alexanto 4939 Napisano Octobar 13, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nema frke, samo ti javi gde i kad...Fotke su baš,baš... Malo vožnje juče: Žabalj-NS-Temerin-Ada-Palić i nazad do Žablja, sve skupa 320 km (sića...) Povod vožnje je opisan ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61977.0 Upoznao grupu Subotičkih bajkera i Gabora Sagmajstera čiji trud vezan za Dakar veoma cenim.Evo i fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 13, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se za fotke... jbg profesionalna deformacija... radio sam par godina kao snimatelj po novosadskim tv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Octobar 15, 2010 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan burnout za moje bracale skuterase i sestre mile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Octobar 15, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan burnout za moje bracale skuterase i sestre mile Ladno zapali gumu, ne mogu da verujem !!! Pošto nam je tema malo "zamrla" zadnjih par dana, evo par putopisa pa koga zanima neka pogleda...Čisto da se vidi da se može i skuterom lepo putovati i svakud stići... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=62232.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61404.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61340.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61327.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano Octobar 15, 2010 Ne silazi, 6564 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Moj skroman doprinos od letos, Tara, Zaovinsko jezero, moj Kinez III s leva, uz enduro, turing i r motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 15, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Rudnik, ove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 15, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Nema frke, samo ti javi gde i kad... nije sutra zurka , drugarica pomesala datume za 2 nedelje je ;D ;D http://www.facebook.com/event.php?eid=107829515946144 p.s. ima li neko ideju kako da ucvrstim navigaciju kod mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Octobar 15, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan p.s. ima li neko ideju kako da ucvrstim navigaciju kod mene? Meni jedino pada na pamet da nekako pričvrstiš nosač za retrovizor, ali dole kod navoja za korman ili da veza sa GPS-om bude platna kroz koju zatim ide retrovizor.Ja sam kod mene pričvrstio nosač GPS-a za nosač od vizira i još nije otpao.... Druga varijanta je da bušiš plastiku iznad instrument table pa da tu ubudžiš nosač, ali tu su instrumenti pa mislim da to nije pametno.Vakuum varijantu ti ne bih preporučio jer ipak ima previše neravnina na putu. Ako hoćeš dođi do mene da vidiš moj "budž" a možda nešto pametno smislimo...U svakom slučaju četvoro očiju vide više od dva oka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Octobar 15, 2010 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je retrovizor? Skroz plastikaner ili? Mislio sam da napravis kao neki mali nosac a njega da usrafis zajedno sa retrovizorom. Napravis ga kao da ima rupu, protnes navoj retrovizora kroz istu i sve to zajedno stegnes. Edit: tek sada vidim da je kolega isto to preporucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Octobar 15, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos putopisa sa raznoraznih terena http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44998.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44636.0 Na dva cela putopisa mi je jebeni photobucket pojeo sve slike :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 15, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uz navigaciju dobijo ovaj vakum nosac koji drzi dobro al na ravnom stakletu... sto kod mene nije slucaj ni instr. tablani vetrobran nisu ravni moracu nabaviti taj na sraf na retrovizor, mada sam ja hteo da stavim iznad sata da bude malo zasticen u slucaju kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 18, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=62452.msg958860#msg958860 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Octobar 18, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E, j...