Bojan82 8655 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Isto. Ja budem srećan,oću izljubim čoveka,daj pivo,rakije oni se smeju, ma lafčine a vamo mi ga zavuko ne mogu ga izvadim, samo operativno. Ps. Sećam se, jedan me zvao da dodjem kod njega ako mogu da me bije,izvredjao me što "nemam ni auto" kad sam se požalio šta je uradio, tj. nije itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako mi saug izgleda. Na samrti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/22/2020 at 8:55 AM, ThePainkiller said: Da se nadovežem... Vrlo verovatno su i sauh iglice potrošene pa i tu dobija više goriva i eto ti zalivanje svećica sa gorivom i one posle nekog vremena prestanu da bacaju varnicu jer ih benzin skroz namoči. Zato se dešava to trokiranje i pucanje... Ubo si druže ko prstom u... pekmez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XTZ750 Super Tenere '89-96 Choke plunger, Starter plunger NRP-CARBS.CO.UK Yamaha XTZ750 Super Tenere '89-96 Choke plunger, Starter plunger 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Novola je napisao: Ovako mi saug izgleda. Na samrti Ovo je katastrofa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Bigor said: Yamaha XTZ750 Super Tenere '89-96 Choke plunger, Starter plunger NRP-CARBS.CO.UK Yamaha XTZ750 Super Tenere '89-96 Choke plunger, Starter plunger Druže jel bi mogao, ako ti nije cimanje, da vidiš jel ima u Srbiji negde? Na poslu sam, delim terapiju da ne ubijem nekog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Novola je napisao: Ubo si druže ko prstom u... pekmez. Znao sam ja odma po simptomima šta tu može biti. Ono što je meni čudno da taj tvoj majstor to nije primetio kada je radio karburatore... Što opet dovodi do toga da je moja pretpostavka, da te majstor sam dobro odrao ni za šta - tačna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos se potrudio da doda goriva u smjesuPotrazit cu ali sumnjam da ima kod nasПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbg nije me baš "odrao" naplatio je 30e za čišćenje i sinhronizaciju i još 20e za zamenu creva, poklopca rezervoara, zamenu vakuum pumpe i još neke sitnice. 34 minutes ago, Bigor said: Jos se potrudio da doda goriva u smjesu Potrazit cu ali sumnjam da ima kod nas Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Ne bi on saug ni pogledao da mu nisam ja poslao poruku, da može biti to, kako je rekao @ThePainkiller Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan KEDO - Performance Products KEDO.DE Versandhandel mit Zubehör und Ersatzteilen speziell für YAMAHA... Jel to to? Da naručim dve odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Bigor said: Jeste Živ bio. 30€ samo poštarina kukuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 25, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Novola je napisao: Pa jbg nije me baš "odrao" naplatio je 30e za čišćenje i sinhronizaciju i još 20e za zamenu creva, poklopca rezervoara, zamenu vakuum pumpe i još neke sitnice. Ne bi on saug ni pogledao da mu nisam ja poslao poruku, da može biti to, kako je rekao @ThePainkiller Pa kako je i šta je čistio ako nije skidao karbove, jer da bi ih skinuo morao je da otkači čok, a onda je morao da vidi u kakvom je stanju osim ako se on u to razume kao Marica u kriv. Verovatno je "stručnjak" samo skinuo lončiće očistio talog i to debelo naplatio. Srbija do Tokija i Milvokija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17428 Napisano Februar 25, 2020 Integrisan, 5152 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Novola said: Živ bio. 30€ samo poštarina kukuuuu Pogledaj na MOTOPARTS.EU imas sve. Motorcycle Parts From Europe’s Number 1 - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Over 3.5 million motorcycle parts available online now. Worldwide shipping from Europe’s favourite genuine spare parts online retailer - 9.5/10 TrustPilot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si u pravu. Možda je čistio a možda i nije. Kako ja sad to da znam. On je rekao da jeste, nemam razloga da ne verujem čoveku. Kada ste mi ovde na forumu sugerisali da je možda (verovatno) saug u pitanju, i kad sam mu to preneo, posle kratke rasprave oko toga ipak je skinuo i poslao mi sliku da nisu ok, citiram, "Prvi put vidim plastične , zato to nisam ni gledao , neznam stvarno dal moze da se uzme novo ..raspitaj se kod tih tvoi sto vozaju teneru,mozda je neko menjao" I eto sad jurim da naručim iglice. 