*zeka* 1182 Napisano April 6, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nije ono tacka na donjem desno. Vidi se na gornjem srednjem da posle natpisa 3LD ima jedna tacka. Vreme je za promenu dioptrije . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan iskren da budem nisam ni gledao profi su likovi valjda su uradili kako treba. Vec sam sastavio ali nisam slikao Nasao sam jos jedan problem na motoru koji sam otklonio a tice se amortizera, na donjoj strani amortizera pojavio se luft zato sto je zaribao zglobni lezaj u amortizeru a on izgleda poput ovog ko zna kada je zaribao jer se okretao na osovini i ukopao sraf koji drzi amortizer sigurno preko 1mm resenje je bilo sledece taj zglobni lezaj naravno nije standardan pa sam odneo celo drustvo kod strugara da mi to sredi i on je obradio rupu na lezaju sa 12mm na 12,5mm to je moralo zato sto je rupa postala jajasta, napravio novi sraf i razbusio nosac amortizera na 12,5mm. Sada ima vrlo malo lufta, najlakse se proverava luft tako sto se digne zadnji tocak a ja ga dignem na stranu preko cope, uhvati se tocak i vuce gore-dole kod mene je bio luft oko 20mm mozda i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 6, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ono tacka na donjem desno. Vidi se na gornjem srednjem da posle natpisa 3LD ima jedna tacka. Vreme je za promenu dioptrije . obrisao naočare... stvarno se vidi :lol: moje je bilo da skrenem pažnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 7, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan STenerasi, potrebno mi je staklo zadnjeg svetla-stop svetla. Drugar malo zadnjacio pa "prevrtio" na ledja,ako neko ima kupac ceka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozz drustvo posto sam kod mene na super teneru stavio nov auspluh ostao mi je njen fabricki.cena bi bila 2500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozz drustvo posto sam kod mene na super teneru stavio nov auspluh ostao mi je njen fabricki.cena bi bila 2500 din daj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan uhhuuuhh ajd cim uslikam pokusacu i to ako uspem da okacim slike posto mi to teze ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 10, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je stanje..... imamo par kandidata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan u dobrom je stanju nigde ostecen,ulubljen ili slicno.mogu poslati MMS pa pogledajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi kakvi su diskovi goldfren? Nasao sam za 65 evra po komadu,u gevari jos nisu stigli i ne znaju kad ce. Kakvi su u odnosu na spanske ng diskove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano April 11, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan ljudi kakvi su diskovi goldfren? Nasao sam za 65 evra po komadu,u gevari jos nisu stigli i ne znaju kad ce. Kakvi su u odnosu na spanske ng diskove? Gde si našao? I meni trebaju. Doduše ne znam kakvi su, ali su sigurno bolji od ovih koje imam sada na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 11, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne razmisljajte, disk i plocice glavu cuvaju.... ima kod SrdjanaTT u Kraljevu, kvalitetnijih za slicne pare...ja kupio - prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano April 11, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne razmisljajte, disk i plocice glavu cuvaju.... ima kod SrdjanaTT u Kraljevu, kvalitetnijih za slicne pare...ja kupio - prezadovoljan. Jel to ovaj član? http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/21841-srdjantt/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi kakvi su diskovi goldfren? Nasao sam za 65 evra po komadu,u gevari jos nisu stigli i ne znaju kad ce. Kakvi su u odnosu na spanske ng diskove? Gde si našao? I meni trebaju. Doduše ne znam kakvi su, ali su sigurno bolji od ovih koje imam sada na motoru evo kod ovih http://www.motodelovi.com . I ja bi narucio kod srdjana, ima neki kontakt nesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan STenerasi, potrebno mi je staklo zadnjeg svetla-stop svetla. Drugar malo zadnjacio pa "prevrtio" na ledja,ako neko ima kupac ceka.. http://www.kupujemprodajem.com/XTZ-750-seper-tenere-u-delovima-11959723-oglas.htm?filter_id=719564 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano April 11, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan STenerasi, potrebno mi je staklo zadnjeg svetla-stop svetla. Drugar malo zadnjacio pa "prevrtio" na ledja,ako neko ima kupac ceka.. http://www.kupujemprodajem.com/XTZ-750-seper-tenere-u-delovima-11959723-oglas.htm?filter_id=719564 Predlazem okupljanje tenerasa sutra u zrenjaninu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan STenerasi, potrebno mi je staklo zadnjeg svetla-stop svetla. Drugar malo zadnjacio pa "prevrtio" na ledja,ako neko ima kupac ceka.. http://www.kupujempr...ilter_id=719564 Predlazem okupljanje tenerasa sutra u zrenjaninu Imam osecaj da cete ga rascerupati kao kokosku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano April 12, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan STenerasi, potrebno mi je staklo zadnjeg svetla-stop svetla. Drugar malo zadnjacio pa "prevrtio" na ledja,ako neko ima kupac ceka.. http://www.kupujempr...ilter_id=719564 Predlazem okupljanje tenerasa sutra u zrenjaninu Imam osecaj da cete ga rascerupati kao kokosku... Ja sam u toj nameri predlozio odlazak Mada se niko nije javljao tako da sam otisao sam. Tenera je slupana, nema prednji deo. Motor je citav ceo osim dekle koja je iskrivljena. Ja sam kupio onaj poklopac za alat koji sam hteo da pravim, 20e. Taj decko je skinuo I diskove, koji su odlicni, ceni ih 80e. Ima dosta toga da se skine, osim prednjeg dela I sada poklopca je sve tu sve u svemu lepa voznja bila danas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da nije to ona iz Backe Topole slupana cena je bila nesto oko 400e,sto je bila na oglasima citavih 20h otprilike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne razmisljajte, disk i plocice glavu cuvaju.... ima kod SrdjanaTT u Kraljevu, kvalitetnijih za slicne pare...ja kupio - prezadovoljan. Nesto ne radi sa porukama na forumu vec dva dana, tako da ako imas neki broj bio bih ti zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 13, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da nije to ona iz Backe Topole slupana cena je bila nesto oko 400e,sto je bila na oglasima citavih 20h otprilike ? mislim da jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne razmisljajte, disk i plocice glavu cuvaju.... ima kod SrdjanaTT u Kraljevu, kvalitetnijih za slicne pare...ja kupio - prezadovoljan. Nesto ne radi sa porukama na forumu vec dva dana, tako da ako imas neki broj bio bih ti zahvalan Pozlao sam ti njegov mobilni na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo gorivo da mi se oseca u garazi... sve sumnjam da je na cepu rezervoara...(menjao sam slavine su mi nove - obe). A pocelo je u poslednjih nedelju dana ...nije se osecalo celu zimu . Gde moze jos da izbije... mada po njuskanju , nije nigde ispod rezervoara ili me nos vara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan na plovku od goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan hoce biti neko XTZ okupljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...