Andreja 1330 Napisano Februar 4, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam jednu jako uznemirujuću sliku na netu: Čim se stvori prilika, kupujem Matika i pravim nešto ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Обавештавамо вас да је српски томос форум премештен на нову адресу tomossrbija.com. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 25, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Tamo sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Супер. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile97 0 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam novi na ovo forumu.Hteo bi da kupim tomosa, ali se dvoumim izmenju APN4 i APN6. Koji je po vasem misljenju bolji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 16, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan BT i Automatic ako mene pitaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRAAAAP 7 Napisano Mart 17, 2013 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje zveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4314 Napisano Mart 17, 2013 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam novi na ovo forumu.Hteo bi da kupim tomosa, ali se dvoumim izmenju APN4 i APN6. Koji je po vasem misljenju bolji? To ti je u principu isto. Sestica je novija,cetvorka odaje utisak izdrzljivije konstrukcije. Masine iste. Znaci,kupis koji ti je lepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile97 0 Napisano Mart 17, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ima li razlike u brzini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 20, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zar je bitno, spora su oba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 21, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam uzeo osmi tomos po redu Steta sto i on ide u delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ima li razlike u brzini? Zavisi. Možda je neki malo prerađen pa ima više snage npr-klip veći, menjani lančanici, karburator... U principu jeftini i laki za održavanje, odlični motori. Imao sam APN 4 i služio me odlično. Imao sam i ATX a to je veoma slično. Gledaj samo da pri kupovini da može se prepiše odmah. Mada ako je jako jeftin može i bez papira, ako planiraš da voziš po nekoj sredini u kojoj polocija slabo radi. Kazne su paprene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Maj 19, 2013 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Код нас нема полиције на пунктовима али зато има пртесретач саобраћајац на брзом мотору који се на друму појави као дух. Већ друга година како крстари на мотору улицама нашег села. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka98 0 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako moze pomoc ! imamtomos automatik kupio sam ga pre par dana i fale mu neke sitnice tipa migavci , sirena , stop svetlo i opruga kurble sve sam to kupio ... migavce fabricki nije imao moram da napravim nosace al i mi treba instalacija odnosno kako da je povezem ... stop svetlo je bilo ali je covek lupio nogom i izlupo ga ali ja sam kupio stop svetlo ali koliko sam ja gledao nema automata ispod papucice (nozna je kocnica zadnja) kako to da namestim odnosno gde se to nalazi jer ga nisam nasao . ako neko zna neka pomogne molim vas ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 30, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si? Ako si blizu BG-a, mogu da se iscimam pa da vidim šta može da se uradi, Matik je zakon Nove delove možeš kupiti na novobeogradskom buvljaku, samo što mislim da ljudi i nisu baš oduševljeni kvalitetom delova. Sad će da ti stigne poruka sa web adresom shop-a sa delovima za Tomosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka98 0 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si? Ako si blizu BG-a, mogu da se iscimam pa da vidim šta može da se uradi, Matik je zakon Nove delove možeš kupiti na novobeogradskom buvljaku, samo što mislim da ljudi i nisu baš oduševljeni kvalitetom delova. Sad će da ti stigne poruka sa web adresom shop-a sa delovima za Tomosa ja sam u kumodrazu.u bg. ma znam to mi je za selo i najbolji je ... kupio sam ja delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 30, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Cimaj ako nešto treba I kači neke slike ovde, nemoj da se stidiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka98 0 Napisano Maj 30, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa treba mi ako mozes da mi kazes gde da trazim automat za stop svetlo ima noznu kocnicu zadnju ... i kako da povezem instalcije za migavce jer je to stariji tip nema fabricki jer sam vec kupi0o pa bi ih namestio ... ma nestidim se nego kad slikam tomosa ja stavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 30, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti poruku sa linkom, verovatno nisi video. Evo ga automat za štopaljku: http://www.motobikeshop.rs/B2B/ProductDetailView.aspx?ProductId=98ad84c7-a03d-49d4-9408-31db7efb2192 http://www.motobikeshop.rs/B2B/ProductDetailView.aspx?ProductId=0cf55fe8-2b5a-4f22-83b2-24043d6a276b Na Tomos forumu verovatno imaš šeme za povezivanje, nisam se puno petljao oko povezivanja instalacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka98 0 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan nece da mi otvori link otvori mi samo prodavnicu hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marselo777 0 Napisano Jun 1, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima,kupujem APN6 od prijatelja,izmerio sam mu kompresiju na 10,posto se ne razumem toliko u mehaniku interesuje me da li je to pokazatelj da je stanje masine relativno dobro ? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jun 12, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije poceo svoj bajkerski zivot sa tomosom,taj nema pojma o motorima... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, зна ли неко где има да се купи вентил точка за АПН6, ознака му је PVR-70 (ili PVR-7C). Гума је Сава Крањ МЦ-2, 2 3/4-16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Avgust 22, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @djuka98 Pre nego krenes u rad, proveri sta pise na magnetu. Ako je struja 6v zaboravi na migavce. Cak i ako je 12v, magnet i namotaj bi trebalo da su u vrhunskom stanju, a snaga (ispisana i na magnetu) 55w...inace dzaba sve. @marselo777 Merenje kompresije na dvotaktnom motoru nije tako merodavno kao na cetvorotaktnom. Za dvotaktni motor (mislim na agregat) je izuzetno vazno da je dobro zadihtovan, a taj podatak citac kompresije ne pokazuje. To su uglavnom komponente koje se nalaze ISPOD kompresionog prostora, npr. semerinzi,dihtung ispod cilindra,dihtung po pola,onaj ispod prirubnice itd. Kompresiju ce da pokaze, ali ako "vuce vazduh" na nekom od ovih mesta, moze da se desi da ni neupali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Изгледа нешто овако Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...