6.6€ na kedo.de, ali 30e postarine. Mozgam sta ću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Hvala drug, pregledah, ne mogu da pronađem. Mrtav sam umoran, možda mi je i promaklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si u pravu. Možda je čistio a možda i nije. Kako ja sad to da znam. On je rekao da jeste, nemam razloga da ne verujem čoveku. Kada ste mi ovde na forumu sugerisali da je možda (verovatno) saug u pitanju, i kad sam mu to preneo, posle kratke rasprave oko toga ipak je skinuo i poslao mi sliku da nisu ok, citiram, "Prvi put vidim plastične , zato to nisam ni gledao , neznam stvarno dal moze da se uzme novo ..raspitaj se kod tih tvoi sto vozaju teneru,mozda je neko menjao" I eto sad jurim da naručim iglice. 6.6€ na kedo.de, ali 30e postarine. Mozgam sta ću.Imaš li koga u dojčland dati to donese Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam, brat mi dolazi za 2 dana iz Berlina i neće stići da mu stigne to. Pojeo sam se živ, da sam pre par dana ovo saznao ne bi bio nikakav problem. Pogledaće sutra ako nađe negde da uzme lično al teško.. louis jedino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Novola je napisao: Verovatno si u pravu. Možda je čistio a možda i nije. Kako ja sad to da znam. On je rekao da jeste, nemam razloga da ne verujem čoveku. Kada ste mi ovde na forumu sugerisali da je možda (verovatno) saug u pitanju, i kad sam mu to preneo, posle kratke rasprave oko toga ipak je skinuo i poslao mi sliku da nisu ok, citiram, "Prvi put vidim plastične , zato to nisam ni gledao , neznam stvarno dal moze da se uzme novo ..raspitaj se kod tih tvoi sto vozaju teneru,mozda je neko menjao" I eto sad jurim da naručim iglice. 6.6€ na kedo.de, ali 30e postarine. Mozgam sta ću. Ako ti sve ono što ti se dešavalo posle njegovog ˝čišćenja˝ i ˝štelovanja¨ nije dovoljno, onda stvarno možda i treba da mu ˝veruješ˝... Izem ti majstora gde ti kao mušterija treba da mu sugerišeš da proveri nešto što bi on trebao da je uradio (a nije). Osim toga, kakav to majstor govori mušteriji da se ˝raspita˝ negde za delove...? Ustvari znam jednog, ali njegovo ime nećemo spominjati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam druže, ne dopada se ni meni, al jebena situacija. Raspitao sam se po gradu, svi su mi tekli da je odličan majstor, pedantan, picajzla. Meni ne deluje tako, al šta sad, motor je kod njega, ako budem i kod trećeg terao, vodićemo isti ovaj razgovor i tada, s tim što ću biti verovatno još 50-100€ lakši. Nek uradi pa ćemo videti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola jesi li proverio sa Bokilićem? Možda on ima iglice sauha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja htjedoh napomenuti isto ali da reko ne dosadjujem vise s njim. I ako nema nove mozda ima polovne bolje od tvoih, pa stavi gumicu od upaljaca da dihtuje kao ja sto sam uradioПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, ThePainkiller said: @Novola jesi li proverio sa Bokilićem? Možda on ima iglice sauha? Nisam, dobra ideja. Zovem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav car. Ima i poslaće mi 2 iglice gratis. Legendica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Cilo vrime te upućujemo k njemu...Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...