Boba Vet 72 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan cena kofera po 50 e,novi sa plocom + nosaci kofera 50e, pravio ih je Marko bns,sve ukupno 150e,sam sam ih montirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Je li nosac od sipke ili cevi? Mozes li da ubacis koju fotku samog nosaca? PS. Sta ti je sa bocnim plastikama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan nosac je od okruglih cevi. plastike nalezu lepo,samo ih nisam u tom trenutku stavio. nosace nisam slikao bez kofera,a sada je isto problem jer sam za njih zasrafio nosece ploce kofera. ako te interesuje ,mogu da ih slikam tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me, ali da budem iskren, nisam kupac. Ako te ne mrzi fotkaj da vidim kako su ispali. Imam alu kofere za koje moram da pravim nosace, a od coveka koji je pravio tvoje sam kupio svog Transalpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan slobodno ga kontaktiraj,covek to profesionalno pravi,a ja cu ovih dana slikati i poslati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Vec jesam. Imam sa covekom pozitivna iskustva. Hvala unapred za fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Mart 8, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan zar to nisu kineski koferi, kopija Givija ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 8, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zar to nisu kineski koferi, kopija Givija ??? nisu ;D ;D ;D kineski su isti takvi (oblikom) ali imaju žuti kvadrat umesto belog kruga... tako bi trebali i kinezi da izgledaju kada se okače... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan pojma nemam koja je marka,nikada nisam bolovao od toga. na njima pise TECH??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Mart 8, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ma nije bitno koji su, lepo se slazu uz motor, svaka cast nego to sam pito uplasio sam se da te nisu zaj. i da si dao 100€ za dva kineza koji kostaju 30€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan zimus sam imao ponudu za dva kofera i nosace za 300e,tako da s obzirom da mi marka nije bitna,mislim da je ovo super jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan zimus sam imao ponudu za dva kofera i nosace za 300e,tako da s obzirom da mi marka nije bitna,mislim da je ovo super jeftino. samo da ti se ne otvore u vožnji, ili otpadnu sa nosača.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan zakacio sam kuke sa unutrasnje strane nosaca i spremio po jedan kajs kojim cu obmotati svaki kofer za svaki slucaj. brava deluje solidno i jako,ali nece smetati neki kajs okolo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan zakacio sam kuke sa unutrasnje strane nosaca i spremio po jedan kajs kojim cu obmotati svaki kofer za svaki slucaj. brava deluje solidno i jako,ali nece smetati neki kajs okolo. Pa nije valjda da su toliko losi??? Ja imam 3 Givija fabricki kod mene i nije mi se otkinuo kofer ni kad sam imao blazi pad.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan ko je p[ominjao da su losi. za put do venecije ili beca,nije na odmet da se obmotaju kajsem,za svaki slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Druze, da te pitam kakvog si iskustva do sada imao sa bocnim koferima za TA? Ja sad hocu meni da nabacim bocne...na repu vec imam OOOOGROMAN kofer XXL....ali hocu i bocne.....kako god okrenes i markirane i kineske moras da pazis, pa mi reci sto se montiranja tice, od cega si radio stalke, odnosno drzace kofera....POZDRAV!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Covek prodaje za 150Evra.Pa verujte mi to je bas povoljno.Pa ja sam preko placao samo drzace 150 Evra.Nema veze sto je pravljeno.Vazno je kakva je ploca.Ako su plasticnii to je malo rizicno ali ako su metalni nema problema.Ja sam na mojim drzacima koristio bez ikakvih ploca,Samo zakacis na drzace kofere.Verujte mi sve sam ovo iskusio odavno.Trci pravi moli,vozi odvozi,samo da bi se ustedelo.Ovo za 150 evrica imas da se nemucis. Dakle nemojte da filozofirate kome treba nek uzme to i nek uziva. Sad vide pa da dodam ;D Shvatio sam da se prodaju sva tri komada za 150 evrica.A u stvari prodaju se dva ;D Dakle ako su sva tri u pitanju vredi 150 Evra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...