Disko Nindža 10625 Napisano Februar 9, 2010 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je Suzuki GSX 600F, stvar je u tome da ima luft u jednim od prednjih diskova, znaci deo diska koji je pricvrscen na felnu je fiksan, a deo na koji nalezu pakne se pomera napred nazad u pravcu okretanja tocka (oko 0,5 cm) kad ga pakna uhvati, znaci ima luft izmedju ta dva dela diska. E sad, dali ovo znaci da treba da se menja disk ili mu ima pomoci, i kako se to moze resiti? Mnogi koji imaju isti problem kazu da to nije nista strasno, i voze i dalje sa takvim diskom ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 9, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda se ne mrda, možda pliva. Plivajući disk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan RAZGLAVILA TI SE VEZA IZMEDU NOSACA DISKA I SAMOG DISKA moje misljenje je da nije problem ako pri kocenju nemas udar diska o nosac... posto onako moze sve da se pokida (vremenom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Februar 9, 2010 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan tocrank - neverujem, jer levi disk nema lufta, samo desni. djurke - cuje se udarac, dovoljno ga je samo malo pogurati iz mesta i pritisnuti kocnicu i cuje se udarac diska. A dali se to moze nekako popraviti, zavariti ili vec nesto... skupi su diskovi u pm :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan po meni jedino logino resenje su novi posto sa tim stvarima nema zajebacije... opet treba stati...a ne sleteti... varovi nikako!!!!!!! ne razumem se bas 100% u te stvari nego samo posmatram realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan raspitacu se pa ti javim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 9, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo varenje ljudi, to je nitnovano!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan pa to sam i ja kontao ali 0,5cm je mnogo lufta za ponovno nitovanje...da li ima mesa na delu za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 9, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 0,5 cm je previse. Vjerovatno ti se pojelo "srce", posto je ono najmekse. Tu ti ponovno nitovanje nece pomoci. Plivajuci disk je zamisljen da "pliva" lijevo-desno, a ne napred-nazad. Jeste skupo, ali ja ne bi pretjerivao u kocenju dok to nebi promjenio. Pogledaj koliko jos mesa ima na srcu kod nitni, pa usporedi sa 0,5 cm. Mozda da probas da nadjes polovan negdje za pola para? sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 9, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan MENJAJ !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se klimaju.Meni su rekli da je to normalno jer je plivajuci .Samo da malo nervira kada ides po grbavom malo zvecka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 9, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kada je sve dobro ne treba da se klima toliko da zvecka po rupama. Ako je mali luft ima fora kako se resava (uradjeno na nekoliko motora i dan danas se voze bez problema). Uzmes tanku bakarnu zicu i obmotas oko nitne, na krajevima je upredes i odseces visak. Ona ce drzati disk da ne zvecka, a opet ce disk moci da radi, tj pliva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti siguran u to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=ix0PFcDC2nU Evo snimka meni je isto ovako!Gde tu da stavljam zicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 10, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vidis nitnu na snimku kako ima zazor ? Tu gde ima zazor umotas zicu u krug oko nitne. Ako ti opet nije jasno, kazi da nacrtam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Sada kontam :DA sta kazes da stavim neke jake guice tamo kao sto ide za slavine ako znas na sta mislim .Samo je rasirim malo i prevucem i ona upadne tamo u sredinu.Cak sta vise mozda smanji vibracije totalno a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 10, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mali je to luft za gumicu, morala bi da bude mnogo tanka, a pokidala bi se vremenom, ako ne i odmah prlikom namestanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Smislicemo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne diraj nista, zato se i zovu plivajuci diskovi, ja sam stavljao trkacke diskove na CBR-a, zvecao je ko da imam daire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahhaha e bas tako Imam i ja takve mene to nervira jako Ali uglavnom sam po ravnom pa cute,ali kada idem grbavim putem pocinje orkestar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan znam o cemu pricas, ja sam hteo da umrem koliko me je nervirao, ali vremenom se naviknes i prestanes da cujes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je to jedino resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 10, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je to jedino resenje Kod tebe su plivajući diskovi a za onog GS 500 s početka nisam siguran. Moraće neki majstor da se javi da razveje sumnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan onom je disk crko, a tabi moze da pomogne sta god da stavis posto levo desno nema nikakve sile da trosi, sta god vec da stavis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Februar 10, 2010 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan znaci nema nikakvog balkanisanja ovaj put a? e jbg :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...