lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 20, 2010 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A kakvog kvaliteta su mu spoljasnje gume, tom Jozefu sa buvljaka? Ne zelim da kupim dve nove i da ne mogu se odrzim na tockovima posle, po kisi i bljuzgavici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemaš drugih osim trayal. najbolje su sava ako ima. na mom apn6 su još fabričke od 2002 i kao nove su skroz, nema šanse da se potpišeš, ni po travi, samo se izdigne, a u krivini češ dosta pre da dohvatiš sa krilima ili nogostupima nego što će gume da popuste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 21, 2010 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Za vikend idem i to da nabavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan te fabricke klize jako,savine 18ke slik su jos gore..nabolje naci nesto drugo,ove su samo za suvo vreme i beton.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi, ne klize, moje su fabričke rasparne, možda bi prednja klizala da je nazad ali ona nije za tu. i odavno su 17ice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan na sestici su 17ic,ja mislio na cetvorku .. nasao sam neke odlicne za 1000 dinara komad,postavicu slike cim stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo kakve su moje a ovaj mi nije dao da slikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 31, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako su moje racunice tacne danas sam presao oko 50km po kojekakvim njivama znaci naovzao sam se, jednom mi je spao lanac tj osovina se povukla napred pa sam morao na polju da dotezem lanac bilo je blata svega. Najzanimljiviji su bili pogledi traktorista i ljudi koji su radili po njivama. Steta sto nisam nista slikao posto sam vozio bez prednjeg blatobrana cela kaciga je blatnjava a motor je promenio boju u braon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan promenil taj motor više? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 1, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ali nema se para sad za vikend idem da gledam neki suzuki ts 125 jbg niko nece atx i ja sam amlo nabio cenu kad mi bude hitno dacu ga za 450e ali polako sad biram i ne zurim sad ce inflacija pa cu imati puno para jbg kes je svetinja. A sto uzimam 125 p apitaj mog caleta koji mi neda vece jbg jednu sezonu na 125 pa posle idemo na 500 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ali nema se para sad za vikend idem da gledam neki suzuki ts 125 jbg niko nece atx i ja sam amlo nabio cenu kad mi bude hitno dacu ga za 450e ali polako sad biram i ne zurim sad ce inflacija pa cu imati puno para jbg kes je svetinja. A sto uzimam 125 p apitaj mog caleta koji mi neda vece jbg jednu sezonu na 125 pa posle idemo na 500 650 Bolje prodaj ATX po nekoj realnoj ceni. Video sam u oglasima sličan tvom za 220 EUR + kaciga AGV - zato što mu je jako hitno ! Možda i nije loše da se malo oštriš na 125-ici - posle ćeš lako da skočiš na 500+. A kada si već pomenuo inflaciju - to znači da će SVE biti skuplje i da je tada bolje voziti ekonomičniji motor (manja potrošnja goriva, niža registracija, jeftinije održavanje...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 2, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Taj za 220 je neko stavio iz sale znam kad su me drugari zezali kad su moj stavlili za 300e svi zivi me zvali ceo dan ja nameravam da ga dam za 400e ne bi ispod toga ako 450e izvucem bice to odlicno jbg sad je oskudacija. A sto se tice 125 to ima svoje mane i prednosti bar cu da se izvivim ko covek jbg kaze drugar da trosi 4l u normalnoj voznji tj kad mu ne otvaras ventil ali zato u njivi tera i do 7l jbg videcu jos idem sad za vikend da pogledam ako da covek za 900e uzimam g aako je u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 2, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan E da ako niste znali od nove godine pocinje uvoz goriva iz inostranstva naci bice manje cene goriva i menjace se na mesec dana ako se promeni cena nafte na svetskom trzistu za 3.5% nadajmo se da ce ga vratiti na 100din-110din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 3, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovaj super nikako da se potroši a u avgustu su prestali da ga šalju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 3, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Cuti i bolje da ga jso dugo bude ovaj bezolovnije krs em sto motor trosi vise em sto krs ide super je zakon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 4, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od Jozefa ne postoji skuplje. Cak imam osecaj da ponekad izmislja cene. Dva tocka sam kupio na limundu za 40 evra sa sve gumama u dobrom stanju. Dok mi je on za polovni tocak trazio 60e, za gume nisma smeo ni da pitam. Kad god me obraduje da mu je nesto pojeftinilo vidim kasnije da je na drugim mestima takodje pojeftinilo. Kvalitet svega je najnizi koji postoji, a cene ko u Las Vegasu. Al jbg kad je nuzda samo on nedeljom radi i neke delove u BG ima samo on. Valjda ne cita forum jer mi treba nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sta da ti kazem men je bandas kod njega izasao 40e dobro neki delovi su skuplji i cene variraju ali znam da mi je stosta puta dao nesto i za dzabe ili da mu dugujem ali takodje mi je nasao neke delove koje sumnjam da bi iko nasao (u prenjoj vili postoji navoj na koji se nasrafe opruge) sto ne znaci da nekad zna i da podigne cenu ali jbg ja sam kod njega ima u vecini slucajeva dobro iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas sam prešo više od 30 km , imam km sat , nekoliko nas po najgorim brdima i video sam da su krila zakon za nogostupe. sačuva te i preko reke i preko blata a i nogu mi spasi kad sam udario u bratov motor, da su bili običi nogostupi ode noga u param parčad, sve se iskrivilo krilo kad sam ga zakačio. i nema zapinjanja pristima po kamenju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Za sve Tomos delove, polovne ili nove mozete se obratiti meni za pomoc ili cenu. Nabavicu vam deo po povoljnim cenama, saljem postom a cesto sam u BG pa mi nije problem da ponesem. Inace delove ne prodajem nego kupujem za sebe po nabavnim cenama pa vam mogu ustupiti nesto ako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Konacno si vratio one maske najbolja tije ova u pesku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hehe,nisu to te maske,one su odavno zavrsile u djubretu sve jedna ova je pravljena od poliestera,ubacicu i slike kalupa kad stignem,imam sve redom kako sam ih pravio. pegaso,na koja krila mislis,onaj lim sto su imali stariji apeni? simma,koliko se krecu cene prednjih ctx-ovih vila i rezervoara gde ti nabavljas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan da. mrzi me da slikam moj, ovakav je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan to je odlicna stvar za kisu,a i noge mozes da opustis kad si na nekom velikom pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 7, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kao klinac vozio automatika,posle sam imao dva bt-a,sad trenutno vozim yzf-a i kineski skuter(do prodavnice,po gradu i sl.)a u zadnje vreme me nesto opet vuce tomos,i planiram da uzmem nekog apena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Brate evo ti moj mozemo da se dog o ceni motor je u extra stanju sad bi ga dao i ispod cene treba mi kinta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...