to crank 5359 Napisano Januar 25, 2010 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koliko i kog ulja ide u amortizer volana za pomenuti motor? Sve je ispravno samo je onaj mali zavrtanj bio otpušten i tu je curkalo pa sam ga skinuo i rasklpoio a sad ne znam šta da sipam unutra!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj slobodno ATF ulje koje ide u servo kod auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan FORK OIL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Januar 25, 2010 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan FORK OIL A gustina i količina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 25, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu bas da garantujem 100%,ali mi se cini da je jednom,ovaj lik kod kog cesto odem u sezoni da pomognem oko srafljenja,pomenuo da je koristio ulje za viljuke SAE 7,5 i da ga je stalo oko 100 grama. Ako imas vremena da sacekas do vikenda,oticicu da pitam,pa javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Januar 26, 2010 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu bas da garantujem 100%,ali mi se cini da je jednom,ovaj lik kod kog cesto odem u sezoni da pomognem oko srafljenja,pomenuo da je koristio ulje za viljuke SAE 7,5 i da ga je stalo oko 100 grama. Ako imas vremena da sacekas do vikenda,oticicu da pitam,pa javim. Ima vremena ko blata. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Zbog stavljanja dotičnog amortizera (K6) na moju Hondu street-a, morao sam da izvadim štanglicu i okrenem je u drugom smeru. Samim tim sam morao i da ispustim i ulje koje sam pokupio u posudu. Ono što mogu sa sigurnošču da ti kažem je da moraš amortizer napuniti do vrha, što bi rekli ful pun, da ne ostaje vazdušnih džepova jer će da "preskače". To možeš i da probaš u toku punjenja. Vrlo dosadan posao jer ja sam ga punio špricem kroz taj mali šraf koji si ti izgubio. A koje ulje ide, to ti ne bih znao reći. Meni je zafalilo malo pa sam dolio neko hidraulično ulje koje sam imao, ali to je zanemarljiva količina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno sipaj ATF ulje i to do vrha. Kao sto je shecki rekao moze se desiti da amort ima normalan hod pa onda samo preskoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 30, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam obecao,jos par informacija. Ono sto sam prethodno pisao vazi za Ohlins amortizer.Ovi su se momci igrali malo sa time,pa su prvobitno stavili ulje 10w (za viljuske),koje se ispostavilo prilicno gusto.Nakon toga (taj sam deo uhvatio) su presli na 7,5w koje je bilo bolje,ali opet ne perfekno.Posto je amortizer koji je bio u pitanju stelujuci,ostali su na tome i stelovanjem dobili zeljeni rezultat. U tvom slucaju,najbolje ce biti da se upotrebi 5W,jer je amortizer bez stelovanja.Jel' taj? Za kolicinu se ne zna,ali ce najbolje biti da poslusas vec receno,da bi izbegao iznenadjenja sa vazduhom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Januar 31, 2010 Integrisan, 13050 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da to je taj nepodesivi. 5w do čepa znači. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...