Arso 2452 Napisano April 16, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, bezec je napisao: Mi smo se vec culi,ali napisacu i ovde...da, i meni bi vise odgovaralo ispupceno. Ispupčeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 16, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da još nekome odgovara udubljeno Kaže covek dva je završio tako a ostala tri može da ispupci... E sad ako nikome ne treba ovaj jedan udubljenje,jedan cu ja uzeti, mogu da poručim još jedan ispupcen pa taj udubljen okačim na kp pa će se naći neko da uzme Sent from my SM-N985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano April 16, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ispupceno, ja sam to odmah htjeo predloziti jer ce ovako skuoljati prasinu ali hajd reko da ne smaramo covjeka oko svegaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 16, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad me zvao covek- 1000 din skuplje po komadu ?! Kaže mora neko support i čuda da pravi da to bude tako- ne znam sto, ne razumem se. Ako neko hoće mogu da ostavim broj da se čujete sa njim ili samo javite:2400 ispupcen, 1400 uvučen.On noćas opet kreće štampu pa do tada da javimoSent from my SM-N985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano April 16, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Onda uvucen ce ga napunimo plastelinom Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano April 16, 2021 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, marko07 je napisao: Sad me zvao covek- 1000 din skuplje po komadu ?! Kaže mora neko support i čuda da pravi da to bude tako- ne znam sto, ne razumem se. Ako neko hoće mogu da ostavim broj da se čujete sa njim ili samo javite: 2400 ispupcen, 1400 uvučen. On noćas opet kreće štampu pa do tada da javimo Sent from my SM-N985F using Tapatalk Što se mene tiče ja bih onda da poklopac bude glat bez ičega. Njemu lakše a meni je stalo da bude što približniji fabričkom. A da, cena neka bude ista kao i za onaj sa udubljenom aplikacijom. Promenio April 16, 2021 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovinac78 10 Napisano April 16, 2021 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kovin Motocikl: ex XTZ 750 SuperTenere, now Suzuki V-Strom 650 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ondak sam i ja za ravan kao i Arso ako je moguće, doradiću nešto u sopstvenoj režiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano April 16, 2021 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja hocu ispupceno...e sad jedino , ako lik nece da radi samo jedan takav, onda daj sta das. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 16, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da hoce- javljam mi sada Dogovoreno sve- 2 uvučena v3c gotova, dva ravna i jadan ispupcen.Sent from my SM-N985F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 16, 2021 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Taj momak sto stampa, jel crta u 3D? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 16, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne znam.Ovo je link ka oglasu pa možeš da ga pitaš KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Sent from my SM-N985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 17, 2021 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan @marko07 Mislio sam da kad vec imate sve mere, izmenite to xtz750. Zar nije bolje da je ta povrsina malo teksturirana da ne klizi nista sa nje i cak moze ispupcen neki drugi simbol da se uradi. Cak su mogli upusti da idu na krajeve, pa da ubacite alu. alke za zatezanje. Nemam ovde na kompu program, ali probacu da nacrtam u firmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 17, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pitao ko sta hoće,meni je potpuno nebitno pošto mi je preko nosač za kofer i kofer preko toga...Ali su ideje počele da stižu kad je već povučeno. Sent from my SM-N985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 17, 2021 (promenjeno) drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ja imam orginalni na mom motoru. Nisam hteo da stampam, vise bih probao da odradim carbonske delove. Na poslu radimo nesto slicno i jedva cekam da odradim prve odlivke. Okacio sam fajl ovde da pomognem, posto sam video da nema crteza, tj modela. Promenio April 17, 2021 član Gvozden Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano April 17, 2021 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi volija onu plastiku koja ide oko satova imati od karbona.I još par sitnica. Karbon budućnost.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 17, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, el classico said: Ja bi volija onu plastiku koja ide oko satova imati od karbona. I još par sitnica. Karbon budućnost. Poslato priko Ténéré Kod mene je folija karbonski print na toj plastici, ali eto vidiš, ja bih je sutra odmah zamenio za original plastiku, kad bih našao lepu očuvanu. Ne izgleda loše uopšte, al kako ko voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano April 17, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Novola je napisao: Kod mene je folija karbonski print na toj plastici, ali eto vidiš, ja bih je sutra odmah zamenio za original plastiku, kad bih našao lepu očuvanu. Ne izgleda loše uopšte, al kako ko voli. Sad će Deki da kaže Arsova škola. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano April 17, 2021 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je folija karbonski print na toj plastici, ali eto vidiš, ja bih je sutra odmah zamenio za original plastiku, kad bih našao lepu očuvanu. Ne izgleda loše uopšte, al kako ko voli.Mislija san od pravog karbona napravljenu novu, nikakve folije.Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano April 19, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naidjem danas u Barel kupim ulje i filter (sve po katalogu) dodjem kuci i krenem sa zamjenom, sve po redu kako treba i dolikuje.Ispustim ulje, skinem onu deklicu sa filterom, uzmem novi filter kad stativa, pogresan filter mi dali. Ostavim onako da se cijedi, novcanik i filter u ruke, pa pravac Barel da zamijenim, kad tamo kao nemaju taj filter, mislim se...Kud sad, ostade mi ono onako sve rasklopljeno, haj Plattner oni ne drze dijelove tu, zovi ovog-onog, javi se Deki, ima Comp Co u blizini i tu nadjem. Sve smontiram, naspem ulje, fali, a znate da sam tvrdio da ne moze stati vise od 4l dospem jos 3dl i jos ispod minimuma. Dal je moguce da se toliko iscijedilo za taj sat ipo dok sam nasao filter ili treba malo da se provoza, pa da se sabilizuje malo nivo? Prosto ne mogu da vjerujem da je toliko stalo.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano April 19, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pregledah opet maloprije, ulje skoro do cepa, ok je Od sad je pustam svaki put da se iscijedi ulje po sat vremena, nikad cistije nije bilo.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano April 19, 2021 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Plavuša dobila nove cicibanke.Poslato priko Ténéré 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano April 19, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zar se taj model jos uvjek proizvodi? Ja sam bas trazio da vidim imal da se uzmu taze ali ne vidjeh igdje.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano April 19, 2021 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Heidenau K60 Scout je dostupan bez problema.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 20, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al joj lepo čuče ufff. Jel su mnogo skupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano April 20, 2021 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni su se extra pokazale i na suvom i mokrom, doduše nisam mnogo išao van asfalta. Šteta što ih naši trgovci ne uvoze. Što se cene tiče, ne znam šta podrazumevaš pod skupo. Mene su koštale 2015. godine, dok ih je u Srbiji zastupala neka firma iz Vojvodine, negde oko 220 evropskih ne mogu baš da se tačno setim. Promenio April 20, 2021 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...