Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha YS 250 Fazer 2010

Recommended Posts

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ima novo zadnje vešanje i novu, LCD kontrolnu tablu. Auspuh je dobio novu oplatu, a motor nove boje. Najpre će se pojaviti u Brazilu (očekivana cena 4000€), a do kraja godine i u pojedinim evropskim državama.

big_4115.jpg

big_4117.jpg

big_4118.jpg

big_4116.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Postoji gomila interesantnih motor(ic)a,uglavnom japanskih,koji nikada ne vide evropsko tlo.To su uglavnom ove kubikaze ili jos cesce 400 ccm.

Super je spravica,samo da ne dozivi istu sudbinu kao recimo Gladius 400.Super,super al' u Evropu nece.

• Drug član, 1372 postova

Kad je pre neku godinu trebala da izadje Yamaha YBR, odusevio sam se, cak sam mislio da je kupim. Kada sam kasnije cuo kolika je cena i to da nema disk pozadi, razocarao sam se. Moje misljenje je da je ovo prelazna klasa, malo ljudi je voze dugo i koriste je samo za ucenje, tako da mislim da je i cena malko velika. Inace motor je lep, naslednik YBR-a.

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

Al za to sranjce dati 4000 e, ne zvuci mi pametno.

Stvarno! Jest da ce malo trositi, da je dobar za pocetnike, al 4000e je vec previse za tako nesto  :-\

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Recite da sam pristrasan, al ja bih pre dao 4000 za ovo

Ja bih još radije dao 3000.

Iima ih sigurno koji bi kupili ovu Yamahicu. Izgleda ko motor za razliku od onog ptrethodnog.

YBR ili kako se zvao. Mislim, ovo sam ja sam zaključio da će s ovim da ugase YBR.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Taj Ninja kod nas i košta oko 4000€, ima vodeno hlađenje i pun oklop, što može da predstavlja i prednost i manu, ali svakako ima dobru cenu. Poznato je da je Yamaha skuplja od Kawasakija, tako da se izbor čini verovatno više navijački (neko više voli Yamahu, neko Kawasaki). Majstori kažu da se Kawasaki kvari više, ne znam kakav je ovaj Ninja u tom pogledu, ali je svakako lep i odličan je izbor za početnike.

Ova Yamaha je zamena za YBR, dakle YBR se sklanja sa tržišta. Pitanje je da li će ovaj model stići u našu zemlju, ali ako (vi mladi) kukate kod naših distributera, verovatno će vam udovoljiti.

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: YBR 250 '08

YBR 250 je verovatno jedan od najslabije prodavanih yamahinih modela. Pre godinu-dve kod naseg distributera cena je bila oko 4300 E, sto je stvarno previse za motor od svega 21 KS i sa dobosem pozadi. Za 2500 vise ima XJ6 ili FZ6 koji su 4X jaci. Cak i na mobile.de obicno nema vise od 2-3 oglasa za ovaj motor. Prosle godine se prodavao jedan kod nas, mislim da je bio 2008. kupljen u Srbiji i cena je bila oko 2500 e. Sta mislite zbog cega kod nas ima tako malo modela izmedju 125cc i 600cc u ponudi. Primetio sam da velika vecina bajkera koje vidjam na ulici voze velike motore kad su u pitanju motori sa menjacem, sto znaci da na 125icama provode vrlo mali deo svog vozackog staza.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja