Lukabx 46 Napisano Februar 5, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Tenerasi Danas sam za Super Teneru napravio Dakar verziju otvorenog auspuha, sa loncem na gore i meni se jako svidja kako mu stoji i dosta je bolji zvuk nego sa fabrickim. Malo mi je previse metalan zvuk na nizim obrtajima ali je u visim bas rezak. Ako nekog zanima da pravi tako nesto mogu okaciti slike da vidite kako bi stajalo I jedno pitanje, ovih dana planiram da pravim prednje i zadnje crash barove pa ako imate neke skice ili slike izbliza raznih varijanti bilo bi dobro da podelite ovde sa novim clanom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 5, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zanimljiva ideja kao alarm www.kupindo.com/Sigurnosni-uredjaji/22219291_Auto-personalni-TRACKER-GPS-102B-NOVO- deluje mi ok samo me malo brine cena jbg...u svakom slucaju mozemo da se organizujemo i pazarimo jedan primerak i da ka testiramo manijakalno. S tim sto to nije alarm vec samo GPS, ne pisti kada se drmne koliko sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 5, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam alarm imao na tri motora..oblak senzore i ostale p..ke materine... ..... dva od tri sam cupao na sred ulice. Po meni ima boljih resenja od alarma, skriveni prekidaci na primer + tracking sistem. Nego javite mi , ako imate nekog ko bi pazario dobar primerak STenere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 5, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Doteraj je meni.. i teraj kombe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedza 9 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 36 postova Lokacija: crna gora,podgorica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 IE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Tenerasi Danas sam za Super Teneru napravio Dakar verziju otvorenog auspuha, sa loncem na gore i meni se jako svidja kako mu stoji i dosta je bolji zvuk nego sa fabrickim. Malo mi je previse metalan zvuk na nizim obrtajima ali je u visim bas rezak. Ako nekog zanima da pravi tako nesto mogu okaciti slike da vidite kako bi stajalo I jedno pitanje, ovih dana planiram da pravim prednje i zadnje crash barove pa ako imate neke skice ili slike izbliza raznih varijanti bilo bi dobro da podelite ovde sa novim clanom Naravno,davaj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 5, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Nego javite mi , ako imate nekog ko bi pazario dobar primerak STenere. Znao sam da ces kad-tad preci na Hondu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 5, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nego javite mi , ako imate nekog ko bi pazario dobar primerak STenere. Znao sam da ces kad-tad preci na Hondu... Joook ... uzeo bih KTM LC4 u SM varijanti .. to me trenutno greje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 5, 2015 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nego javite mi , ako imate nekog ko bi pazario dobar primerak STenere. Znao sam da ces kad-tad preci na Hondu... Joook ... uzeo bih KTM LC4 u SM varijanti .. to me trenutno greje Uzećeš narandžasto smeće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delux 0 Napisano Februar 8, 2015 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozrav svima !....prodaje li ko Teneru ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 8, 2015 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pozrav svima !....prodaje li ko Teneru ?! Evo jedna dobra : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19900-yamaha-xt600-all-in-one/page__view__findpost__p__1712360 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delux 0 Napisano Februar 8, 2015 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozrav svima !....prodaje li ko Teneru ?! Evo jedna dobra : http://forum.bjbiker...ost__p__1712360 Hvala ....jos samo da vidim da li bi je menjao za novce .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Februar 14, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Tenere X2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Februar 16, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Fino fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedza 9 Napisano Februar 21, 2015 U prolazu, 36 postova Lokacija: crna gora,podgorica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 IE Prijavi odgovor kao problematičan Braco tenerasi,zna li ko dimenzije gumica prednjeg kocionog cilindra? fala vi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Februar 22, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege ima li ko u rezervi ili da je menjao pa da je ostao neki stari zadnji ili prednji lancanik? Meni je trenutno na ST prednji lancanik sa 16 zuba a zadnji sa 48, znaci malo kraci prenos nego fabricki sa 46 zuba na zadnjem lancaniku. Voleo bih da dobijem malo vecu putnu brzinu pa bih probao kako mi lezi 46 zadnji(ili manji, 45, 44) ili 17 zuba prednji. Naravno i ja bih dao nekome koga zanima moj 48zuba zadnji za probu Takodje znace i iskustva nekoga ko je sve ovo vec probao. Cini mi se da bi mi bas legao duzi prenos jer je ST dosta jaka u potezanju i u nizim obratjima pa ne bi puno uticao taj prenos na ubrzanje, tj na potez. