feelgod 225 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na Aliji je nesto dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da treba reci da naravno i super radi, drugar je stavio na TDMa i navozao se opako prosle sezone, ni stucnula nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa se da revidirati, ima ovdi link sa setom za revidiranje.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ponovo Benzinpumpen Reparaturkit für Mikuni Pumpen TYP 3LD , TDM850 ; XTZ750 ; SRZ660 ;XTZ660 ; XJ600S WWW.GEIWIZ.DE Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 17, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu nekakve velike nauke Kod STenere i TDM postoje dve membrane na vakumskom ventilu za gorivo jedna sa gornje strane od plastične folije poput astralona koji koriste štampari da na njega foksiraju paus prilikom osvetljavanja ploče i membrana sa donje strane koja je od materijala od koga se prave membrane za plinske uređaje u autu. Drugar kome je propala ona gornja membrana na TDM i je svojevremeno napravio identičnu od astralona i još uvek radi sobro. Jednu sam poslao kolegi Pankileru za njgov TDM. Pretpostavljam da ni onu donju nije problem napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 17, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, el classico je napisao: Evo ponovo Benzinpumpen Reparaturkit für Mikuni Pumpen TYP 3LD , TDM850 ; XTZ750 ; SRZ660 ;XTZ660 ; XJ600S WWW.GEIWIZ.DE Vozim motor, nisam bajker. Crno su membrane a providno su dihtunzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Jun 17, 2019 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 17, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A da, na STeneru i TDM pašu vakumski ventili od Yamahinih skutera treba kontaktirati Motobike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, meni je @Arso poslao jednu membranu i ja sam je stavio na svoju pumpu onomad. Posto moja nije bila pocepana, nju sam ostavio za rezervu. Mogu poslati ako kome treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Jun 18, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala A Đura membrane, na forumu mu je nick vidik. Čovek pravi membrane 063/8968694Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 18, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, vidakn je napisao: A Đura membrane, na forumu mu je nick vidik. Čovek pravi membrane 063/8968694 Sent from my SM-G900F using Tapatalk Mislim da Vidik pravi gumene membrane za karburatore . Plastična folija od koje je napravljena gornja membrana vakum ventila može da se nađe u svakoj štampariji koja još uvek koristi pause prilikom osvetljavanja ploča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Jun 20, 2019 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne premosti nek stavi na prirodan pad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Jul 1, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi mogao naci ovaj malo visi vizir, a i rucica kvacila mi fali, pa ako ko ima da pravimo dogovor Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jul 1, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ručicu kvačila imaju Motobike Novi Sad i Motocross team Kraljevo, cena je oko 800 dinara. Meni je povišeni vizir pravio Ivan viziri mobtel: 064 284 78 47 ali da me ubiješ ne mogu da se setim koliko je koštao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Jul 1, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rucica uopste nije skupa, a vizir bi znao napraviti i ja ako ne uzimam original, vec nijesam siguran koliko je to pametno. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Jul 9, 2019 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Je li tko od kolega možda kupovao deflektor-spojler za vjetrobran.Imam dužu šajbu od originalne koja uspravnije stoji ali osjećam turbulencije oko glave.Probao bih i taj podesivi deflektor.Možda pomogne.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naidjem u jednu radnju da pitam za vizir, kaze 100 evrosa sta velis bolan!Naidjem u Uradi Sam i nadjem pola kvadrata pleksiglasa i u kuhinjuEve rezultatПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Jul 11, 2019 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan da naidjem i ja u uradi sam pa kod tebe? kako ga oblikujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hm moj je prvi i ima par stvari koje bi jos bolje odradio tako da bi za tebe uradio bolje nego sebi, ne znam, ne znam Ma salim se, moze naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, sasha. said: kako ga oblikujes? Ne stigoh odgovoriti, djeca mi prave igranku u sitne sate. Isjekao na mjeru, ja sam ostavio visi 5cm, stavih na pleh koji ide u rernu,a ispod krpu. Sve to u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni i drzao 8 minuta, tada samo prebacim preko starog vizira i oblikujem krpama, posto logicno rukama ne mogu jer je vruce 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Germani to rade od Lexan-a.Naprave model od tankog lima, lexan preko lima, sve na tepsiju i u špaker, lexan se sam razlije po limenoj formi.I kažu da je plexi opasan kod lomljenja nastaju oštri komadi...Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam se sta da radim, original je takodje pukao i ostao ostar kraj, pa onda je svejedno, a kako vidim i on je od pleksija napravljen. Ja sam uzeo 4mm debljinu, nisam nasao od 3mm kao sto je original i mislim da ce u slucaju nedao Bog nezgode prije puci plastika na kojoj je zasrafljen nego vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto gledam karakteristike leksana i vidim da ima pune ploce. Ne mogu da nadjen zastitnu foliju od ploce da vidim sta pise na njoj jer je moguce da sam uzeo i leksan. Dograbio sam plocu koja mi pase i odnio na kasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Jul 12, 2019 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam plexi kod zagrijavanja rado poprimi neki blijedi film po površini.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Jul 12, 2019 Drug član, 2924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj ploci sam obradio ivice na kraju brenerom i samo je dobio veci sjaj, bas je zahvalan za obradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...