aslservis 93 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav braco. imam na hondi cbr 600 f4i iridijumske svecice NGK (one sa tankom elektrodom) da li neko zna koji je interval zamene tih svecica i koji zazor treba da bude? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 16, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se intervala tice, nemoj da brines... samo teraj a zazor potrazi u servisnoj knjizici ... primera radi, za moj motor je 0.6-0.7mm poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 12000 kilometara po knjizici meni su na motoru bile 25000 i jos uvek su bile ok motor je normalno radio palio mada obzirom da sada onekostaju po 10tak eura komad, ne bi bilo lose zameniti posle 20tak hiljada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hm... meni je zazor na njima preko 1mm ali nisam bio siguran da li to tako treba jer su iridijumske :-\ inace motor i pali i radi savrseno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Februar 16, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sprema se jedna CBR 1000,2005. za sezonu.Na satu ima 22k,kaze majstor,"kakve svecice,to se menja na 35k,jer su iridijumske" Usput da pitam,gde to ima iridijumska svecica za 10evra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje gde za te pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Mass company prosle god placao 1100 dinara komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Februar 16, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Covece pa daj onda da se pravi business.Kod Zabara (u radnjama) ne nadjoh za manje od 20 evara ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Februar 16, 2010 Integrisan, 13055 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Covece pa daj onda da se pravi business.Kod Zabara (u radnjama) ne nadjoh za manje od 20 evara ??? Juce sam na nkom forumu proitao da su Americi 7$. + 3$ za postarinu = 10$= 7 E Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad radnja CUBI ,,za xt660 kostala u setembru 1100din (kom),inace mnogo bolje se pokazala nego obicna svecica bar kod mene ,,menjam na svakih 10000km ,,moze i duze ali ja i ulje menjam na 3500km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije tema al moram! Novi Sad radnja CUBI ,,za xt660 kostala u setembru 1100din (kom),inace mnogo bolje se pokazala nego obicna svecica bar kod mene ,,menjam na svakih 10000km ,,moze i duze ali ja i ulje menjam na 3500km... E jbt pa jel stvarno treba tako cesto?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno da ne treba ali ja sam od onih likova sto uteraju motor u dnevnu sobu ako je hladno napolju ako me razumes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u mass compani je oko 10 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a sta sa zazorom ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je to svecica za tvoj motor po katalogu nemas sta da diras zazor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Februar 16, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto sam temu svojim pitanjem usmerio u totalno drugom pravcu. Zazor bi trebalo da je identican kao i na "obicnim" svecicama.Za tvoj motor bi trebalo da bude 0,8-0,9mm. Neko rece da je dovoljno da je tip svecice odgovarajuci za model motocikla.Ne uvek,istu svecicu moze da montira vise tipova motora,pa zazor ipak treba prekontrolisati pre montaze. Iridijumske svecice su spas za vlasnike svih sprava,gde je prilicno komplikovano doci do njih.Uglavnom R-ovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma sta ti je, sta je problem doci do svecice na R-u? ...samo skines motor i eto odmah su tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 16, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po iridium na ebay (engleski) trula funta i to, izadju 5-6 eura komad. (NGK) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan onda su moje gotove jer je zazor vez oko 1,3-1,5mm :-[ divno (a motor savrseno i a i radi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na kutiji nove svecice ( na NGK uvek , na drugima redje ) treba podesiti zazor jer iz fabrike dolaze nepodesene , bude i po 2 milimetra , kod novih motora nema problema , snazno paljenje i dobra izolacija , cak i bolje rade sa vecim zazorom ali kad oslabi izolacija struja pronadje kraci put i eto problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Hm...ne mogu da se slozim sa ovom konstatacijom. Pa zasto onda na sajtu NGK biram svog proizvodjaca i model, pa na osnovu toga kupujem odredjeni model svecice?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Biras zbog toplotne vrednosti svecice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan U mass company-u su mi rekli kada sam ih pitao za zazor da na NGK svecicama podese zazor u fabrici i da ne treba nista da se dira ako je za taj model motora, cak je proverio u racunaru sa zazorom na svecici i to je bilo to, nije trebalo nista da se dira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam proverio posto su mi nove svecice u ormanu, stvarno je zazor podesen kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i ja mislim, model sa vec fabricki podesenim zazorom za odredjen motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...