Guest diRRty Napisano Februar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citam malopre na motorima, Pun snage ide kao otrov, kazu da se najbolje voze ne srednjem rezimu mape paljenja, a na najslabijem kao 600 nema iznenadjenja.299 puca ko od sale Ja bi jedan taki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 19, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hmm ja ne bih :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Februar 19, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Bit æe interesantno gledat troboj ZX10R.R1 i K7. Nekako mi se K7 po dizajnu baš i ne sviða,ali vjerujem da æe to biti ubojito oružje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Februar 19, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Bit æe interesantno gledat troboj ZX10R.R1 i K7. I onda ih 1000 RR osisa, ipak HONDA je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 19, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Za suzu bih prodao i caleta i kevu u kompletu........!!!!! :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bit æe interesantno gledat troboj ZX10R.R1 i K7. I onda ih 1000 RR osisa' date=' ipak HONDA je to [/quote'] Tesko , znas da volim Hodnu , ali to je tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 20, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Da niste zaboravili na neke proizvodjace :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da niste zaboravili na neke proizvodjace :wink: U toj kategoriji nismo :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 20, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da niste zaboravili na neke proizvodjace :wink: U toj kategoriji nismo :twisted: Pa dobro, Cale je mislio na onu visu kategoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da niste zaboravili na neke proizvodjace :wink: U toj kategoriji nismo :twisted: Pa dobro' date=' Cale je mislio na onu visu kategoriju[/quote'] Tako je, to je ona moja kategorija od 600 ccm Tu je jedino Triumph konkurentan od ne japanaca, ali i on "vara" za neke kubike :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Necemo u off, mislio sam da se ova tema razvije u pravcu novog Suzukia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Februar 20, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Bit æe interesantno gledat troboj ZX10R.R1 i K7. I onda ih 1000 RR osisa' date=' ipak HONDA je to [/quote'] Tesko , znas da volim Hodnu , ali to je tesko Znam i ja da je tesko, samo cuti da niko ne cuje... :oops: Ali opet, nikad se ne zna... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Februar 20, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam citao puno o K7 , ali ono sto sam nacuo je da je povratio dimenzije sa modela K3 i K4 koji su navodno bili mnogo bolji nego njihovi naslednici, barem sto se ciklistike tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Februar 20, 2007 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno se ne svidjaju ta dva auspuha, ali... Evo ubedjujem burazera da prodam njegov bubreg pa da najzad doteram KECA... nece pa nece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 20, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Bokson je postavio odlièan link. Za vas koji ne znate talijanski samo da napomenem par stvarèica koje su naglašene na testu.. Motor je dobio na jaèini, 185konja, težini(sa prošlih 166 sad ima 172KG), ima se moguænost biranja mapa.. A je full power, B je malo mekši odaziv na gas al opet full power motora i C mapa za vožnju po mokrom i mnogo mekši odaziv na gas u svim režimima. Zbog dobijene težine malko je sporija u mijenjanju pravca.. ali to su veæ trkaèke prièe. Meni se sviða i teško da bi joj mogao odoljet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 23, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam sve 1000ccm osim generacije 2008 a K6 vozim dve god. K7 je tezi od K6 samo zbog euro 3 za razliku od K6 koji je euro2, drugi razlozi ne postoje Svi oni su dobri na neki svoj nacin sve zavisi sta ti hoces. Suzuki mozda samo nema finalnu obradu na nivou kao Honda ili Yamaha, mozda malo losiji osecaj kocnice ali zato motor je neuporediv... Nije na kraju ni vazno koliko je to konja, koja konjska snaga vise ili manje ali je veoma vazno kako se razvija ta snaga i na koliko rpm razvija najveci obrtni moment. Honda je najumerenija ko tako nesto voli, kriva snage odlicna. Gixxer ima tu brutalnost u motoru i pruza ti zabavu i posle par godina voznje jer motor je jednostavno odlicno napravljen i veoma pokretljiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 23, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam razne textove o K7,pratio testiranja,rezultate u voznji na svim stepenima mapiranja (A,B i C),i kazu da je to trenutno najbolji "litras" u klasi...Ne znam kakva je nova R1,da li su je malo "izbalansirali",ali ZX-10R nesto ne hvale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine vizio sve nove litrase. I k7 ide,kako kaze dirrty:da ti se smrzne shit u bulji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 24, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan bio je u motopulsu super test 1000-rki, ima kriva snage na dyno masini, kawa ubija suzuki do 9000okretaja, yamaha sa svojim varijabilnim usisom i 4 ventila ga opet izduvala, a kawa je izasla 2006. neko je rekao da kawu ne hvale, na istom tom testu iz 2006 desetka je proglasena za najbolji motor. ali sto kaze GixxerK6 na kraju nije ni bitno kolika je razlika u ks ili u kg, vazno je kako kome legne motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 24, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan U Hrvatskoj Motoreviji koja je pod okriljem Motorrada izasao test 1000-ki za 2008.....Kawa dere na pisti, Honda tik iza njega i plus je osvojila prvo mesto...za gixera kazu da mora da se podmladjuje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni - definitivno jedan od lepših motocikala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni kawa deluje kao zx6 a ne 10, yamaha mi se uvlači u bulju i nabija ruke, a gixer mi je nekako najudodniji. Honda mi je nekako sva gumena, malko sterilna, a dukac 988 brutalan iz niskih. Tja pih možda sam i omatorio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 30, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni kawa deluje kao zx6 a ne 10, yamaha mi se uvlači u bulju i nabija ruke, a gixer mi je nekako najudodniji. Honda mi je nekako sva gumena, malko sterilna, a dukac 988 brutalan iz niskih. Tja pih možda sam i omatorio.... Kawasaki ZX-10R je prvi put predstavljen 2004. godine.Motor od 998ccm (R4 16v) i 182 KS je bio upakovan u ultra uski aluminijumski ram,iste sirine kao i na tadasnjoj ZX-6R,a u 1. stepenu prenosa je razvijao zavidnih 145 km/h.Imao je blokadu zadnje torzije i proklizavajuce kvacilo,sto su zadrzali i danas. Iskreno,meni je Suzukijeva GSX-R serija oduvek bila najlepsa (recimo 750 '93./'94.,K1,K2,K5),Kawa ZX-*R (pogotovu 6 i 10) su takodje extra,Honda CBR mi je do 2004.(ili bese 2005.) i do izmene dizajna i agregata (sa 9xx na 1000 ccm) bila lep motor (vozio sam CBR900RR i stvarno je vredan paznje),a ne sumnjam da je kvalitet ostao isti,dok dizajn i tehnoloska resenja Yamahine YZF-R serije nikada nisam gotivio (sto zbog izvikanosti modela R1 /za koji ne kazem da nije dobar/,sto zbog lose preraspodele mase i enormne snage)...Za Mottorad-ov test ne znam,ali predpostavljam da je bio testiran novi model ZX-10R (2008.),i Suzy K7,prem da sam ja u svim proslogodisnjim testovima,kako samostalnim,tako i uporednim,nailazio na sve reci hvale za Suzuki GSX-R1000...Inace i 1098 dere R1 na pisti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ZX-10R je prvi put predstavljen 2004. godine.Motor od 998ccm (R4 16v) i 182 KS je bio upakovan u ultra uski aluminijumski ram,iste sirine kao i na tadasnjoj ZX-6R,a u 1. stepenu prenosa je razvijao zavidnih 145 km/h.Imao je blokadu zadnje torzije i proklizavajuce kvacilo,sto su zadrzali i danas. ??? ??? ??? Ajde pojasni mi malo sta ovo znaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...