Jump to content

Moto Zajednica

staza u subotistu,moguce iznajmiti

Recommended Posts

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: K7 Litra ,CBR 600 RR track whore & RSV4 APRC Factory

Ako hocete brzu stazu sa novim slojem asfalta i izletnim zonama za 10 eura po danu..da da 10 evrica..ajte u Banja Luku na stazu zaluzani..ja sam u junu tamo ako treba nesto...par sati auto putem ,ima hotel ogroman pored,pumpa,vulkanizer kafic na stazi..

post-9803-12879068717721_thumb.png

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ako hocete brzu stazu sa novim slojem asfalta i izletnim zonama za 10 eura po danu..da da 10 evrica..ajte u Banja Luku na stazu zaluzani..ja sam u junu tamo ako treba nesto...par sati auto putem ,ima hotel ogroman pored,pumpa,vulkanizer kafic na stazi..

Ovo postaje sve bolje i bolje... 8)

Imas neku sliku staze iz pticije perspektive (configuraciju) ?

Ili coordinate za GMaps ili GEarth?

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

blago se banjalucanima,to su cene za samo pozeleti,ali stavio sam ja racunicu auto ,prikolica,1000km tamo-vamo,nocenje izadje to dosta ali mozemo na leto,kao produzeni vikend da se zezamo,ajde da vidimo da nam ovi smanje ovde,mozda kad vide da smo cesto tamo mmozda i bude jeftinije,evile jesi mozda zvao tamo,oko org.

• U prolazu, 83 postova

evo stize,ali reci mi kako se na ovom forumu postavljaju slike ali ne kao prilozenet?

post-9803-1287906871908_thumb.jpg

post-9803-12879068719998_thumb.jpg

• U prolazu, 83 postova

U banja luku se ne dolazi na 1 dan,kad je staza 10 eura a devojaka 10 na 1 muskarca.... a tek cevapi i nektar pivo...od bg autoputem ima oko750km s tim se pravi autoput direktno od hrvatske do bl na leto,pa ce biti jos brze, a staza je na ulazu bl  odma pored autoputa,meni treba oko 2,5sata motorom,nocenje je oko 25eura moze to i jeftinije....ovo dole je Bojan Majkic drzac rekorda staze sa1:13:300( prosecn vozacii voze oko1:30,1:40)

post-9803-12879068720414_thumb.jpg

• U prolazu, 83 postova

E da prvo sto sam hteo reci je to da koja je to glupost iznamljivanje staze!!! to samo kod nas moze se biti tako glup (bez uvrede) U celom svetu :imas stazu,svaki slobodan vikend a i po mogucstvu radni dan staza je otvorena! ustanovi se cena i pichi!! ako je cena svih pratecih troskova previsoka onda moze i bez kola hitne,vatrogasaca milion ljudi okolo ,pa se potpise da vozis na svoju odgovornost i pici!!! jel neko zna planove za rad te staze ili je to vise za trening pandura itd...Mislim da bi bilo realno u sezoni svaki slobodan vikend da budu "open days" ili ti motohappeninzi ito po ceni do 40e ,ako moze u banjaluci za 10evra onda je moguce samo da necija guzica ne zine previse pa da staza bude pusta

• Svrati ponekad, 144 postova

Problem je u tome sto to u stvari nije staza, nego poligon za ucenje bezbedne voznje ili sta ti ja znam, tako da je dovoljno i ako nas ovako puste da se vozimo... Mada bi mogli da nam daju malo bolju cenu, tj. malo duze vremena na stazi...

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Zanima me koliko ce se istrositi gume posle jedne posete Subotistu? Da li ce i dalje biti upotrebljive za voznju obicnim putevima ili da planiramo novi set guma kao dodatni trosak?

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Zanima me koliko ce se istrositi gume posle jedne posete Subotistu? Da li ce i dalje biti upotrebljive za voznju obicnim putevima ili da planiramo novi set guma kao dodatni trosak?

Zavisi od guma i od koeficijenta peglanja. U svakom slucaju ne bas sasvim nebitna stavka.

Tu su i kocnice....LM, akanje po stazi je poprilicno skup hobi....

• U prolazu, 83 postova

Ako samo ponekad ides na stazu mislim da su najbolje gume kao Qualifier RR ,Supercorsa sp ili BT003 kojima ne trebaju grejaci za gume ali ako preteras i ako nemas odgovarajuci pritisak mogu se pregrejavati i jako trositi(ja sam potrosio nov set Qualifiera RR za dva dana) stim kad se par puta pregreju vise ne lepe ko pre ioako nisu istrosene,ja obicno ne idem vise od 15 min u komadu bas zbog pregrevanja

post-9803-12879068878435_thumb.jpg

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

S obzirom da staza u ovom trenutku ne izgleda bas zahtjevno i poveliko :-\ neces imati nikakvih problema.

• Svrati ponekad, 193 postova

ovo dole je Bojan Majkic drzac rekorda staze sa1:13:300( prosecn vozacii voze oko1:30,1:40)

Ne bih rekao prosecni..pre bih rekao losi vozaci..jer voziti od 17 do 27 sekundi ispod rekorda staze, je jako lose vreme...  ;D ;D

• Drug član, 2318 postova

45min.................peske

staza je dugacka 4168,75 m a covek prosecno hoda 8km/h. tako da je potrebno oko 30min.

cccc. aj sto ste spori na motoru nego da hodate ne znate. ;D ;D ;D ;D ;D

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Ma jok , zemo je u top formi nego on voli sa svakim da stane da progovori koju.. ;D

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Zemo kakvi su to pirocanski odgovori...da se nisi ozenio iz tog kraja  ;D  jel imas sliku bar na mobilnom.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja