LukaJovanovic 221 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ili ti hand protektori pa me zanima de ima se kupi dali su bas univerzalni i kako ih staviti ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP mozes opet bio sam pun poruka nije mi stigla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje odgovor na ovo pitanje.Može malo glasnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan i mene ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan NAJjeftinija varijanta 9.95e LOUIS, kace sa na nosace kvacila i kocnice, ZASTITA cisto od grana u SUMI.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan i BEST BUY opcija 24.95e u , komplet sa nosacima i umecima za dVa unutrasnja precnika volana..... Cena je za crnu boju, nekad je bilo i belih (14.95e su kostali!), CARBON LOOK je malo skuplji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Naziv slike Vam je kataloski broj, sem toga dobar izbor (cena/kvalitet) je i POLISPORT program.... Imate ih u NS.... Posle toga cene idu u vis vrtoglavo (ACERBIS), i uglavnom obratite paznju da li i nosaci dolaze u kompletu!!!!! Jer neki proizvodjaci ih prodaju ODVOJENO!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti stitnici za ruke, samo obrati paznju, posebno se narucuju stitnici, posebno oni nastavci, a posebno oprema (srafovi i dr.) za montiranje! Smisli sta ces pa zovi Sekulu. http://www.louis.de/_20bdb0a8e0fc07b5adcca68186787ff494/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=470&wgr=390&list_total=17&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10019645 Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se bolje vidi: http://www.louis.de/_40b796d4998f2a4efeb8fbfb9ad63ecd94/shop/katalog/2010/pdf/0780.pdf Cao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan hmm ima taj luis kod nas negde ? otisao bih da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan hmm ima taj luis kod nas negde ? otisao bih da vidim Ima (rekose) u Becu najblizi, pa ako te ne mrzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan nemrzi me ma videcu nadjem kod nas neke ali fala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ovo je dodatak za stitnik ruke, spojler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan rajo neodgovori mi ti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ni meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 24, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Raja ima tri modela, ustvari imao sve prodato, crni mat 30eu, karbon look 40eu, aluminijski 60eu... ocekuje nove kolicine uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno stavljao protektore na TDM a, a malo sam i objasnjavao, pa mozda nekome pomogne. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31939.msg461240#msg461240 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bih bio yadovoljan ovim od 10 e samo da mi ruke neotpadaju od vetra ko to narucuje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 26, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bih bio yadovoljan ovim od 10 e samo da mi ruke neotpadaju od vetra ko to narucuje ? Nece te to spasiti. Vjetar ce se "podvuci" i opet te lupati po prstima. Ja sam stavio prvo obicne od transalpa, pa ih nadogradio, pa jos, pa jos.... Na kraju je postalo malo toplije oko ruku, ali je turbulencija oko glave poludila.... Samo oklop, koji ce da skrene vjetar od rucki moze pomoci. Ove kapice su ustvari za kamencice i to. Slika mog uzaludnog truda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bih bio yadovoljan ovim od 10 e samo da mi ruke neotpadaju od vetra ko to narucuje ? Nece te to spasiti. Vjetar ce se "podvuci" i opet te lupati po prstima. Ja sam stavio prvo obicne od transalpa, pa ih nadogradio, pa jos, pa jos.... Na kraju je postalo malo toplije oko ruku, ali je turbulencija oko glave poludila.... Samo oklop, koji ce da skrene vjetar od rucki moze pomoci. Ove kapice su ustvari za kamencice i to. Slika mog uzaludnog truda jes se potrudio nema sta meni nema nis lepse nego sam kad napravim ;D ma ja bih i zbog izgleda stavio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Mart 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kako se montiraju ove rucke sto oba kraja idu na volan? Kako bi ja to mogao eventualno da namestim posto je kod mene kima na krajeviam rucki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se montiraju ove rucke sto oba kraja idu na volan? Kako bi ja to mogao eventualno da namestim posto je kod mene kima na krajeviam rucki. Lako! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Mart 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kako se montiraju ove rucke sto oba kraja idu na volan? Kako bi ja to mogao eventualno da namestim posto je kod mene ima na krajeviam rucki. Lako! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 2596 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Slika mog uzaludnog truda lol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...