Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Super Tenere XTZ 750

Recommended Posts

• Drug član, 2048 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Ovo je Kondzeljska crkva, kolko mi se cini a to znaci da si prolazio kroz Pk a nisi se javio da vidim motor. Za voznju + a za tebe -

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: S10 (Super Tenere)

Ne brini nisam te zaboravio :) Bio sam kod devojke, hteo sam da te zovem kad sam se vracao da se vidimo... Ali me on Blaca do Kondzenja ubila kisa... A ja kreten obuk'o farmerke i obuo patike 1lud.gif ... Losa ideja...

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125

Šta da ti odgovore moj druže.

Niko to nije menjao a onih par koji jesu, se stide da ti kažu da taj filter košta 50eur.

Tako da menjaj to i uživaj. :lol:

• Podržavam 1

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

Kad smo kod delova treba da mi stigne papucica zadnje kocnice, koja mi ne treba, u medjuvremenu sam moju prilagodio 1zvizduk.gif. Ako nekome treba nek cimne, cena prava sitnica, slike kad stigne iz Germany.

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

@vladaSD sa Wemoto ce te izaci Dva HiFlo filtera sa dostavom za Srbiju 35e, jos dobijes i poklon blokcic :)

kako to da izvedem , sa tim Wemoto? Da porucim direktno preko njih, sa sajta?

Niko to nije menjao a onih par koji jesu, se stide da ti kažu da taj filter košta 50eur.

Ne bih ja...nego mi se STara letos ugusila na pola uspona ka Babinom zubu, kad smo bili na Staroj planini. Bilo sve Ok, i kako uleteh u prasinu iza MisePeia...poce da se gusi i do q..ca. 1hmm.gif

Isto mi se desilo podno Rtnja, kad uletih u onu zutu prasinu iza Pita...ugusi se i gasi u leru...... malo veca nadmorska visina + prasina na off-u i ne da tera :neznam: ..uzbrdo.

Sto da me jebe jedan Jager, sto nece STara da ide u prasinu,i da mi tamo fotka polurasturen motor... bolje da zamenim filter :lol:

• Podržavam 1

• UruK Hai, 2092 postova
  • Motocikl: ADV

Ne bih ja...nego mi se STara letos ugusila na pola uspona ka Babinom zubu, kad smo bili na Staroj planini. Bilo sve Ok, i kako uleteh u prasinu iza MisePeia...poce da se gusi i do q..ca. 1hmm.gif

Isto mi se desilo podno Rtnja, kad uletih u onu zutu prasinu iza Pita...ugusi se i gasi u leru...... malo veca nadmorska visina + prasina na off-u i ne da tera :neznam: ..uzbrdo.

Sto da me jebe jedan Jager, sto nece STara da ide u prasinu,i da mi tamo fotka polurasturen motor... bolje da zamenim filter :lol:

Znaci na svakoj voznji se ugasila!?

:jee:

Nandzarasti, kad ti uletim u taj ficka, jedan petak, ima svo pivo da ti popijem :lol: .

Na vasu zalost (ex i ost. afrikanci), nije tako ..msm. statistika je cudo, al na Kucaju i Prokletijama smo izneli voznju kako treba. :hej:

Tako da ako zanemarimo, dve Kepijade, Valjevske planine, Goliju ....itd. , nije lose za rukija :jee: :jee:

Odes na wemoto, izaberes sta ti treba, platis karticom ili paypal-om i za 10ak dana eto postara na vratima. Poenta je da kad se salje iz UK u Serbia skida se njihov PDV, tako da na recimo 40ak E taman ti pokrije slanje paketa.

@vladaSD sa Wemoto ce te izaci Dva HiFlo filtera sa dostavom za Srbiju 35e, jos dobijes i poklon blokcic :)

kako to da izvedem , sa tim Wemoto? Da porucim direktno preko njih, sa sajta?

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Jel ima neka opcija za filter vazduha?.... koliko kosta i gde moze da se kupi?..... nasao sam neki "no name" za 24 evra :neznam:

Sutra mi stize roba i mogu da imam i filtere za ST, kako sam ti i rekao, 32-34 eura ce kostati par.

Ako ti odgovara javi i u petak su kod tebe.

Jel ima neka opcija za filter vazduha?.... koliko kosta i gde moze da se kupi?..... nasao sam neki "no name" za 24 evra :neznam:

Sutra mi stize roba i mogu da imam i filtere za ST, kako sam ti i rekao, 32-34 eura ce kostati par.

Jos mi kazi , da mozes i kocione diskove , da mi nabavis ::) .

Jel zna neko dimenzije i oznake za 2 stvari, trebaju mi lezajevi zadnje viljuske gde se kace dogbones i semerinzi pripadajuci, to su 93109-20029 (zamenjen sa 93109-20076)i 93315-22045 (zamenjen sa 93315-32057 ) delovi iz parts kataloga. Verujem da moze da se nadje i ovako po radnjama.

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Jos mi kazi , da mozes i kocione diskove , da mi nabavis ::) .

Videcu iza nedelje. Filtere sam uzeo ne cekajuci odgovor. Nekome ce trebati.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja