GhostMile 4614 Napisano Februar 25, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav SAM-ovi, Htio bih da kupim jednu rolnu papira za pravljenje dihtunga, ali posto ih ima raznih debljina, ne znam koju da izaberem. Treba mi uglavnom za dekle kvacila, a mislim i da je isto i za lijevi dekl. Dakle zna li neko koliko je debeo originalni dihtung dekla kvacila na Yamahi XJ i da li to znacajno odsutpa od drugih proizvodjaca i modela? Hvala. ps. Jedno podpitanje: Posto mi je mrsko da ispustam ulje, mislio sam da ga nagnem na lijevu stranu i onda skinem dekl. Sta mislite moze li to i koliko bi ga minimalno morao nagnuti? Inspiracija ;D : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 25, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne moras da ispustas ulje, samo malo nagni (nasloni na stolicu) i skidaj dekl sreTan rad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ga nagnuti, ja sam svoj naginjao oko 30-40 stepeni da mi ne bi curelo ulje Prvo je malo krenulo, onda sam ga dodatno oborio i to je bilo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan 0,5 mm je klasika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 25, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ga nagnuti, ja sam svoj naginjao oko 30-40 stepeni da mi ne bi curelo ulje Prvo je malo krenulo, onda sam ga dodatno oborio i to je bilo to A sta si radio? Ja hocu da preslusam lamele, pa moram da odvrnem onaj zahebani shraf na osovini. Da mi ne prisjedne "lijenost" tj. ne ispustanje ulja? :-X Mislio sam da ga objesim za plafon, tako da stolica nece igrati ulogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Skidao levi dekl. I moj je bio obesen za plafon i nagnut na desno, stolica se ni meni ne svidja kao ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 26, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da ga nagnes na bok kolko hoces. Treba da obratis paznju samo na dve stvari : - Da imas malo benzina u rezervoaru ( ili skines rezervoar ), i da skines akumulator ako je sa kiselinom, ako je sa gelom - ne mora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 26, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala na odgovorima. Mislim da cu ipak ispustiti ulje. Cini mi se lakse nego skidati accu, rezervoar i naginjanje zajendno. Niko se ne buni na ovih 0,5 mm. Znaci to je to... poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Februar 26, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo materijal za dihtunge, meni cesto zatreba pogotovu ako ima onih debljih 4-5mm?. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 26, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde si uzeo materijal za dihtunge, meni cesto zatreba pogotovu ako ima onih debljih 4-5mm?. Nisam jos uzeo, ali ima u svim prodavnicama auto-materiala. Ili ubaci "pakkingpapier" u google. Ima i online koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...