom si "spustio rep" okačiš sa strane i kad ti padne motor imaš polugu!

A?

p.s. Moram da ti kažem da mi se sviđa taj motor ali bez ovog divnog donjeg oklopa!

E, Mile, ovu šipku kojom si "spustio rep" okačiš sa strane i kad ti padne motor imaš polugu!

A?

p.s. Moram da ti kažem da mi se sviđa taj motor ali bez ovog divnog donjeg oklopa!

Vidis, vidis...a i dobro bi dosla pri "nesporazumima" sa drugim vozacima... ;D

Cim minimalna temperatura postane dvocifrena, oklop pada u ljetni san, stavljaju se ljetne felge i kilometar sat.  ;)

• 侍, 671 postova
  • Motocikl: Honda XRV 650

ja sam za "nesporazume" kupio alu pajser :) lagan a efikasan :) a uskoro ću da "nabudžim" nešto lepo :):) pa ću da okačim u opšte teme :)

elem, motor je super ispao, pogotovo ovi slajderi od loptica, ali ozbiljno.

ja sam sinoć isprobao onu tehniku podizanja motora, i uspeo sam! mada ne tako lagano kao onaj čika na snimku ali svakako mnogo lakše nego prvi put.

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Honda Hornet 900

Pade i meni motor i to ispred kuce , ne znam ni kako . Kad sam digao nogu sa puta cimnuo sam ga previse u levo i bilo je tres. U momentu sam poludeo okrenuo se uhvatio ga za obe rucke i digao ga u sekundi . Nisam neki nabildovan lik ali ovog puta mi je uspelo da dignem 170 kila .

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: Piaggio Skipper st125

Nagli TRZAJI su opasni...tada dolazi do ispada, uklještenja i težih povreda.

Diskus hernia je u stvari ispad mekog jedra kada dodje do degeneracije diskusa...

Dizali spreda ili od pozadi, važno je da kičma bude pravo i da težina ide na noge.

Mnogo manje zlo je dobiti kilu prepona nego kilu diskusa.

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: KTM Duke 2

Menjao ja prosle godine crevo za vodu donji deo motora sa leve tj chopave strane na mom starom cbr u

I navlacim ja tako crevo, upro ko konj kad odjednom ode motor na drugu stranu..... baaaaaaaaaaaaammmmm.... promasi mi auto za 30 cm

Podignem ja to relativno lako (ima nekih 190 ali je eto nisko teziste) a od tada kad nesto ceprkam postaram se da je zid sa druge strane :). Jbg nemam stender....

Mislim da bi mi goldwing pao cim bi makli copavu... ;)

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008.

meni se desilo slično al gore... par dana pošto sam kupio motor uspeo sam da se izvnem u baštu (mesto gde se parkiram je malo zaguljeno za izlazak) i naravno u sekundi na ruke i diži... posle se razmišljam "e bizonu jedan, još si i gledao kako treba na internetu i ti opet na leđa i ruke..." sva sreća pa se nisam družio sa fizioterapeutom :D

Potpuno istu situaciju sam imao! Dan-dva nakon kupovine

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja