Stevan B. 635 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan -Jakna sa postavom,XL velicina,par puta obucena,nigde pocepana ili slicno,nema mesta u ormaru zamena za 90 evropljana ;) 063 8 123 324 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan Jesi to ti Brus Li?! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam li spomenuo da je Rosi nosio par puta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne, ja sam Brus Li, ovo su imitatori! ;D Jel ima protektore i koje (pena ili plastika) i koliki covek otprilike treba da budem da bih usao u nju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan JAKNA JE EXTRA,LICNO JE POZNAJEM! ;D MISLIM DA MOZE DO NEKIH 100,105KG I DO 185,190CM + - KOJI KG I CM,MADA OVAJ MANEKEN IMA 93KG,180CM I SUPER MU STOJI POSTO JE SVA KILAZA U MISICIMA! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta zajebancije,trebaju novci za benzin jer sunce samo sto nije ugrejalo! Evo ponosnom kupcu i pivo placam uz jaknu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti poslao PP i nista mi nisi odgovorio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan baksuz bre!!!!!!!!!! odgovaraj coveku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pivo i jakna za 100 evra! Pa to nema nigde... Sunce jeste ugrejalo ali je i dalje hladno a u ovoj jakni...ma nema zimeeee!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan ja bih samo pivo,jaknu imam! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan u zamenu za 90 evropljana...... ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam oglas od kad si postavio i moram sad prokomentarisati. Jakna mi je preterana, bas mi se jako jako svidja. Ne znam kako je moguce da je neko do sada nije kupio pogotovo sad kad je cena otisla malo dole. Neznam gde bi sad nakrpio jos pare za tu jaknu mada razmisljam i na tu temu mada vec imam dve jakne... Ne znam da li da ti kazem srecno sa prodajom ili da ti pozelim da je ne prodas jos ;D mada ipak srecno sa prodajom sto pre ode pre cu prestati da je gledam u oglasima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Да ли могу да те замолим да ми кажеш који је то модел Даинезе, пошто не могу да нађем нигде на нету... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2904 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 2785 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Да ли могу да те замолим да ми кажеш који је то модел Даинезе, пошто не могу да нађем нигде на нету... ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Да ли могу да те замолим да ми кажеш који је то модел Даинезе, пошто не могу да нађем нигде на нету... probaj na: www.rajkodainese.kg ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan :D ne radi ti link... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Да ли могу да те замолим да ми кажеш који је то модел Даинезе, пошто не могу да нађем нигде на нету... probaj na: www.rajkodainese.kg ;D ;D ;D Нашао сам! Хвала, Бојане! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4458 Napisano Mart 3, 2010 motoras, 2531 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan jos malo pa 1500 pregleda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li bez neukusnih komentara? Jakna je tu i ako se nekome ne svidja ili sumnja u kvalitet itd da se suzdrzi jer kada bi se svi "bajkerski strucnjaci" izdrkavali po tudjim oglasima ovo bi otislo u p.m. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLASA 2 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: sabac Motocikl: dr650se Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan COVEK JE SAMO DAO OGLAS DA PRODAJE JAKNU,A VI AKO NEMATE STA DA RADITE,NEMORATE NI DA KENJATE PO TUDJIM OGLASIMA!!! > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...