spredrag 1130 Napisano Novembar 3, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan He, he... znači ljuta makina će opet da vidi Ostrovicu, a gazda degustira Vesninu gibanicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me za skutere do 50cc koliko je registracija kad vec imas zutu tablicu i sve to i da li se vraca bela tablica prilikom uzimanje zute? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2095 Napisano Decembar 7, 2012 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan ZA SKUTERE AKO VEC IMAS ZUTU TABLICU, UZIMAS OPET POLISU KOJA JE ZA TEBE NEKIH 900 DINARA, POREZ NEMAS, NALEPNICU KOJA CE DA BUDE TRAJNA 400 DINDZI I KOMUNALNA 300 PLUS TEHNICKI KOJI JE OKO 600 KOD MENE TOLIKO. I DA VRACA SE BELA STARA TABLICA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Decembar 7, 2012 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko možda šta se dešava ako je vozilo promenilo vlasnika ali ostaje u istom registracionom području? Da li moram da menjam i tablicu ili se menja samo saobraćajna? Kako ide procedura, jel treba i odjava tablice? Ja bih želeo da zadržim istu tablicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Menjas samo saobracajnu dozvolu, tablica ti ostaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ako je prethodna registracija bila na opstini Novi Beograd, trenutno je skuter na starim tablama i neregistrovan. A ja sam prijavljen na drugoj opstini, da li mogu da ga registrujem opet na NBGD ili moram u svojoj opstini (Obrenovac)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2095 Napisano Decembar 8, 2012 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan ako je skuter do 50 ccm ne moras jos nista da menjas nisi u obavezi jos, dok ne donesu novi pravilnik i odrede tacan datum da sva vozila koja su bila registrovana na skupstinu opstine mopedi, traktori itd, mozes tako da ga vozis. A prilikom sledece registracije se unosi novo mesto boravka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Au brdy, sta napisa kakva "skupstina opstine" ?! Skuter ima 125ccm, ali mi nisi odgovorio na pitanje, koje je glasilo: Da li mogu registrovati motor u opstini u kojoj nisam prijavljen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Decembar 9, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes u bilo kojoj policijskoj stanici koja pripada PU za grad Beograd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2095 Napisano Decembar 10, 2012 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je preko 50 ccm nisi napisao, odg na tvoje pitanje je mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 15, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao problema oko lepljenja reg.nalepnice na nekom mestu gde nije predvidjeno zakonom,npr.na prednjoj viljusci,stapu a ne na viziru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao problema oko lepljenja reg.nalepnice na nekom mestu gde nije predvidjeno zakonom,npr.na prednjoj viljusci,stapu a ne na viziru? Meni stoji na prednjoj viljušci, ispod maski... Kao i prethodna ispod nje i nisam imao problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Januar 15, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju nosim sa dozvolom,čak sam novu bacio a zadržao staru i pandur na motoru umro od smeha kad je video šta sam uradio. Kad je to krenulo sa nalepnicama ja pitao par patrola da li i gde da lepim nalepnicu kad nemam vizir i svi mi rekli drži uz saobraćajnu i polisu - gde da skidaš svake godine i grebeš plastiku. Eto to su moja iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 15, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Ma nesto mi mrsko da lepim na plastike i necu.Na parce providne folije pa na stap. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 10 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko oce li se i kada primeniti onaj zakon da se motori registruju na 6 meseci ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 15, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko oce li se i kada primeniti onaj zakon da se motori registruju na 6 meseci ?? Kako na 6 meseci?Na primer :maj,jun,jul,aug,sep,okt. Kad ono april topao a maj kišovit.Ja mislim da od toga nema ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 15, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko oce li se i kada primeniti onaj zakon da se motori registruju na 6 meseci ?? Kako na 6 meseci?Na primer :maj,jun,jul,aug,sep,okt. Kad ono april topao a maj kišovit.Ja mislim da od toga nema ništa. A možda i hoće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kad? Nikad, a možda ni tad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 10 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam da su nesto pricali o tome da ce moci da se registruje na 6 meseci i da ce cena biti bukvalno upola manja Mada i ja sumnjam nesto u to , pa reko da vidim da li sam jedini koji je cuo tu vest..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5848 Napisano Januar 16, 2013 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Teško će išta biti od toga a ako i bude razlika u ceni između godišnjeg i šestomesečnog osiguranja biće toliko mala da se neće isplatiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nema nista od toga za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 28, 2016 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde mi najjeftinije Per Aspera, Braće Jerković 108a, tehnički 600 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...