zarkod 117 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko bude isao na sajam neka oslika neke novitete ili popuste na npr.Daytonu, Raptor..... Da vidimo ima li nekih novosti ili je sve po starom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Е ј.. се, да знаш!!! Видео сам назив теме и кликнуо на њу очекујући неку фото-репортажу, кад оно... шипак. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Е ј.. се, да знаш!!! Видео сам назив теме и кликнуо на њу очекујући неку фото-репортажу, кад оно... шипак. ;D I mene je navukao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada cete me naterati a uzmem slobodan, baterije u kameru i put pod noge, pa za BG i reportaza ce biti na Vas zahtev Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sada cete me naterati a uzmem slobodan, baterije u kameru i put pod noge, pa za BG i reportaza ce biti na Vas zahtev Nego kako,inace ti ne gine klecenje na kukuruzu! Mada sve mi se nesto cini da ce biti po sistemu "Tesko zabu u vodu naterati" ,a i eto dobrog izgovora za zenu/devojku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan iz prve ruke sam saznao da na sajmu mopeda nema nista specijalno. svi su zbijeni u prvu halu i ima gomila skutera. oprema je u onom holu izmedju 2 hale, a posle naravno 4 tocka ali provericemo to, za svaki slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Како си то сазнао "из прве руке", а тек треба да провериш? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa lepo, poslali smo izvidjace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, mogu da potvrdim Žiletovu izjavu, sve je zbijeno u hali 3, oprema je u sledećoj hali, mada i tamo ima nekoliko izlagača sa skuterima. Koliko sam ja mogao da vidim, što se tiče noviteta ništa posebno, kod Sprint-a popusti na Princa i Challenger-a, imaju nekoliko SM modela, koji mi deluju interesantni. Mislim da je akcenat kod svih uvoznika na skuterima. Što se tiče slika, e tu će morati da vas obraduje neko "stručniji", prosto mi fotografija ne ide od ruke. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Mart 9, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio "izvidjac". ;D ;D Dajtona je 3k evra,mislim da nema popust, izgleda jako zanimljivo sa crnim felnama! Ne znam koliko je raptor, ali meni su ta dva motora poprilicno slicna. Dajtona ima dosta kracu viljusku i veci prednji tocak. Treba otici i videti definivno, ali ne ocekivati nista preterano. Fale BMW,Honda,Kawa, a od kineza su tu prisutni samo Sprint, SYM, i mislim Quinqi, moze se videti npr MotoGuzzi, Triumph ili Victory. EDIT Ulaz motorom na parking je besplatan, tj ako se snadjes oko rampe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Neki Kinezi na sajmu.....cisto da se vidi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih ako neko bude isao da obrati paznju da li Apollo ima snizenje i koja mu je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bices obavesten sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to su prava braca kinezi, hvala momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2618 Napisano Mart 9, 2010 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan jbt. pa ovo je dzabe ! nov motor ispod soma evra pa ni normalan skuter ne moze se naci za te pare ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Novi Apollo samo 1180 e, samo za vreme sajma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan bices obavesten sutra Žile aj meni vidi koliko je gy 200cc.fala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi-a uopste nema ili sam bio glup pa nisam video... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas na sajmu. Sutra cu postaviti par slika. Apolo je neverovatnih 1189e dok je dosao nov model pulsera od 200 ccm tj Qingqi i on je oko 1250 e, ne znam tacno. Apolo je dosta veci, vislji i nekako mi se vise svidja. Medjutim Qingqi me je odusevio koliko je udoban i kako rade amortizeri i koliki hod imaju. Mozda su cak i premeki ali za moje potrebe i puteve kod nas je odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Novi Apollo samo 1180 e, samo za vreme sajma.... > МРЗИМ САЈАМ! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas na sajmu. Sutra cu postaviti par slika. Apolo je neverovatnih 1189e dok je dosao nov model pulsera od 200 ccm tj Qingqi i on je oko 1250 e, ne znam tacno. Apolo je dosta veci, vislji i nekako mi se vise svidja. Medjutim Qingqi me je odusevio koliko je udoban i kako rade amortizeri i koliki hod imaju. Mozda su cak i premeki ali za moje potrebe i puteve kod nas je odlican. Vezano za amortizere - otkad sam ga kupio, prestao sam da izbegavam rupe, a ni lezece ne tangiram puno. ;D Sto se Apollo-a tice, zbog ove cene bih mu oprostio i tri zadnja amortizera. Stvarno lepa ponuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za cenu Apolla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ni ja nisam video Qingqijev stand. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan slikeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Mart 11, 2010 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Novi Apollo samo 1180 e, samo za vreme sajma.... > МРЗИМ САЈАМ! > Ja ga platih 1550 prosle godine u maju, na popustu. Ovo sad je stvarno smesna cena, sta ucini problem sa amortizerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...