Jump to content

Moto Zajednica

Eloksiranje?????

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: honda cbf 500

postoji neka firma koje se bavi tim stvarima u kajmakcalanskoj ulici na zvezdari.. ne znam tacno kako se zove i koji im je broj telefona, ali ako te ne mrzi, ti svrati do njih

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

firma se zove DES ali nisam siguran da rade eloxiranje telefon nemam poshto je blizu mene pa kad sam hteo neshto proshetam , mada je hromiranje 50din po decimetru kvadratnom a ovo bi trebalo da bude jeftinije dosta  , probaj bolje Galvanotehnik Makenzijeva bb, Beograd, Vračar; Telefon: 011 244 6754; oni su radili a nalaze se u gradicu pejton , tj tu ostavish , a nose u shimanovce to je ustvari Boshnjachi , rade odlichno , sve zivo .

priprema , pa peskiranje ako zelish hrapav izgled ili ako ocesh gladak mora da se ispolira , ali ako se polira mora da im se napomene da se odmasti , ima kiselina spec za to ... trebalo bi po defoltu da to rade ali ovi iz desa znaju da preskoche taj deo ... ;)

nadam se da sam pomogao

• Drug član, 1372 postova

Da ne otvaram ovu temu, aj da ozivimo ovu.

Dakle, interesuje me eloksiranje, gde se moze uraditi? Pozvao sam ovaj broj koji je dao Dutchman i kazu da ne rade eloksiranje, google sam takodje pretrazio i nista nisam nasao. Ima li negde u BG ili okolina BG-a?

• Zainteresovan, 714 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

odlicna eloksaza je u Valjevu-iz pravca Sapca levo na duple trake,posle km otprilike levo i u toj ulici je firma.Suvoborska 121/a,014 / 291 495 

Dok sam radio u staroj firmi kod njih sam eloksirao aluminijum.Za pripremu-ispoliraj da nema riseva i ogrebotina,oni ce to svakako odmastiti jer sve ide u prvu kadu da se odmasti pa zatim u drugu na eloksazu i u trecu ispiranje.Boja koja tebi treba je pretpostavljam prirodna boja aluminijuma - to je sifra eloksaze "E0".Znaci gde god budes hteo da radis trazi u E0 da ti rade.

Eloksazu radi i Alfina u Novoj Pazovi.

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: RF600+

Aluminijum koji se eloksira mora da bude u "eloksal" kvalitetu, odnosno, homogen. Eloksiraju se ekstrudirani profili za aluminijumsku stolariju, ali ako nisu namenjeni eloksiranju već plastifikaciji, budu šareni. Zavareni spojevi koji imaju livenu strukturu biće sivi i odudaraće od ekstrudiranih delova. Naravno, pretpostavka je da s radi o dekorativnoj eloksaži, a ne zaštitnoj. Najjednostavnije i verovatno najjeftinije je da viljušku ofarbaš u srebrnu metalik boju, ili je plastificiraš.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja