Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 13, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi samo jezičak što se srafi u ploču givi monokey, ako neko zna gde ima ili ima da proda to ili celu ploču po razumnoj ceni, nek kaže. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Ovo? http://www.louis.de/_40b85dea1e76f1c52620a1d0328ef4d008/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=510&wgr=231&list_total=35&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10022989 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 13, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E baš to, ali mi nije jasno zašto ovde piše da je isto za kappa, givi i moto detail. A nemam vremena da čekam da mi se donese, treba mi do petka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 14, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel moguće da nema nigde osim u luisu, a i tamo sam čuo da nema više...Pomagajte hića je.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Mart 14, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja imam celu plocu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Mart 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Givi je prestao da proizvodimonokey iako ima još takvih kofera i ploča u prodaji dok se zalihe ne rasprodaju. Već mesecima nema u Luisu tih "zakački" koje tražiš, ja sam odavno više puta naručivao od Sekule ali bez uspeha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Mart 14, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.trionmotors.com/proizvodi/velike/piastre-b-n.jpg Ja imam ovakvu plocu,ako je to, to , javi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Mart 14, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan I ja da iskoristim prilku, ako neko ima ovakvu (polovnu) ploču za Kappa kofer, ne mora da ima onaj poklopac desno. Mirko - Sorry za upad! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan I ja da iskoristim prilku, ako neko ima ovakvu (polovnu) ploču za Kappa kofer, ne mora da ima onaj poklopac desno. Mirko - Sorry za upad! kappa ne odgovara na taj nosač, a ni givi (bar ne ovi u poslednje 3 godine) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 15, 2010 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...