Nandy 0 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu cbr900rr. 94-god. U odlicnom stanju.Odradjen servis u decembru,castrol ful sintetic ulje,semerinzi viljuske. Boja crvena skroz.Sliku imam samo jednu i to nemogu da postavim,( jbg) zbog velicine valjda.Saljem mejlom koga zanima. razlog prodaje sto vozim u medjunarodnom i nemam vremena ni za porodicu a kamoli za voznju .kod mene je od jul prosle godine. Augusta prepisao al nije registrovan.Cena, da lupim 2700evra.Za kes ako je neko ozbiljan lako se dogovorimo.Za zamenu nemenjam cenu. Ali samo za auto.Ili jos imam kadeta limuzinu,pa zajedno za skuplji auto. Putujem 100km do posla tako da bez auto nemogu funkcionisati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan ..pa uskoro se vidimo negde na putu...mozda u nemackoj??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pusti mi sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Moze i u Nemackoj da platis pivo.Moguce da se tamo pre vidimo neg u Kanjizi.Kuci sam ovih dana,stigla mi nova prikolica pa srdjuju papire. Tako da se odmaram malo. Poslao sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 14, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti meni sliku na mail nemanjabrkic@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Koliko puta mesecno putujes kuci autom mislim da ti ni on netreba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan U potpuno si u pravu.Januara sam tri noci spavao kuci. Ajde nek neko ponudi neku realnu cenu u kesu.Bar daznam vrednost. Stvarno nemam vremena za motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Cena u kesu je znatno niza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...