Novola 2118 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Bigor said: Ja bih kada vec radis ubacio klipove i cilindre od TDM-a, zapravo sve sto treba sem bloka motora. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Brate moj dobri, zar misliš da mi je do bilo kakvog komplikovanja sad? Ubacio bi mašinu od T12 samo da znam da će me to na put izvesti. Ima u priči jedan dobar agregat i na korak sam da završim to, samo da vidim hoće to papirološki sve biti ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si vec nasao agregat onda je to druga prica. Ja bih te zamolio staredijelove dasacuvas, pogotovo cindre jermi se vec neke mislii motaju po glavi Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10006 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj papire opet slati kurirskom službom! 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha kakvi ste vi kraljevi.. 2 minutes ago, bajker71 said: Samo nemoj papire opet slati kurirskom službom! Druže, vidi, biciklom ako treba! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Avgust 9, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Samo nemoj papire opet slati kurirskom službom! Vidi, slobodno šalji, ne udara grom dva puta u isto mestoSent from my LG-K420 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, deki295 je napisao: Vidi, slobodno šalji, ne udara grom dva puta u isto mesto Sent from my LG-K420 using Tapatalk Не изазивај! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14486 Napisano Avgust 9, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Novola ako je kodna oznaka ista ne treba nikakva potvrda, dali masina ima saobracajnu ili je stranac? Ako ima saob. bitno je da se i kw slazu sa tvojim (tolerise se 0.5 kw, bio moped sa 1kw ili kamion 300kw). Ako ce se cariniti onda se sve pise iz tvoje saob. samo da je kod isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stranac je mašina, kako sam posle saznao, pa ću najverovatnije da odustanem od te varijante jer mi se čini skupo i komplikovano, mada možda i grešim.. Hvala na informaciji @bdada a znaš li koliko bi me izašlo carinjenje, otprilike? Čisto da se sračunam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14486 Napisano Avgust 10, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da je stavis u auto, izadjes iz zemlje da je ne vide, okrenes se, udjes... oko 3500din. Treba ti samo nota racun nekog servisa, otpada od preko ... Carinjenja "iz fotelje" 100€ minimum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Računica je jasna, hvala. Bolje onda da odradim generalku pa da znam šta je u motoru. Što bi Elias rekao, Uradi kako treba i rugaj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 10, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Novola je napisao: Računica je jasna, hvala. Bolje onda da odradim generalku pa da znam šta je u motoru. Što bi Elias rekao, Uradi kako treba i rugaj se. Upravo tako. Jer ako uzmeš agegat računaj da i njega moraš da otvoriš kako bi se uverio u kakvom je stanju i da li treba na njemu nešto raditi i ako treba to sanirati, kako sutra opet ne bi doživeo iznenađenje i troškove. Kao što sam ti rekao samo polako, hebeš jednu sezonu bitno je to uraditi kako treba pa sledeće leto prst u uvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan To mi je najveća briga iskreno, uzimam kao drugu mašinu, a bog te pita kakva je. Jeste ovo malo skuplje, al ajd, tu školu sa jeftinijim radom sam valjda već prošao.. ne moram opet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Avgust 10, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam preko deset redova i kada sam hteo ubaciti fotku : 'pregledac prestao sa radom' e sada da ponovim sve....ma,drugari pozdrav svima, lezim na klanici, ovaj, klinici URL i tako, neke knjizice prelistavam a vidim i vi ste se malo raspisali. Svakome zelim dobro! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Avgust 10, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I mi tebi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drz se, kakva klanica, ne zajebavaj jos je pred tobom kilometara koje trebas ukrotiti Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10006 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drž'se Panto, u mislima smo sa tobom! Ti si borac, obavi to što moraš pa se vidimo negde na vožnji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Avgust 10, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Panto ,ne daj se! Čim se oporaviš da sekta organizuje jednu laku vožnju ,pa da se i ja pridružim kao ex Teneraš,a veliki ljubitelj te sjajne mašine,i da vas sve upoznam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 10, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam te preko vibera, nisi se javljao pa sam se zabrinuo, laknulo mi je kad si se oglasio na forumu. Držimo ti palčeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Avgust 10, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od kako se pojavio novi kanal na MTSu o prirdi, planinama, jezerima, rekama i gradovima Srbije, pogotovo snimljeno sa dronova iz pticije perspektive, videvsi zaista svu tu lepotu, nesto u meni zaigralo. Pored Uzica sam prosao 15tak puta u zivotu a kroz..par puta ni jednom ne videvsi ni Djetinju i njen kanjon a kamoli kajakom i satorom proci! Znam da je Vama teze nego meni jer porodice su na I mestu, pogotovo deca ali @pista je dokazao da se i to moze uklopiti! Gledao sam sajtove sa sredjenim, starim kombiima koji sa iskrojenim satorima dobijaju na prostoru...nosaci za bicikl ili motocikl, kajak na naduvavanje i svako slobodno vreme ljudi koriste da bi napunili baterije i izdrzali ovaj tempo zivota! Dajem sebi kurazi da ipak zajedno, koliko god nas je, napravimo neku voznju! Vama savet..pogledajte ipak sajt OLIMP Sport, u Borci im je magacin i oa dva kajaka, jednoseda ili dvoseda, Explorer ili Chelenger..spod 100e a stvarno su mocni i za blaze brzake a kamoli normalnu vodu, jos ko moze na rate nece se pokajati! Pozdràv i zaista vam hvala na podrsci!! 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 4147 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Od srca ti želim da što prije napustiš tu lokaciju ali zdrav.Svako dobro kolega!!Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Avgust 10, 2020 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Novola je napisao: Stranac je mašina, kako sam posle saznao, pa ću najverovatnije da odustanem od te varijante jer mi se čini skupo i komplikovano, mada možda i grešim.. Hvala na informaciji @bdada a znaš li koliko bi me izašlo carinjenje, otprilike? Čisto da se sračunam Treba da ti se slazu slova sa pocetka broja motora. Ako je tvoj 3LD onda mora 3LD ne može švajcarka 3WM ili obrnuto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, srbac said: Treba da ti se slazu slova sa pocetka broja motora. Ako je tvoj 3LD onda mora 3LD ne može švajcarka 3WM ili obrnuto... Odustao sam za sad od te rabote. Komplikacija velika, a nije neka ušteda, opet papreno. Hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 4147 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da ti se slazu slova sa pocetka broja motora. Ako je tvoj 3LD onda mora 3LD ne može švajcarka 3WM ili obrnuto... Čisto da ostane zabilježenoCH je 3TDVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Avgust 11, 2020 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da tako je. 3WM je ona od 50ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Avgust 11, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, najzad su me stavili na program (samo ne znam da li je balet ili opera) i posle toliko peripetija, sutra prepodne, napokon cu isterati te podstanare, koji me zivog pojedose. Sada su mi i kosti smrsale ali kada izdjem i opustosim cak i Reine granule, pa se elegantno prepunim, kupicu jos jednu STenere i zavariti je poreď moje, da vozim dve, paralelno upasene, da me niko ne pita da li zaistà vozim toliku motorinu, kao da je tenk. Sta bi rekli da imam Apriliin Capenord 1000 od 300kg!?! ...opet me nesto gnjave, sad cu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...