scuba 15 Napisano Mart 16, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kako god da idete, od Aleksinca do Kuline ćete voziti polako. Takav je put. Tamo planirajte dva sata zbog "otežanih okolnosti". Za povratak računajte da ćete opet polako voziti ili do auto-puta ili do Kruševca preko Jastrebca ili kuda već, jer imate dobar deo lošeg puta, naročto izlaz iz Kuline prema Jastrebcu (delovi bez asfalta, rupetine...). Preko samog Jastrebca imate rizle na tone, zimus nije bio obeležen put ali je bar nov i gladak. Pošto ima mnogo oštrih krivina, preporučujem oprez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne radim u Petak, idem i ja sa vama.Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan ma ko jos radi petkom... ajte molim vas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ma ko jos radi petkom... ajte molim vas ;D I to na Veliki petak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Provereno se ne radi,cak sam nacuo da se nece raditi ni ponedeljak tako da...ajmo ajde svi u napad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17627 Napisano Mart 16, 2010 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/180916/Neradni-dani-za-Uskrs-od-2-do-5-aprila Dakle, Veliki petak 2.4. je neradni dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Provereno se ne radi,cak sam nacuo da se nece raditi ni ponedeljak tako da...ajmo ajde svi u napad! U normalnim firmama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 16, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, a na koji telefon ja mogu da kazem nekom, kako ''neko'',tj neke firme, nepostuju drzavne praznike, i tera nas da radimo. Ili je to gazdina slobodna volja ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Odbor za ljudska prava gradjana? Mada,ipak je to privatnik....jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17627 Napisano Mart 16, 2010 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, a na koji telefon ja mogu da kazem nekom, kako ''neko'',tj neke firme, nepostuju drzavne praznike, i tera nas da radimo. Ili je to gazdina slobodna volja ??? U principu, po Zakonu firme imaju pravo, da ukoliko to proces rada/radnog mesta zahteva rade i u toku drzavnih praznika. Da nije tako, ne bi imali gde ni hleb da kupimo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, a na koji telefon ja mogu da kazem nekom, kako ''neko'',tj neke firme, nepostuju drzavne praznike, i tera nas da radimo. Ili je to gazdina slobodna volja ??? Brate jesi ti to ozbiljan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, a na koji telefon ja mogu da kazem nekom, kako ''neko'',tj neke firme, nepostuju drzavne praznike, i tera nas da radimo. Ili je to gazdina slobodna volja ??? Brate jesi ti to ozbiljan ? Bato, dizi rucnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih i ja, ali varijanta autoputa, i odlazak i povratak, cini mi se za pocetak sezone prihvatljivija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu predloziti da rucak pomjerimo sto kasnije i blize Beogradu, ili cak u Beogradu? Tako da putujemo sto vise danju, jer ce se kolona razvuci u uslovima smanjene vidljivosti? Kao i obicno - odlican predlog. Kada se vratimo u Bg, ako budemo raspolozeni, mozemo na veceru (ko je rekao Trpeza, MML? ) A Sale, posto mora da pazi sta jede, da vrati pikape... . Sad nesto citam i razmisljam ( cuj Bosanac pa razmislja ;D ) postoji mogucnost, normalno ako ste zainteresovani,da umesto Trpeze idemo u Balansero. Sednemo lepo u domacoj atmosferi u Balansero, narucimo klopu iz Milana i uzivamo. U svakom slucaju ustedecemo min 500 kinti po glavi a picemo i jescemo bolje. Tu blizu ima i pranje kola. Ako bude lepo vreme mozemo i u basti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu predloziti da rucak pomjerimo sto kasnije i blize Beogradu, ili cak u Beogradu? Tako da putujemo sto vise danju, jer ce se kolona razvuci u uslovima smanjene vidljivosti? Kao i obicno - odlican predlog. Kada se vratimo u Bg, ako budemo raspolozeni, mozemo na veceru (ko je rekao Trpeza, MML? ) A Sale, posto mora da pazi sta jede, da vrati pikape... . Sad nesto citam i razmisljam ( cuj Bosanac pa razmislja ;D ) postoji mogucnost, normalno ako ste zainteresovani,da umesto Trpeze idemo u Balansero. Sednemo lepo u domacoj atmosferi u Balansero, narucimo klopu iz Milana i uzivamo. U svakom slucaju ustedecemo min 500 kinti po glavi a picemo i jescemo bolje. Tu blizu ima i pranje kola. Ako bude lepo vreme mozemo i u basti. Meni zvuci dobro Glasam za ovaj predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17627 Napisano Mart 18, 2010 Integrisan, 8356 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni zvuci dobro Glasam za ovaj predlog Zato sto ste svi mesozderi pa da li Milan baci na plotnu ili restoran - svejedno... :D . Sto bi rekao jedan moj poznanik, kada je jednom dilema bila ici u kafanu ili rostiljati u sopstvenoj reziji - "necu da sami rostiljamo, u (tom i tom) restoranu ima i jos nesto osim spaljenih leseva ubijenih zivotinja" :D Salim se - najlakse je za hranu. Kada se vratimo u BG, videcemo ko je za sta i za gde raspolozen... To je najmanji problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li razmisljali o ljudima koji nisu iz BGD a. Mozda bi se i oni druzili. Cilj je da se vidimo i sa ljudima iz unutrasnjosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Mart 18, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ja nešto slično razmišljam Daki. Možda da ipak idemo Ibarskom po tvom predlogu i da prođemo kroz što više gradova, sigurno bi nam se pridružilo više motociklista usput? