Blue Rider 9 210 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan E doslo vrijeme da se ide za Sevastopolj sutra krecem vidimo se tamo ko dodje. Pozdrav a ovo su pripreme (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, Plavi !!!!! Sve najbolje !! Cekamo putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ne kužim, dvije godine unaprijed je planirao odlazak a krenuo je danas. sa kime i sa cime ništa od informacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan ne kužim, dvije godine unaprijed je planirao odlazak a krenuo je danas. sa kime i sa cime ništa od informacija? Da, pre dve godine je planirao put za Sevastopolj...2010 je otkazao put zbog kupovine bajka i privatnih razloga zbog kojih nije mogao da ode..2011 je isto otkazao put , razlog, udavao je cerku..svadba i tako to (bas u vreme kad se odrzavao bike show)..ee ove godine je doslo njegovi "pet" minuta .inace putuje Saam na njegovom Intruderu800...Srecan put druze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Jul 8, 2012 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan jbg,kratko i jasno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pa, sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 8, 2012 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Jul 8, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima evo sam se dopeljao do Bukuresta preko Vrsca gde sam presao granicu i lomatao se preko nekih planina i bregova da bih stigao opet na Dunav.Tu sam poceo da trazim neki kamp kad kod rumuna to nepostoji i ja ti preko brane nazad u srbiju i prva plaza unekom selu prema Kladovu je bila moja i tu sam kampovao.Danas opet preko grane i bez vecih problema do Bukuresta nasao mali hotelcic i sjutra idem po moldavisku vizu. Jako je vruce i ovo jos sreo sam samo pet motora rumunskih ozbiljnih.Moj drug ce dodat slike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan srećni ti putevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put stari i samo lagano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Само напред и с ветром у леђа! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jul 10, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te sreca prati druze plavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Blue rider 9 spreman za polazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsio u konzulatu jako brzo i krecem dalje put delte Dunava. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam objasnio da bi usao u Ukrajinu moram proci nekoliko kilometra kroz Moldaviju izato mi treba tranzitna viza koja kosta 45 evra i odoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Jul 11, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao bi i do Crnog mora danas da me nije zaustavila kisa ovde u Braili i cucim na OMV pumpi i gledam narod citaj zenske vidi se uticaj Ukrajine sve su svetliji i ljepse nego dosad necu da mencujem nasta su licili. Ali pada a ja lupam a volio da se kupam u moru mozda i bude nesto vidim kraj oblaka. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posle male pauze zbog kishe nas drugar nastavlja put ka odredistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je petak i to 13 nisam sujeveran ali posle onog jucerasnjeg lomatanja po putevima ukrajine bolje da odmorim. Juce sam prosao Moldaviju u 10 minuta zali boze onih 45 evra i usao u Ukrajinu oko podne i krenuo nekom mojom planiranom rutom da sidjem niz deltu Dunava do mora Crnog ali bolje da sam se spustio niz Dunav sa dvije bacve nego tim putem to je slalom ima puta nema puta ima rupa mozes nekog sahranit tu ali kasnije sam video da ni drugi putevi nisu bolji.Stigao sam nekako do Izmaila i usput sreo mlade bajkere na pikniku na jezeru sa starim Dnjeprovima i ispricasmo se malo na bajkerskom jeziku.Okrenuo sam rutu i pravac prema Odesi i zamnom je krenuo oblak sa kisom i opet sam utekao i stigao slalom voznjom preko nestajucih puteva do malog ljetovalista Papukaj i tu se udomio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par fotki 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17650 Napisano Jul 13, 2012 Integrisan, 8360 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4271 Napisano Jul 13, 2012 motoras, 2465 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ...Uvek smo sa Vama,Plavi ,napred Plavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...