Kypck 188 Napisano Septembar 28, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 185cm...majesty 250 ipak? Za skup sam i ja...mozda neka varijanta do Bele Crkve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 28, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nesto najlepse...ali mnogo skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan j Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan P{ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Septembar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze i na tu stranu prema RU ili Fruska Gora,jer vidim da je "alexanto" iz NS-a pa da se nadjemo negde na sredini,ipak je on za sada jedini iz tih krajeva. Gde god da padne dogovor ja sam tu - jedino ako me posao ne spreči (fotograf/snimatelj) Daljina skupa nije problem...ni vremenski uslovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Septembar 28, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E upucajte me ako nisam znao da ce cika zuba ovako da odgovori ;D ;D ;D Jebo GP-a. T-max rules Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta cu ja onda sa 1.95 da trazim Silver Wing,burgman.. Gledaj fotke velikih GP-skutera, i gledaj da deo gde se spuštaju stopala ima oblik skije iz jednog zaobljenog dela (npr. kao na X9), nikako dve odvojene površine kao na Nexus-u. Kad smo već kod toga, X9 je odličan izbor, pouzdan znam (sa drugog foruma, www.x9ownersclub.co.uk) da ga voze ljudi tvoje visine i viši. Oslonac za leđa može da se pomera napred-nazad, a može i da se skine (čime se dobija maksimalna dužina sedišta). U svakom slučaju, X9 je dovoljno dobra i pouzdana mašina, moja preporuka je 250cc agregat, a ergonomija je veoma individualna stvar i trebalo bi da probaš, možda ti legne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan >? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 28, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste me iskulirali za voznju, daj onda makar da se nadjemo na picu... Dajte lokaciju, moze malo van grada, da ne sedimo na pumpi, nego neka priroda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Septembar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste me iskulirali za voznju, daj onda makar da se nadjemo na picu... Dajte lokaciju, moze malo van grada, da ne sedimo na pumpi, nego neka priroda. Kao što rekoh ja sam za gde god da padne dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vlasnik skutera (italijanski poštar) pronađe među vama, sledeći put kada ga vidim ću uši da mu iščupam. Danas oko 16h pravac Košutnjak Skojevsko naselje i Eko pumpa gde je sipao gorivo, vožnja bez kacige, po sredini puta (inače je tu put jako širok) prolazak kroz crveno kod crkve... Mali je toliko bio napaljen da kada sam pokušao da ga obiđem autom, zatvarao mi je put, pritom je delovao jako nesigurno na mopedu. U jednom trenutku svog ludila se zateturao i zamalo pao ispred mene, pa sam mu napravio malo rastojanja i gledao budalu kako sebi pokušava da napravi mesta u crnoj hronici. Ostalima koji se ne ponašaju ovako izvinjenje za off i veliiki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 28, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan deluje ovo fino, zar ne http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Auto/209232/Kompresor-u-sluzbi-skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Septembar 28, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan deluje ovo fino, zar ne U moju kucu vise nece sigurno. Jedan fini je dosao glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Septembar 29, 2010 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste me iskulirali za voznju, daj onda makar da se nadjemo na picu... Dajte lokaciju, moze malo van grada, da ne sedimo na pumpi, nego neka priroda. Kao što rekoh ja sam za gde god da padne dogovor. Evo zgodne prilike! Vikend, nije daleko, ima kafić ... a izgleda da će i vreme da bude lepo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61277.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan <L: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Septembar 29, 2010 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jel J.Costa jos uvek dobro funkcionise?! Koliko si presao sa njom?! Za sada je sve OK! Pa tek mu je 21.000 .... (mada sam na istoj kilometraži morao da menjam originalni varijator). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 29, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo zgodne prilike! Vikend, nije daleko, ima kafić ... a izgleda da će i vreme da bude lepo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61277.0 Bio sam vec tamo, ne mogu da kazem da je put interesantan, ali domacini su vise nego ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Septembar 29, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Planirao sam za nedelju vožnju do Segedina ali ako dogovor stoji - dolazim. U Segedin mogu kad hoću...Red bi bio da se upoznamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel013 0 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrsac-Pavlis Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/BW/Okwhw_sam1467.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Py/hKfU4_sam1465.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/ae/1hG8d_sam1466.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/3T/1CrUo_sam1468.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/X7/CGbR3_sam1472.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/cL/S2L1C_sam1473.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/9y/hjI3I_sam1474.jpg/ Evo ga moj skuter Izgleda drugacije ali. .. Ima agregat skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 29, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan i kakve su tvoje impesije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 29, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan sada odes na izmeni, pa onda oznacis liku ( prevuces peko linka mis sa stisnutim levim klikom ) ispod znaka za Italic imas ikonu umetni sliku Tu kliknes i onda si car. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 29, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro covek je jos mlad, naucice... kao sto treba da se i ugoji malo... ha ha Danijel pozdrav iz Temerina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 29, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je tako uradjeno zbog grejanja,tj. ventilacije jer kada stavis nogu na gornji deo osetis topao vazduh,a ako ti ne treba grejanje spustis noge dole... I jos nesto ne razumem zasto toliko potenciras pricu o X9 kad je skuter izasao pre 10 godina i pomalo je demode... Ja sam samo postavio sliku Nexus-a nisam ga velicao kao da je savrsenstvo... Svaki ciga svoga konja hvali,ali ti ga brate pretera. Nema nikakvog "hvaljenja konja", samo dajem kompletan odgovor. Čovek od 195cm pita na koji skuter može da se smesti - na Nexus ne može sigurno. Ja ne mogu da sedim na njemu sa 189cm, volan mi udara u kolena u oba položaja nogu. Takođe, zapazićeš da nigde ne kritikujem Nexus - to je sjajan skuter, ali nije projektovan za visoke vozače. Da čovek ima 20 cm manje, bio bi opcija za kupovinu, ovako nije. Izduv za topao vazduh je odavno standard na svim GP skuterima, kao npr. i na "demode" X9... Izduv je tačno iznad te skije, tako da ti topao vazduh duva u nogavicu i u kolena (i to veoma efikasno - znam jer vozim skuter do prvog snega). Svoj skuter sam dobro upoznao za godinu dana druženja, ima i prednosti i mane, ali sve što sam rekao je potpuno tačno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Septembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel J.Costa jos uvek dobro funkcionise?! Koliko si presao sa njom?! Za sada je sve OK! Pa tek mu je 21.000 .... (mada sam na istoj kilometraži morao da menjam originalni varijator). Kad već spomenuste...Da li kod nas neko zastupa ? Vrlo sam zainteresovan da obradujem Atlantica. Ništa od okupljanja ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Septembar 30, 2010 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga nabavio kod KDM-a ali je to bilo pre dve godine. Nisam siguran da ih i dalje imaju ali možeš da se raspitaš. Njihov baner imaš u zaglavlju. Što se tiče okupljanja, izgleda da će vreme biti kao u mom potpisu pa bi zaista bilo šteta propustiti priliku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...