pista 66 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan On 23.6.2020. at 10:24, Novola je napisao: Kakva perverzija ove slike, majke mi, to su tri stvari koje me žuljaju na mom motoru, gledam i balavim. Jesu li to nove felne ili sređene stare? Jel bi mogao cenu auspuha i farova da nam obelodaniš @pista? Ovde su farovi...imas puno modela ali bice zahtevno napraviti nosace za njih i omoguciti im da se steluju... 5.75+led+scheinwerfer | eBay WWW.EBAY.DE Tolle Angebote bei eBay für 5.75+led+scheinwerfer. Sicher einkaufen. Da, Arrow mi je izasao oko 530€...felne: obruci su polirani i onda plastificirani ( nije moglo crno hromiranje jer je majstoru kada za hromiranje zauzeta naredna dva meseca), zice, crni hrom a nipli beli mat hrom... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Panta Zemunac said: Ujutro idem da\mi se srede plastike Javi kako prođe sređivanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, pista said: felne: obruci su polirani i onda plastificirani ( nije moglo crno hromiranje jer je majstoru kada za hromiranje zauzeta naredna dva meseca), zice, crni hrom a nipli beli mat hrom... Koliko te izašlo plastificiranje točkova? Ja sad samo za cene zapitkujem, sirotan Žena ograničila budžet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Plastifikacija nije skipa, nisam siguran ali mozda oko 1000 dinara...problem je radturiti sve to...obicno zice nece Tako lako da se skidaju, ja sam zadne morao nove da nabavim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1000 din? Po točku? Daj brate, plastificiraću dnevnu sobu umesto tapeta ako je ta cena A to sve mora da se rasturi? I žice pojedinačno? Ne znam ni točkove skinuti u vraga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5528 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Gde si to radio? Ja razmisljam da sredim tockove za sledecu sezonu, sa sve novin zicama. To je oko 50e po tocku. Znaci sam ih ispoliras cime? I posle toga samo odneses da se isplastificira? I onda kod strucnjaka da to sve uvrne nazad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da proverim ujutru koliko je plastifikacija po tocku...dobre nove zice su oko 70-80€ po tocku, losije su jeftinije ali nisam siguran u kvalitet...ako kupujes nove zice onda brusilicom preseces stre...ja sam menjao lagere i semeringe i plastificirao “srca”...crno hromiranje zica je 50€ po tocku...plastifikacija bi bila mnogo jeftinija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, drmilan_ je napisao: Gde si to radio? Ja razmisljam da sredim tockove za sledecu sezonu, sa sve novin zicama. To je oko 50e po tocku. Znaci sam ih ispoliras cime? I posle toga samo odneses da se isplastificira? I onda kod strucnjaka da to sve uvrne nazad? U Leskovcu sam uradio plastifikaciju...poliranje klasicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Koliko košta da majstor isplete točak sa novim žicama i ako znaš ko to radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 25, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, srbac said: Napomeni mu da zadnje nisu iste kao prednje. Oni uglavnom svima uvale prednje kao zadnje. Zadnje su deblje 1mm nisam zadnje nikad drzao u ruci, u klipovima po yt mi deluju duplo deblje... i ja sam ranije razmisljao o tim podizacima kormana ali sam skoro video negde, valjda opet na yt, da je neki lik ispustio motor i da mu se polomio jedan podizac sto ga je (ako ne gresim) napravilo na pesaka negde u nekoj zabiti, nije mogao tako da vozi. sad razmisljam, da li je mogao da ih skine i da montira korman bez njih.. @Panta Zemunac meni su danas stigle selne, uzeo sam ovakve, deluju kvalitetno, ne mozes prstima da je rasiris, lepo drzi crevo (probao sam samo na crevu bez spojeva na motoru). ne znam koji je ovo materijal, nadam se da ne rdjaju, ne deluju tako... jesi li uradio nesto sa kocionim crevima od arsa? gde planiras da ih pravis? ako ces u hidraulik2 i ako je cena 3000 za oba tocka mozda bi mogao odmah da napravis i za mene pa da mi posalju na adresu da ne maltretiram i ja arsa za slanje kasnije... dobra stvar ove 'sisice' za odzracivanje sa kuglicom - odvrnes, drukas dok ne izadje vazduh, zavrnes, nema 100x odvrtanja i zavrtanja nego samo jednom. nije jeftino Buy Stahlbus Brake Bleeding Skrew With Check-Valve | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS-MOTO.CO.UK Stahlbus Brake Bleeding Skrew With Check-Valve at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio pre nekih mesec dana u hidraulik 2 i nešto se nismo razumeli u startu ali na kraju čovek reče da nemaju taj prečnik creva na stanju i ne zna kada ce biti. Ne znam kakva je sad situacija. Sent from my LM-V405 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan82 je napisao: Koliko košta da majstor isplete točak sa novim žicama i ako znaš ko to radi? Verovatno zavisi koliko ima posla...ja sam mom majstoru odneo nanizane tockove i pribluzno nacentrirane...imao je po 10-15 min rada po tocku i uzeo 2x10€...u Leskovcu znam majstora, malo je nepazljiv ali ga ja pritiskam pa bude ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Novola je napisao: Javi kako prođe sređivanje! Sredjujem sve originalne plastike... suta ce biti sve