aslservis 93 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan na hondi cbr600 f4i mi se izgleda cuje korpa jer kad je kvacilo pusteno ako naglije dodam gas do 3000-4000rpm pocne da lupka,a ako stisnem kvacilo i dam gas to ne javlja.skinuo sam korpu i vidim da one opruge izmednju korpe i zubcanika imaju lufta.da li je neko remontovao takve korpe kvacila ili da li se neko susrecao sa tim problemom? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan kupi polovnu drugu ili novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan znam da bi to bilo resenje ali gotovo je nemoguce naci dobru a polovnu a nova dosta kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan vidi kod ovih sto remontuju od automobila mozda mogu nesto da odrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan rastavio sam je i problem su opruge koje su se istrosile...resio sam to tako sto sam podmetnuo podloske kod opruga a cini mi se kao odlicno resenje.sad mi je problem zanitnovati to sve da bude cvrsto i sigurno :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 14, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mogao kupiti samo nove opruge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo si brz druze , kad je pre razbuca ? Da je nisi rasturao mogao bi da ti resim taj problem , ovako moras probati da je zanitujes . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa podeli sa nama kako je moguce remontovati bez razbucavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo si brz druze , kad je pre razbuca ? Da je nisi rasturao mogao bi da ti resim taj problem , ovako moras probati da je zanitujes . hm....stvarno,kako mislis da se remontuje bez rastavljanja? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mogao kupiti samo nove opruge? ni nzm da postoje posebno opruge da se kupe,ali nije frka,kazem resicu tako sto cu da ubacim celicne podloske debljine 1mm na opruge,tako da mi ni ne trebaju nove opruge.muci me samo kakocu da zanitnujem to a da bude dovoljno jako ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 14, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mogao kupiti samo nove opruge? ni nzm da postoje posebno opruge da se kupe,ali nije frka,kazem resicu tako sto cu da ubacim celicne podloske debljine 1mm na opruge,tako da mi ni ne trebaju nove opruge.muci me samo kakocu da zanitnujem to a da bude dovoljno jako ??? Naravno da postoje. Ali nevezano za propisane tolerancije, svojstva tih "stisnutih" opruga i to, zar ne ide shraf kroz njih na kojem je vec podloska, pa da samo stavis jos jednu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mogao kupiti samo nove opruge? ni nzm da postoje posebno opruge da se kupe,ali nije frka,kazem resicu tako sto cu da ubacim celicne podloske debljine 1mm na opruge,tako da mi ni ne trebaju nove opruge.muci me samo kakocu da zanitnujem to a da bude dovoljno jako ??? Naravno da postoje. Ali nevezano za propisane tolerancije, svojstva tih "stisnutih" opruga i to, zar ne ide shraf kroz njih na kojem je vec podloska, pa da samo stavis jos jednu? hm...nesto si pomesao posto ovde ne ide sraf kroz opruge,ovde ti opruge leze izmedju dve ploce (nesto slicno kao sa korpama na autima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan sraf ide kroz plocu koja pritiska lamele,a ovo su opruge na korpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo i slike korpe kvacila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sraf ide kroz plocu koja pritiska lamele,a ovo su opruge na korpi pa o tim oprugama ja i pricam,one su mi problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 15, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ah zo...do mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako si vec raznitovao,zar nemozes da napravis celicne nitne kod strugara,ako ih vec nemozes kupiti u radnji i onda prenitovati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ako si vec raznitovao,zar nemozes da napravis celicne nitne kod strugara,ako ih vec nemozes kupiti u radnji i onda prenitovati? heh ;D imam strug i danas cu da napravim takve nitne samo se brinem kako cu da ih zanitnujem da to bude dovoljno jako... u svakom slucaju danas ce se znati da li je operacija uspela...javit cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan operacija uspela,pacijent ostao ziv zanitnovao,sastavio i nema vise ama bas nikakvog zvuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Februar 15, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto nisi slikao, da vidimo kako se to nituje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan pa podeli sa nama kako je moguce remontovati bez razbucavanja Nikakva preterana nauka . Imam hidraulicni alat za sprengovanje opruga na licu mesta , zavrsava posao bez problema . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan aaa dali moze slika tog alata cisto radoznalosti radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Cim navatam nekog sa aparatom ili kvalitetnim telefonom imas sliku na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav PP? Sliku stavi ovde.I mene interesuje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...