VELJA YZ 250 101 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Manite se prepucavanja u ovakvoj temi ( Velimlje !!! ) Deluje iz tvojih postova da nisi balavac ko ja. Dajte bolje onakve korisne savete ovim matorcima sto oce da pazare motor onakve kao kad je tema pocela da se razvija Mnogi vole ovakve teme, ja prvi zato sto iz njih moze mnogo da se nauci - matori me naucio da upijam iskustva drugih, da nemoram sve da lomim preko svojih ledja Dajte jos korisnih saveta o tim motorima i o njihovoj upotrebi HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAXZZ 1 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAXZZ 1 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Februar 11, 2010 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan E to je ta Yamaha za prodaju ili kompenzaciju Oklen ti slike - jesi li je gledao da kupis, daj neki komentar o toj ST ako si je probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAXZZ 1 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam je, samo nemam dovoljno para... :'( Mislim da vredi, zamerku nisam uspeo da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kad kupujes HARD ENDURO ili CROSS motor, vise ces videti gledajuci i slusajuci samog vlasnika nego gledajuci motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad kupujes HARD ENDURO ili CROSS motor, vise ces videti gledajuci i slusajuci samog vlasnika nego gledajuci motor.... Hvala rbobane Jedva sam cekao da se ti umesas,posto si vozio i enduro i supermoto Daj jos neki savet, kad imas vremena, bar o supermoto varjantama, posto to nikad nismo cerali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Februar 13, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam, cekam neku konkretnu ponudu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Kupili matorci danas KTM EXC 525 2006 u BG Odusevljeni, ja ga jos nisam video ali kazu da je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano Mart 4, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan evo slika ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49740.msg759213;boardseen#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva docekasmo +2 da malo poceramo masinu Zadovoljan novi vlasnik, zadovoljan i ja - nikad nisam nesto voleo KTM, ali ovo je stvarno lep primerak, i fino radi, a jos bolje ide Na pumpi se posvadjasmo, ja ga ubedjivao da sipa dizel ( kad svi vec tolko hvale KTM, valjda moze i na edizel ) a i htedoh da imam bar malu prednost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niste do kule popeli bolje da se niste ni vozikali :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I evo ga konacno opremljen KTM 525 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Krece drugar sa KTM 525 na Zlatibor, bice tamo danas i sutra, pa ako ima vec neko da je tamo sa off road ambicijama, nek mu se javi na 063 366 310 Zoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...