gotovo i namontirano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au kod tebe baš ima posla na plastikama. Ajde sa srećom da bude sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 26, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, sasha. je napisao: nisam zadnje nikad drzao u ruci, u klipovima po yt mi deluju duplo deblje... i ja sam ranije razmisljao o tim podizacima kormana ali sam skoro video negde, valjda opet na yt, da je neki lik ispustio motor i da mu se polomio jedan podizac sto ga je (ako ne gresim) napravilo na pesaka negde u nekoj zabiti, nije mogao tako da vozi. sad razmisljam, da li je mogao da ih skine i da montira korman bez njih.. @Panta Zemunac meni su danas stigle selne, uzeo sam ovakve, deluju kvalitetno, ne mozes prstima da je rasiris, lepo drzi crevo (probao sam samo na crevu bez spojeva na motoru). ne znam koji je ovo materijal, nadam se da ne rdjaju, ne deluju tako... jesi li uradio nesto sa kocionim crevima od arsa? gde planiras da ih pravis? ako ces u hidraulik2 i ako je cena 3000 za oba tocka mozda bi mogao odmah da napravis i za mene pa da mi posalju na adresu da ne maltretiram i ja arsa za slanje kasnije... dobra stvar ove 'sisice' za odzracivanje sa kuglicom - odvrnes, drukas dok ne izadje vazduh, zavrnes, nema 100x odvrtanja i zavrtanja nego samo jednom. nije jeftino Buy Stahlbus Brake Bleeding Skrew With Check-Valve | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS-MOTO.CO.UK Stahlbus Brake Bleeding Skrew With Check-Valve at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Arso danas, ako stigne, creva šalje Panti a vi ih posle razmenjujte među sobom, meni ne treba da ih vraćate. Neka ostanu kod nekoga ako sutra budu zatrebala zbog dimenzija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 26, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Evo, samo sam je brzinski namontirao da vidim kako čuči I odlično je čučnula. Fali mi samo ta žabica što je Panta voza sa sobom Ide oridjinale ispod za svaki slučaj, sitnija je, pa onda ova šminkerska preko. Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 26, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @deki295 Jel to Mitas Terraforce guma? Ako jeste kakva je, jel si zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 26, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Naso sam STeneru samo nema sediste, pih.@Novola guma je bolja od mitas 07 ako ti to nesto znaci. Imam vibraciju na preko 130 ali možda je i točak malo kriv bemligaPoslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 26, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor izvini, u frci ne plogledah a bio ubedjen u 22h misleci da tada zavrsavas drugu smenu...jbg, mea culpa! Nista, vozicu bez kamere, pa sledeci put. Izvini zbog ispale! @deki295 Delija te je danas trazio a tebete nije bilo, Mrgude jedan!Ako ti danas treba, sedam u auto i donosim ti...upss, zabica mi u koferu a motor kod plasticara! jbg, mea culpa! Zasto nisi rekao pa da vise nas uradi taj stitnik, ispalo bi jeftinije a znam nekoliko koji bi hteli! @Novola javljam slikovito veceras kada bude gotovo sta i kako je uradjeno @sasha koliko selni da narucim? Teflonsko ce mi ili Painkiler pronaci pa cu ih sa prikljuccima kupiti kada budem isao kod njega da mi to, sve sredi (normalno, kupio bih i za tebe) ili u Motomaniji ali veoma deru! To tek kada stignu Arsina...znaci, javljam ti a ti meni broj selni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 26, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti njega...gledam moj bajk i sav u cudu kad on otisao kod majstora...auuu!! Zabica ti je u koferu, u crnoj torbici pa u malom djepicu...vidi se! Sta trazis kod mog bajka...palim auto i silazim inace ode pola delova koje ces poskidati jer ti svasta nesto treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 26, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Regler ti udara u bočnu plastiku, treba da se prebaci ispod sedista, uzeo sam žabicu Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jun 26, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da regler udara a ne ona plastika, stitnik. Pa prebaciga, platicu ti, zaradices vise nego da vozis babe i zabe na pregled do doma zdravlja! Ajde, ucini mi to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 26, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, deki295 je napisao: Regler ti udara u bočnu plastiku, treba da se prebaci ispod sedista, uzeo sam žabicu Poslato sa SuperTénéré Baš tako taj regler se postavlja ispod sedišta s tim što mora da bude dobro zaštićen od vode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 26, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Panta Zemunac ja sam uzeo 15, mislim da mi treba 12 ukljucujuci filter za benzin, napamet sam sad izbrojao. ako nemas filter onda 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 26, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Željko plastičar će ti prebaciti sve sam mu objasnio. I nemas one gume u koje se uglavljuju nosači(bradavice) bočnih plastika te one onda landarju bezveze. To bi isto trebalo da rešiš nekako Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...