š pos'o.... Šta da ti kažem, ako se mora, da gar bar brzo "udaš".... Biće motora. PS: Htedoh da postavim neke fotke da nam tema ne ide na drugu stranu,kad vidim da si me pretekao,ali krivo mi je što je ovo razlog...Srećno sa prodajom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 18, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa da zavrsim kucu pa videcu mozda pred kraj sledece sezone opet uzmem nesto od 500cc e sad dal ce biti skuter ili motor, otom-potom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 19, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Gosn. Muljaz i Gosn.Ja Vas samo gledamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 19, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan mani se gledenja... aj kupi jaci skuter ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giskabre 2 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad / Beočin Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari imam jedno pitanje za vas: Pre neki dan sam kupio neispravni četvotaktni skuter Rieju od 49cc. Jedva sam ga nekako upalio a onda je počeo mnogo da dimi i da izbacuje ulje kroz vazdušni filter! Skinuo sam fiter i ponovo upalio i video da iz (verovatno) iberlaufa izbacuje pomešano ulje i benzi. Pošto je motor stajao oko godinu dana-moja konstatacija je da su verovatno ventili bili zapekli i da je zbog toga propustio benzin u karter! Sad hoću da promenim to ulje i da probam ponovo da ga upalim! Dobro bi mi došao neki savet od nekog iskusnijeg kolege! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 19, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nude mi Malaguti Madison 125 (kit 150cc) za nekih 900e. Covek tvrdi da je mehanicki dobar, spolja ne izgleda bas reprezentativno, ali zato je takva cena. Godiste je 2002. a od kitovanja je presao oko 5.000km. Vredi li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Octobar 19, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gosn. Muljaz i Gosn.Ja Vas samo gledamo! Ne pratim baš nešto zvezdice, ali ako nas "gledite" kao urednici - čestitam !!! A ako je neki drugi razlog, molio bi da se meni neukom malo pojasni... Evo drugari imam jedno pitanje za vas: Pre neki dan sam kupio neispravni četvotaktni skuter Rieju od 49cc. Jedva sam ga nekako upalio a onda je počeo mnogo da dimi i da izbacuje ulje kroz vazdušni filter! Skinuo sam fiter i ponovo upalio i video da iz (verovatno) iberlaufa izbacuje pomešano ulje i benzi. Pošto je motor stajao oko godinu dana-moja konstatacija je da su verovatno ventili bili zapekli i da je zbog toga propustio benzin u karter! Sad hoću da promenim to ulje i da probam ponovo da ga upalim! Dobro bi mi došao neki savet od nekog iskusnijeg kolege! Nude mi Malaguti Madison 125 (kit 150cc) za nekih 900e. Covek tvrdi da je mehanicki dobar, spolja ne izgleda bas reprezentativno, ali zato je takva cena. Godiste je 2002. a od kitovanja je presao oko 5.000km. Vredi li? Rado bih dao neki savet, ali verovatno to što bih ja Vama pametno rekao - to već i sami znate... Dakle majstora pod ruku (ili za gušu) pa u pazar odnosno servisiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gosn. Muljaz i Gosn.Ja Vas samo gledamo! Jake ste mi mustre vas dvojca.... koji je zaduzen za ban-ove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 19, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan saznacemo uskoro! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 19, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Gosn. Muljaz i Gosn.Ja Vas samo gledamo! Jake ste mi mustre vas dvojca.... koji je zaduzen za ban-ove? Obatrojica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Octobar 19, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, pošto su nam se novi desetari predstavili neka mi dozvole da se obratim: Vojnik alexanto želi da pita: Kad će biti podforum za skuteraše? Šta kažu u komandi? Dakle jedno malo informisanje...čisto za održavanje borbene gotovosti naše specijalne skuter jedinice... I molim ostale članove grupe da se sa dužnim respektom odnose prema desetarima ! Pomozimo im u obavljanju poverenih im dužnosti, ličnim primerom svakog omladinca (ovaj: skuteraša) ! Tako je bar bilo kad sam ja oduživao dug otadžbini, jbg tako sam vaspitan... EDIT: sad videh da ima i treći desetar pa ga ponizno molim da nam se predstavi, da se i njemu počnemo na vreme uvlačiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 19, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo obatrojica je bila sala , za sad smo Muljaz i ja tu,kol`ko sam ja upoznat. Podforum Skuteri je u planu vec duze vreme i bice vrlo brzo realizovan,brze nego sto mislite,al` da cutim,da ne pokvarim iznenadjenje. Nadam se,da cemo se pojavom podforuma jos vise druziti i nauciti jos vise stvari,a meni i kolezi stvarati manje nepotrebnog posla . Eto,vec sam poceo da pametujem.Udarila titula u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Octobar 19, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Druže desetaru Skolse čast je biti pod vašom komandom :-* :-* :-* Ponizno molim i druga desetara Muljaza da nam se obrati sa par biranih reči... :-* :-* :-* P.S. Molim desetare da me se sete kad bude nagradni izlazak u grad; ja sam Vam prvi čestitao... P.P.S. Kad se već nisam uvlačio u vojsci - moram bar sad malkice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...