Jump to content

Moto Zajednica

GSXR-600 K3 amortizer volana

Recommended Posts

• Integrisan, 13050 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Da li neko zna koliko i kog ulja ide u amortizer volana za pomenuti motor? Sve je ispravno samo je onaj mali

zavrtanj bio otpušten i tu je curkalo pa sam ga skinuo i rasklpoio a sad ne znam šta da sipam unutra!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Nemogu bas da garantujem 100%,ali mi se cini da je jednom,ovaj lik kod kog cesto odem u sezoni da pomognem oko srafljenja,pomenuo da je koristio ulje za viljuke SAE 7,5 i da ga je stalo oko 100 grama.

Ako imas vremena da sacekas do vikenda,oticicu da pitam,pa javim.

• Integrisan, 13050 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Nemogu bas da garantujem 100%,ali mi se cini da je jednom,ovaj lik kod kog cesto odem u sezoni da pomognem oko srafljenja,pomenuo da je koristio ulje za viljuke SAE 7,5 i da ga je stalo oko 100 grama.

Ako imas vremena da sacekas do vikenda,oticicu da pitam,pa javim.

Ima vremena ko blata. Hvala!

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Honda XLV 750R

Zbog stavljanja dotičnog amortizera (K6) na moju Hondu street-a, morao sam da izvadim štanglicu i okrenem je u drugom smeru. Samim tim sam morao i da ispustim i ulje koje sam pokupio u posudu. Ono što mogu sa sigurnošču da ti kažem je da moraš amortizer napuniti do vrha, što bi rekli ful pun, da ne ostaje vazdušnih džepova jer će da "preskače". To možeš i da probaš u toku punjenja.  Vrlo dosadan posao jer ja sam ga punio špricem  kroz taj mali šraf koji si ti izgubio. A koje ulje ide, to ti ne bih znao reći. Meni je zafalilo malo pa sam dolio neko hidraulično ulje koje sam imao, ali to je zanemarljiva količina.

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Evo kako sam obecao,jos par informacija.

Ono sto sam prethodno pisao vazi za Ohlins amortizer.Ovi su se momci igrali malo sa time,pa su prvobitno stavili ulje 10w (za viljuske),koje se ispostavilo prilicno gusto.Nakon toga (taj sam deo uhvatio) su presli na 7,5w koje je bilo bolje,ali opet ne perfekno.Posto je amortizer koji je bio u pitanju stelujuci,ostali su na tome i stelovanjem dobili zeljeni rezultat.

U tvom slucaju,najbolje ce biti da se upotrebi 5W,jer je amortizer bez stelovanja.Jel' taj?

Za kolicinu se ne zna,ali ce najbolje biti da poslusas vec receno,da bi izbegao iznenadjenja sa vazduhom.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja