Najzli 158 Napisano Februar 24, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lomnice, tvoj kros se muèi pri startu, zbog veæeg zupèanika, i zato više ne poskakuje, kada to uradiš motoru od 70 konja, on bi mogao i te kako da skoèi. Moje mišljenje je da je ovaj post ovakvog karaktera jer je deèko jednostavno prerano rekao svoje utiske. Verujem da æe za tri dana vožnje da ima drugaèije mišljenje. Prvi put kada sedneš na nešto što nema naslon a ide kao ludo, poèneš da prièaš kao Bender. To ti je kao ona reklama za krekere: Stvarno je dobar, ali vremenom se navikneš. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2682 Napisano Februar 24, 2007 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan razumem te potpuno.tvoj problem moze da se resi manjom kubikazom da si uzeo nesto pa presao na jace. Npm. moj 250 znaci isto je dal odma zavrno rucicu gasa do daske ili polako on isto ubrzava jednostavno nema tu snagu ! Znaci treba da dobijes taj osecaj za gas kao kad sednes na neki motor prvi put ubac u ler i polako zavrces rucicu gasa da osetis gas.a jace kubikaze sto neko rece moras da mazis gas inace ode ti.seo sam na 600 cc i video sta znaci maziti gas a kad sednes na manju kubikazu totalno je drugacije.Nije problem ako zelis pokazacu ti jednog dana nacicemo se da vidis u praksi o ovome sto sam ispricao ! Pozdrav :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 24, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan lomnice kros je nešto drugo, ovaj motor i da mu staviš dva zuba više napred opet æe prvom i drugom da kida. deèko je napisao da mu motor na leru ide 40, ako staviš više zuba napred iæi æe još brže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1300 Napisano Februar 25, 2007 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje da zamolis neku finu devojcicu da te nauci neznosti i prefinjenim pokretima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 25, 2007 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da ga "gusis" manjim brojem obrtaja tako sto ces prevremeno menjati brzine. Jbmlg mozda lupetam, ali mi nista drugo ne pada na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 27, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da skrnavis motor, samo se navikni... kako se ghostrider navikao na Hayabusu turbo??? mozes i ti na ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se sada desava??? Da li si se navikao na motor do sada??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Februar 27, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan lomnice kros je nešto drugo' date=' ovaj motor i da mu staviš dva zuba više napred opet æe prvom i drugom da kida. deèko je napisao da mu motor na leru ide 40, ako staviš više zuba napred iæi æe još brže.[/quote']Ja sam citao da su to radili i na V-Strom Suzukiju i takodje se izgubi deo startnosti (bas su sracunali da se za svaki novi zub izgubi 6.25% obrtnog momenta) iako je ono masina mnooooogo jaca od mog Cross-a pa sam mislio da je to univerzalno resenje!?Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 28, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sta se sada desava??? Da li si se navikao na motor do sada??? Mislim da covek sada nabavlja opremu (videh u moto opremi), pa verovatno ce onda na privikavanje . Nije valjda lud da bez opreme seda na motor :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 28, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan a da lepo neko pomogne coveku, neka ga stavi na zadnje sediste neke 'iljadarke, nek malo iz-zavrce pa kada covek sedne na svoj motor da mu normalno ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan a da lepo neko pomogne coveku' date=' neka ga stavi na zadnje sediste neke 'iljadarke, nek malo iz-zavrce pa kada covek sedne na svoj motor da mu normalno ide.[/quote'] Bilo bi [-o< :omfg: :nosila: i posle toga samo :skuter: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 28, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan a da lepo neko pomogne coveku' date=' neka ga stavi na zadnje sediste neke 'iljadarke, nek malo iz-zavrce pa kada covek sedne na svoj motor da mu normalno ide.[/quote'] :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano Februar 28, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nabavih opremu. Eh posto bi kod Angeline Jolie ovog foruma, tj Mine , uf sto nisam neki Brad Pitt , koja ima svu potrebnu opremu po ok cenama, i kad videh Minu, kupih i sta mi treba i sta mi ne treba :oops: (shala, shala, sve mi je trebalo ), sedoh na motor i vozah bogme do sad. I evo utisaka: Znaci onaj prvi post slobodno moze da se brise . Ili da sluzi za zasmejavanje pocetnika. Ma skroz opusteno, sad kapiram gde sam gresio. Najveca greska - nemanje opreme! Tj, preciznije, kad sam prvi put vozio motor, nisam imao rukavice, pa posle 2-3 kruga na okretnici se ruke zaledile, totalno se izgubio osecaj na hladnom celiku kvacila i kocnice. Posle vashih saveta mi je sve bilo jasnije. Mnogo cool forum & community :kul:. Tacno tako - nema zavrtanja - samo milovanje gasa. Onda, sta je mene zezalo pa je motor skakao kao raketa. Znaci, sa promrzlim prstima, bez osecaja, ja sam previshe dodavao gas, nabijao obrtaje, i predugo bio u prvoj, te je motor, sa mega nabijenim obrtajima u prvoj skakao kao raketa pri samom pipanju gasa. Kad se da prejak gas, pa odmah posle mali - on cima. Stvari su sad totalno drugacije! Znaci prva, lagani ma skoro bez gasa gas. Onda, cim motor postigne neku postojanu brzinu, druga, lagano kvacilo i milovanje gasa, i ide ko skuter! Bebica. Ukrotih konja! Mirna Milojka. I tako za sve brzine. Nikakav problem. Ma tomos apn6. Sa rukavicama se mnogo lakse kontrolise gas, mislim, bitno je samo da ruke nisu promrzle. E sad, bas je udoban (poredim sa skuterom), osvetljen, prednja svetla ko na automobilu! Zadnja isto tako, uocljiv je motor bas svetli ko jelka, nije neko malo go*ance koje mozes da ne primetis, uz brdo ide ko metak, bez mucenja, ma sve je ok. A tek zvuk :shock: - milina. Eto pomirismo se ja i gromovita maca... Sve u svemu, sad sam josh malo nesiguran pri skretanju, obaranje motora itd, ali brzina i kretanje - smesno. Naravno - nisam prelazio 60kmh - niti cu u skorije vreme... Znaci (samo za apsolutne pocetnike) da se ne istripujete kao ja prvi put: Rukavice, oprema, i milovanje gasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 28, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan extra brate, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan hehehe; videces kada se budes navikao na motor i obaranje istog, onda ce ti biti ruzno da vozis biciklu... kad sam seo na biciklu posle 3 meseca voznje motora... i krenuo da obaram biciklu u krivini, al da obaram kao motor... ne ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8558 Napisano Februar 28, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan hehehe; videces kada se budes navikao na motor i obaranje istog' date=' onda ce ti biti ruzno da vozis biciklu... kad sam seo na biciklu posle 3 meseca voznje motora... i krenuo da obaram biciklu u krivini, al da obaram kao motor... ne ide...[/quote'] e, da bicikl posle motora, haos. Ja krenuo sa ortakovim bajsom na adu, zaleteo ga sa vrha brda, da izgubim glavu, slabo koci, trese, drmusa, da ga oborim u sporednu ulicu, proklizava... Kada se naviknes na motor, tek onda pazi, mislices da si najpametniji i najbolji vozac, pazi, onda se najvise gresi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano Februar 28, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada se naviknes na motor' date=' tek onda pazi, mislices da si najpametniji i najbolji vozac, pazi, onda se najvise gresi.[/quote'] Eh to mi rece i ovaj moj drugar iskusan bajker. Kaze on - jel znas da skijash? Ja kazem - znam. pa jesi padao sa skija? kazem ja - jesam. A jel se secas kad si najgore pao? ja nesto razmisljam, vracam film u nazad i skapiram! Pa ja sam ozbiljno pao tek onda kad sam pomislio da sam naucio da skijam i kad sam se istripovao da sam Bojan Krizaj. E kaze ovaj moj drugar - tako ti je i sa motorima. Kad tek poletis, pa istripujesh da sve znas, da si Rossi, tad se najgore pada... Samo polako i oprezno... Moram priznati da je zvucao mudro... E ljudi bash hvala na dobronamernim savetima :kul: Respekt :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Mart 1, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hehehehe svaka cast majstore samo laganica sad, moz stavit deblji dihtung glave i izgubish 10 konja , i uzivas polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 1, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bender drago mi je da si zadovoljan opremom, i da ti voznja motora konachno postaje uzivanje...Samo lagano s gasom. Vidimo se na drumu chim sredim makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Mart 1, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Fin neki momak.. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 1, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Fin neki momak.. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 1, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jooj ...pocinjete da zvucite kao letinoamericka serija... :twisted: Jos samo da se izljubite pa da se rasplacemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 2, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan e al onda tu fali i seksualna scena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan e al onda tu fali i seksualna scena Nema sexa u latino serijama... zato ih i ne gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Jun 22, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima! Kao i momak koji je otvorio temu i ja sam nov u svemu ovome. Prethodno iskustvo skoro nula (provozao par skutera, er6n i gs1200, sve sto se kaze po krug). Prva masina koju sam nedavno uzeo z750. Naime problem mi je isti ili slican, ler je na oko 1000 obrtaja, ali i najmanjim pipanjem gasa ja odlete. Koliko me je informisao momak od kog sam uzeo motor lanac i lancanici su od r1. Ni da mu verujem ni da ne verujem jer se ne razumem dovoljno. Moje pitanje je kako i da li je moguce nekako ustrojiti taj gas da malo bude lenj. Lenj u smislu da moram samu rucicu malo ozbiljnije da zavrnem kad hocu da potegne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...