spdzlla 0 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Trka koja otvara sezonu je samo 47 dana daleko! Uskoro pocinju testovi pa ne bi bilo lose da vidimo da li cemo moci da pogodimo kaja ce trojka obeleziti ovu sezonu. Pred vama su sedam vozaca koja imaju najvise sanse za to. Mozda je neko zaboravljen, ne sa namerom vec na osnovu rezultata testa na stazi Portimao. Od svih timova je po jedan vozac sa izuzetkom Ducati-ja i Yamaha-e, za koje se opravdano smatra da imaju najbolje masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Haga standardno, krajnje je vreme za titulu Posle njega Johnny Rea, sazreva lagano, i naravno Crutchlow - dobar motor i dokazan vozac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Nebih nista da prognoziram. Mislim da sezona nije nikad bila izjednacenija. Ne otpisujte Fabricia i Haslama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Imam neki osecaj da ce James Toseland biti bolji od timskog kolege. Imao je blede partije u MotoGP ali to nista ne mora da znaci. Na njega treba ozbiljno racunati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 12, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam neki osecaj da ce James Toseland biti bolji od timskog kolege. Imao je blede partije u MotoGP ali to nista ne mora da znaci. Na njega treba ozbiljno racunati. Naravno. Sta mislis odakle mu onaj jedan glas? (za sada jedini ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Januar 12, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje jedinac za Toselanda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo Ja mislim da Toselend nece biti u prva tri. MNogo je zeznuto za vozaca kada je u jednom takmicenju skoro uvek pozadi(MotoGp) da vrati tu ostrinu koju je imao nekada. MIslim da ce i klupki kolega i Fabricio i Rea biti ispred toselenda a i Biagi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 13, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Prva tri u prva tri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zaista mi je drago sto Hagu vidim kao prvog na listi! Voleo bih da bude prvi ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 15, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan 1.Haga 2.Toseland 3.Crutchlow Cudno drustvo sam odabrao, ali eto, to je moj izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Januar 15, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije čudno. Čak je ziher. Mislim ako tako ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Januar 16, 2010 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Haga se pretplatio na vrh, pa se nadam da ce i ove godine. Po onome kako su vozili, ne pricam o rezultatima, nego kako su vozili, volio bi` da u vrhu vidim Fabrizia i Reu, pa da uzivam gledajuci kako se maltretiraju gume, kocnice i masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Glasanje zavrseno. Hvala forumasima koji su glasali i koji su glasanjem pokazali da je ispred nas vrlo, vrlo zanimljiva sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Au, ala smo ga omanuli u prognozama, jedino sto je Jonatahan Rea u prva tri i to je to. Nijedan glas za Haslama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...