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Februar 22, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan A sada zavisi koliko ti je kilovata tenera jel ova jaca ili slabija varijanta, ali definitvno imas prevelik zadnji zubcanik. Ako ti je slabija varijanta itekaki se osjete ta dva zuba na snazi tako da bih morao i prednjim propratiti. Ja to licno nisam radio ali razmisljam o tome ,bar da je spustim za nekih 500 do 700 obrtaja na kruznoj brzini koja je za mene oko 100 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan nk 5 Napisano Februar 22, 2015 U prolazu, 36 postova Lokacija: Niksic Crna Gora Motocikl: Yamaha XTZ 750 ST Prijavi odgovor kao problematičan Kolege ima li ko u rezervi ili da je menjao pa da je ostao neki stari zadnji ili prednji lancanik? Meni je trenutno na ST prednji lancanik sa 16 zuba a zadnji sa 48, znaci malo kraci prenos nego fabricki sa 46 zuba na zadnjem lancaniku. Voleo bih da dobijem malo vecu putnu brzinu pa bih probao kako mi lezi 46 zadnji(ili manji, 45, 44) ili 17 zuba prednji. Naravno i ja bih dao nekome koga zanima moj 48zuba zadnji za probu Takodje znace i iskustva nekoga ko je sve ovo vec probao. Cini mi se da bi mi bas legao duzi prenos jer je ST dosta jaka u potezanju i u nizim obratjima pa ne bi puno uticao taj prenos na ubrzanje, tj na potez. Meni treba zadnji lancanik sa 48 zuba. Vozim iskljucivo po losem terenu, pa bih probao sa vecim zadnjim lancanikom. Ako ces da mijenjamo imam dobar lancanik sa 46 zuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Februar 23, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je 25kw, mada verujem da su skinute sve restrikcije po tome kako ide. Koje su uopste razlike izmedju svajcarskog modela i modela za ostatak sveta?? Jovane imas pp, cekam jos neka iskustva za lancanik pa da se dogovaramo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan nk 5 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 36 postova Lokacija: Niksic Crna Gora Motocikl: Yamaha XTZ 750 ST Prijavi odgovor kao problematičan Sa prenosom 16/46 kad se kreces brzinom od 100km/h, sa istim brojem obrtaja ces sa prenosom 16/48 ici brzinom od 95,8km/h. Prenos 16/48 je prekratak za otvoreni put, meni je i 16/46 dosta kratak prenos, nekih puta kad brze vozim fali mi jos jedna brzina. Za terene kuda ja vozim treba mi kraci prenos, pa bih probao 16/48. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa prenosom 16/46 kad se kreces brzinom od 100km/h, sa istim brojem obrtaja ces sa prenosom 16/48 ici brzinom od 95,8km/h. Prenos 16/48 je prekratak za otvoreni put, meni je i 16/46 dosta kratak prenos, nekih puta kad brze vozim fali mi jos jedna brzina. Za terene kuda ja vozim treba mi kraci prenos, pa bih probao 16/48. Ako ti treba kraći prenos i ljuće reagovanje menjaj prednji lančanik... stim što ti napred jedan zub manje kao 3 zuba nazad više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan nk 5 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 36 postova Lokacija: Niksic Crna Gora Motocikl: Yamaha XTZ 750 ST Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, da ne trazim sad manji prednji lancanik i da ne kupujem, ako Lukabx odluci da uzme ovaj sa 46 zuba, samo se zamijenimo, meni ce biti dovoljno dva zuba nazad vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno imam kuci swicarsku i evropsku varijantu ,ova evropska je od kolege i ide tacno duplo bolje i njemu se dosta lakse igrati sa zubcanicima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 23, 2015 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci swiss dizne bas ubiju motor!? Na drugim forumima hvale potrosnju, ali niko ne spominje perfomanse.. Koliko je tacno razlika, ako si probao obe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Februar 23, 2015 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Probao jesam i stvarno je velika razlika u snazi ,odmah se osjeti u 50 metara. Ali potrosnja je isto tako druga prica. Do Dolomita i nazad sam skoro upola manje potrosio nego on na eu verziji. On je sada narucio tube i trazimonda uradimo reparaciju karbova. Potrosnja je isla skoro do 10 l. Nije se vozilo preko 120km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Februar 23, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel su samo dizne razlika ili ima jos nekih razlika, tipa uglovi na bregastim, hodovi klipova, samim tim kompresija..? Ja sam skoro cistio karburatore ali sam zaboravio koje su mi dizne, cini mi se 142.5, to bi trebalo da su dizne za evropsku,tj otvorenu verziju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...