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, ipak bi smo prosli pored vecih gradova i tu bi se skupila neka ekipa. Ljig, G. Milanovac, Cacak, Kraljevo, V. Banja, Trstenik, Krusevac... A i mislio sam na klopu i druzenja, negde u unutasnjosti gde bi i neki ljudi koji nisu iz Beograda seli, popili picence sa nama, pa bi ih upoznali i uklucili u akcije buduce. Hajde da vidimo ima li odgovora i interesovanja ljudi iz gore navedenih gradova, pa da se dogovaramo. Ako se niko ne prijavi, onda nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli stari ljudi Veliki Petak i vojska posti,mozda je neko zaboravio pa samo da podsetim ukoliko neko to praktikuje,ja postim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, ipak bi smo prosli pored vecih gradova i tu bi se skupila neka ekipa. Ljig, G. Milanovac, Cacak, Kraljevo, V. Banja, Trstenik, Krusevac... A i mislio sam na klopu i druzenja, negde u unutasnjosti gde bi i neki ljudi koji nisu iz Beograda seli, popili picence sa nama, pa bi ih upoznali i uklucili u akcije buduce. Hajde da vidimo ima li odgovora i interesovanja ljudi iz gore navedenih gradova, pa da se dogovaramo. Ako se niko ne prijavi, onda nista... Ukoliko se ne jave - Beograd! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 18, 2010 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Angažovanjem Tomerca i njegove lepše polovine, deca i roditelji iz vrtića "Fantazija" su se priključili našoj akciji. Skupljeno je dosta garderobe,doniran je jedan laptop, a deca iz vrtića crtaju uskršnje čestitke za decu iz Kulina. Novčane priloge su dostavili Tomerc i Brmbrm (Brmbrm je donirao dosta polovne garderobe). Zahvaljujem se članovima na ažurnosti i poštovanju rokova, kao i na spremnosti da podrže Uskršnju akciju. Takođe bi pozvala motoriste iz gradova kroz koje prolazimo da se pridruže našem humanitarnom karavanu i da time uveličaju ovu akciju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Kojim putem na kraju idemo i kojim se vracamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 18, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan I ja nešto slično razmišljam Daki. Možda da ipak idemo Ibarskom po tvom predlogu i da prođemo kroz što više gradova, sigurno bi nam se pridružilo više motociklista usput? Bas tako, ipak bi smo prosli pored vecih gradova i tu bi se skupila neka ekipa. Ljig, G. Milanovac, Cacak, Kraljevo, V. Banja, Trstenik, Krusevac... A i mislio sam na klopu i druzenja, negde u unutasnjosti gde bi i neki ljudi koji nisu iz Beograda seli, popili picence sa nama, pa bi ih upoznali i uklucili u akcije buduce. Hajde da vidimo ima li odgovora i interesovanja ljudi iz gore navedenih gradova, pa da se dogovaramo. Ako se niko ne prijavi, onda nista... Dobro bre vas dvojica danas ceo dan sedimo tamo u laboratoriji i sminkamo konjice za put a ja sada prvi put cujem za Ibarsku ??? Sto bre zbunjujete zabunu. ;D Ibarskom do Kulina imamo 280km sto je bar 40 km duzi put. Ako pri tome hocete da udjemo (do centra) svakog od ovih gradova koje ste pomenuli onda racunajte i na vise kilometara i vise vremena koje cemo izgubiti. Ako cemo ici na obilaznice tj. ako necemo svracati u te gradove onda zasto bismo isli Ibarskom. Pri tome svi znamo kako je voziti po Ibarskoj magistrali i po cemu je ona "omiljena" kod motorista. U predlozenoj ruti (koja je daleko opustenija za voznju a kraca) imamo gradove: Smederevo, V. Plana, Lapovo, Jagodina, Cuprija, Paracin, Krusevac - u kojima sigurno ima isto tako motorista i clanova foruma...uostalom Duki nam se javio i covek racuna da nam se prikljuci negde oko Jagodine. Ibarskom od vecih gradova imamo samo Cacak i Kraljevo (Ljig, G. Milanovac, V. Banja, Trstenik su na nivou ili plus/minus kao i ovi koji su u predlozenoj ruti) :-\ ) Ajde, ne insistiram - kako god se dogovorimo ali moramo da se dogovorimo sto pre da bi ljudi van Beograda koji hoce da se pridruze mogli da planiraju kako ce to uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Da se nebi svadjali - idemo autoputem, tamo i nazad A neki drugi vikend prvo jedna tura pa druga ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...