RAVEN 26 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko prednje amortizere za apn6 moji se upravo raspali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Maj 28, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data%5Bpage%5D=1&data%5Btip_oglasa%5D=&data%5Blist_type%5D=search&data%5Bprev_keywords%5D=apn&data%5Bkeywords%5D=apn&data%5Bcategory_id%5D=&data%5Bgroup_id%5D=&data%5Blocation_id%5D=&data%5Border%5D=relevance+desc&data%5Bcondition%5D= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Jul 16, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свим љубитељима Томос мотора. Ево моје апенџаре. Стара 5 година. Све стандардно на њој сем ауспуха. Што се тиче додатне опреме накнадно убачене је сирена, жмигавци, сат за мерење брзине, километраже и десни ретровизор. У резерви имам ласер ауспух. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Avgust 2, 2012 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Imam prilike da uzmem ovaj model Tomosa u fabričkom stanju za dž msm da je t03,motor nije vožen cirka 25 godina kada je i poslednji put upaljen i ostavljen u jednoj suvoj garaži. E sada godine su uradile svoje,klip je zapekao itd. pa me interesuje da li bi bilo moguće ponovo osposobiti da radi ovo čudo,ali bez menjanja cele mašine,šta mislite? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Avgust 2, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan naravno da je moguce. Tomos je to, uz min ulaganje, osposobis ga za tren i sluzi te par godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 2, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvih " par godina " , ovaj motoric lepo uzmes, rastavis, sve lepo pregledas, operes, zamenis sta treba ( mozda ulozis 2 do 3.000 dinara ), i lepo mozes da se vozis sa njim jos puno puno godina . Znamo se, nisi neki klinac pa da mu izvadis dusu za par meseci. Imas veliki motor koji mozes da teras ako oces brzo, a ovo bi ti bilo onako za lokal, do radnje, pecanje i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Avgust 3, 2012 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Možda i uzmem ovo sokoćalo,manje više zbog toga da bi se vozao sa njim već zbog toga jer volim da vraćam u život neke stare stvari i da masjtorišem. Moguće da će ovo biti moja prva restauracija motora,najverovatnije se čujemo u nekoj od tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Avgust 4, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Ух, прелеп је, прави олдтајмер. Сређуј то обавезно. Не треба много лове. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Avgust 4, 2012 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan da pokazem i ja svoga :zdravo: apn4,t14 i e90 1972 godina radjen detaljno http://www.tomos-riders.com/slike-vasih-tomosa/classic-a-nije-e90%28bar-u-orginalu%29/150/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan haha genijalno baš me nasmeja jedino ga malo kvari taj krpež na zadnjem blatobranu, inače je sjajan! Lepi su to dani bili dok sam vozio t14... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 9, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Danas to može biti nekom smešno, al na ovakvom sam 1979 godine polagao i položio za " A " kategoriju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefaneli 2 Napisano Avgust 9, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Trenutno nemam Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je najjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Avgust 11, 2012 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je najjaca fiberglas,rucni rad, a imam i orginal 3 komada metalna koji cekaju red za restauraciju imam jos 15esticu,bt-a,BT je najmladji 86 godiste,15ka je 72... neko skuplja slicice i znackice,neko salvete,ja....stare motore...kod nas imaju vrednost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrDzoni1 0 Napisano Avgust 15, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog apn-a, 80to godiste. Jest da je lepse kad su slike u prirodi al trenutno imam samo ove eeee ova masina ima dusu.... ako smem da pitam koje je godiste masina??