maski 1033 Napisano Novembar 23, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih merio, ali mi se chini da nema vise od kilo,dva po komaTu.... 1mm debeo lim... e, sad , kad dodju kukice i kačkice i bravice i ukrasne ivice(i marice) to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 28, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan stigle tube. iglice nemaU u americU.... fala na sifacca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Decembar 13, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi mala pomoc trebalo bi da zamenim lanac i lancanike a uzeo bi did pa ako neko zna gde ima da se kupi da to resim pred sezonu pozdrav za ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 13, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Goksi zapucaj u Cara Nikolaja, MotoGhost, bili su najpovoljniji proletos sto se cene tice i pride dobijes ugradnju for free!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Goksi zapucaj u Cara Nikolaja, MotoGhost, bili su najpovoljniji proletos sto se cene tice i pride dobijes ugradnju for free!!! bas tako obojica smo uzeli zlatni DID ZVXM lanac i JT lancanike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo niste slusali i stavili deblji.. jeste malo skuplji..ali mnogo duze traje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 13, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo niste slusali i stavili deblji.. jeste malo skuplji..ali mnogo duze traje.. Dacu ti ja deblji ako vec volis!!! :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 14, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan kalibar 525 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam nosio deblji lanac oko vrata nego sto te vase lomine imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 15, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam nosio deblji lanac oko vrata nego sto te vase lomine imaju to i objašnjava tvoj izbor motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam nosio deblji lanac oko vrata nego sto te vase lomine imaju to i objašnjava tvoj izbor motora mozete u jugobiciklu da pogledate, ja sam tamo kupovao za ROG-ovu poniku i bilo je jeftino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 15, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Cek, jel nije bila brza Super Tenera, od At, jaca, pobedila na Dakaru, NIJE bila menjana .. Mirishe mi dan na pako raban..(tenere) cak i pesma bila Mislim lepa meni At, lepa i HTz al od vashih prepucavanja covek sludjen. A sto ne budete ozbiljni i ne napravite najboji uporedni test ikad uradjen AT VS ST.....3 od jedn 3 od druge pa sredina....a posle se kecajte ko kako vozi . MIslim da je tu problem al ajd , ja vozim super turera trenutno pa da ne talasam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Cek, jel nije bila brza Super Tenera, od At, jaca, pobedila na Dakaru, NIJE bila menjana .. Mirishe mi dan na pako raban..(tenere) cak i pesma bila Mislim lepa meni At, lepa i HTz al od vashih prepucavanja covek sludjen. A sto ne budete ozbiljni i ne napravite najboji uporedni test ikad uradjen AT VS ST.....3 od jedn 3 od druge pa sredina....a posle se kecajte ko kako vozi . MIslim da je tu problem al ajd , ja vozim super turera trenutno pa da ne talasam..... jes pa da ustanove da je i jedno i drugo krs neopevani 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Cek, jel nije bila brza Super Tenera, od At, jaca, pobedila na Dakaru, NIJE bila menjana .. Mirishe mi dan na pako raban..(tenere) cak i pesma bila Mislim lepa meni At, lepa i HTz al od vashih prepucavanja covek sludjen. A sto ne budete ozbiljni i ne napravite najboji uporedni test ikad uradjen AT VS ST.....3 od jedn 3 od druge pa sredina....a posle se kecajte ko kako vozi . MIslim da je tu problem al ajd , ja vozim super turera trenutno pa da ne talasam..... Druže,ja sam već postavio to isto pitanje u temi AT vs. ST poodavno, ali su me odmah bombardovali... A najozbiljnije sam mislio... Je l´ ti govori nešto o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 15, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne budete ozbiljni i ne napravite najboji uporedni test ikad uradjen To je matori odavno ozbiljno utvrdjeno a ima i cela tema .. http://forum.bjbiker...1/page__st__520 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksi super tenere 6 Napisano Decembar 16, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: beograd zarkovo Motocikl: yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Goksi zapucaj u Cara Nikolaja, MotoGhost, bili su najpovoljniji proletos sto se cene tice i pride dobijes ugradnju for free!!! HVALA svima na informacijama mislio sam da ce mo se videti na voznji deda mrazova ali mi pada da radim u hitnoj videcu da vas posetim ispred skupstine bar na kratko pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 28, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi polovno sedište za ST...nebitno stanje.... ovo fabričko bih sačuvao , a to drugo bih kod Bobana na ulepšavanje. Mislim , znam da je teško / gotovo nemoguće naći rashodovanu-pokvarenu ST , al velim...bar da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 31, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zivni Bokilića, garant ih ima tuce rastavljenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18670 Napisano Januar 2, 2012 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Kad se menja ulje u vilama i koje ulje je najbolje za XTZ750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 3, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kad se menja ulje u vilama i koje ulje je najbolje za XTZ750? Menja se na svakih 20k km, bar tako pise u user manualu, ide 669ml po stapu i kada sipas treba da sabijes stap u donji polozaj i od vrha ulja do vrha stapa izmeris sublerom 130mm, tada je nivo ulja u oba stapa jednak sto je veoma bitno! Veoma je bitno da staro ulje dobro ocedis da ne bi ostalo nista unutra!!! Premeri i opruge, donja granica je 534.5mm, ukoliko su ispod tog nivoa duzine vise ne rade posao i trebalo bi da se zamene! Fabrika je propisala ulje 10w, ja sam se malo igrao i nasao podatak na xtz750 forumu gde kazu da je najbolje zamesati litar 15w i 10w i to sipati, tako sam i uradio i bio sam prezadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18670 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan U mom user manualu ne piše ništa o tome! Vidim, da je dosta komplicirano i verovatno je bolje da idem na servis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 3, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bas naprotiv jednostavno je ko pasulj... Treba ti malo alata i dobre volje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 3, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ....bio sam prezadovoljan!... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 3, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ....bio sam prezadovoljan!... ...i sad sam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan POMOC!!! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76042-ozbiljno-razmisljanje/page__gopid__1217666#entry1217666 Radi rasterecenja teme o ST-u, sve odgovore upucene meni ostavljate u mojoj originalnoj temi. HVALA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...