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrDzoni1 0 Napisano Avgust 23, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan eee imam jedno pitanje......da nema neko semu instalacije za apn4 ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4364 Napisano Avgust 23, 2012 motoras, 2499 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan eee imam jedno pitanje......da nema neko semu instalacije za apn4 ???? idi na tomos forum,tamo imas sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete na ovaj model Tomosa? Moj burazer ga vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 14, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Kažem da je BT50s 16000x lepši motor od ovog modela, BT50n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4364 Napisano Septembar 14, 2012 motoras, 2499 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bez uvrede i ja volim onaj prvi model,sivi sa plavom i crvenom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 14, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Na'vataše me kerovi 30 metara od kuće sa BT-om danas... Iako je to motorče od drugara, iako sam bio u full opremi i vozio 20km/h, iako sam im rekao da sam samo probao motor posle štelovanja karburatora (što je istina), napisaše mi prijavu... Više u: Šta vas je danas iznerviralo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Septembar 15, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Kažem da je BT50s 16000x lepši motor od ovog modela, BT50n Svi pomisle da je BT 50 S... Retko ko moze da primeti razliku izmedju ta dva motora! Jako su slicni! Gotovo isti... Ali ima malih razlika u oklopu! Ovo je AT50. Pravljen iskljucivo za austrijsko trziste odakle sam ga i uvezao. U saobracajnos pise AT50-AB! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3665 Napisano Septembar 18, 2012 Malinar u pokusaju, 1732 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan A3 iz 1974 god. fabricki klip, fabricke karike, fabricka radilica Sad me raznezi, moj prvi motor, ali je moj bio 1975. god i vidim da si i ti preradio sediste kao i ja, posto je u originalu bio jednosed, imao je ono smesno sediste na kom je mogla da se podesava visina. Moj tomos je bio prelep, vrlo ukusno prefarban, ali kocnice (paknovi) su mu bili ocaj zivi, dugo sam vozio samo sa zadnjom koja je umela da blokira, a kad sam namestio prednju, nije bilo velike razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Ко у Србији продаје оригинал Томос делове а не глупости од мале привреде? Занимају ме сајле и сл.. Ово што данас продају у српским продавницама је трагикомедија по квалитету и функционалности. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Neki lik u Petrovcu na Mlavi je generalni zastupnik za Tomos u Srbiji. Probaj tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да поделим ово са другима, јер може да буде корисно. Елем, двадесет четири године поседујем АТХ, стандардни, без икаквог "насвиравања" који и даље ради како треба. Међутим, током свих тих година оригинални карбуратор, Бинг 18/12/110, знатно се похабао: раширио се отвор на дифузору, видно похабала игла, пукао њен фиксатор, раширио канал где пролази она пластична вођица шибера и још којешта друго. Обзиром такав нов карб кошта у Новом Саду више од десет 'иљада, а и карбуратори за остале Томосе, чак и у тајванској изведби, не коштају мање од 4500 динара, помислио сам како бих могао да испробам како и да ли би тај пос'о могао да ради карбуратор Deni PZ-16G, каквог имам на свом Кинешчету, јер су дизне и пројектована запремина и обртаји мотора на којој моје Кинешче ради "ту негде" са Томосом, без обзира што је први 4Т, а други са 2Т мотором. Ово је један PZ карб: Идеја је била да, ако ствар ради како ваља, наручим из истог тог Новог Сада један PZ-19 карбуратор, који се од модела PZ-16 разликује по 3 милиметра ширим грлом на излазу. Његова цена је 2800 и кусур динара, што је, по мом мишљењу, повољна цена, Треба да поменем да ова ширина грла код PZ-а није константна кроз читав карб, већ се сужава у зони шибера, тако да по мом схватању, PZ карбови нису били "оверкил" за АТХ-а, који је радио са 12 мм карбом. После зезања са израдом прирубнице уз помоћ које бих могао да PZ-а поставим на стандардну усисну лулицу АТХ-а, спаковао сам ту читаву апаратуру и мотор је упалио и лепо ради и прима гас. Овај мој PZ има главну дизну 70 или 72, док је Бинг имао 58, па ћу одредити да ли да се играм са дизнама (које су у оба случаја М4). Ако се неко дохвати истог посла, препоручујем да уместо упасивањем стандардне усисне лулице направе нову, без доментажних прирубница и слично, јер неће имати дилеме да ли ће експеримент са кинеским карбом на Томосу успети. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...