Gargi 1229 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan evo da se i ja prijavim! ;D da se vidi da i nas ima!!! Pozdrav prijatelju.... inače dobra ti makina ;D ;D ;D. Jesi nedavno pazario? Nisam te viđao po NS.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Januar 29, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, svidja mi se ideja okupljanja svih vlasnika aprilia, imam AA 500,2002 god. I isti preoblem sa reglerom na zalost tema je stigla malo prekasno za mene jer sam nabavio regler (od nekog motora_yamaha ili honda , ali ni on ne puni dovoljno) cim stignem probacu da nadjem stari i uradim ovo sa jacim zicama! Problem br 2 - kad pokvasim kabal svecica - bombina nece da upali ili se ugasi, koji kabal da nabavim ili je problem u gumicana na kraju kabla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belmarns 9 Napisano Januar 29, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: novi sad Motocikl: rsv 1000 factory,aprilia sportcity 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo da se i ja prijavim! ;D da se vidi da i nas ima!!! Pozdrav prijatelju.... inače dobra ti makina ;D ;D ;D. Jesi nedavno pazario? Nisam te viđao po NS.... neee, kupio sam je novu 2004 god zadnjih godina se slabo vozam zbog obaveza a aprilia spava u garazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan evo da se i ja prijavim! ;D da se vidi da i nas ima!!! Pozdrav prijatelju.... inače dobra ti makina ;D ;D ;D. Jesi nedavno pazario? Nisam te viđao po NS.... neee, kupio sam je novu 2004 god zadnjih godina se slabo vozam zbog obaveza a aprilia spava u garazi! Ccccccc... greota da stoji u garaži, parkiraj malo i obaveze a ne makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako se skida ova plastika? Sve sam odvrnuo, ali je ona iz jednog komada, a ne bi baš na silu da ne pukne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav.postupak je vrlo lak,uzmes cekic od 2,5kg i udaris sa strane nebitno koje druga ce automatski sama da spadne ;D i resen problem!sta se to komso beli kom migavca jer ja to vidim tablicu aaaaaaaaaaa svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam dobio tablicu tako je pao sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da mi vec pravimo "sekcije"! zima je, pa vezbamo! ;o) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Da mi vec pravimo "sekcije"! zima je, pa vezbamo! ;o) Kako je krenulo... tek sad stiže zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako se skida ova plastika? Sve sam odvrnuo, ali je ona iz jednog komada, a ne bi baš na silu da ne pukne. Ako si odsrafio sve srafove plastika se razvuce sa jedne strane i skine s motora. Jako je fleksibilna i nece puci a netreba puno da se razvlaci, slobodno je malo razvuci. Jesi skinuo Tehnicku knjigu sa interneta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam sa rastezanjem, savija se al nisam smeo dalje da ne pukne. Očekivao sam neki bolji sistem od čiste sile. Upravo sam skinuo knjigu od 330 strana. Sad kad krenem da rasturam i merkam sve živo miran sam do proleća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan @ Raven - jesi li uspeo da skineš tu plastiku ? Ako te i dalje muči pozovi Sipa telefonom slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam, sutra kupovina kablova i prevezivanje struje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi 3OPAH nije poslao link za temu ne bi je video, opste teme slabo citam. Nema veze, samo da se prijavim kao srecan vlasnik jedne Aprilijice, a nadam se da ce za koju godinu pasti i neka brza (dorsoduro npr.). I obavezno da se organizuje voznja, malo smo razlicitih snaga, ali nacicemo valjda neku srednju brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Februar 1, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da prijavim da sam odpoceo radove na mojoj voljenoj apriliji. Ja nemam problema sa strujom niti sa mehanikom pa sam onda resio da joj malo promenim boju. Cisto da ne bude da samo vozim i ne radim nista. Dobice boju od modela koji je izasao 4-5 godina kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo,nikoga u kafeu danima ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u garaži danima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo,nikoga u kafeu danima ??? to govori o kvalitetu aprilije nemamo nikakvih problema samo se vozimo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 5, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan U prilog tome, moje magarence jutros posle dva okreta upalilo. Naravno, njime sam i došao na posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Evo meni danas nešto sve nikakav dan, pa mi došlo iz dup... u glavu da malo čujem zvuk moje zverkice. Nisam ga palio od kraja oktobra već sam i zaboravio kako v2 lepo zvuči... al mnogo lepo.Pustio sam ga da se malo zagreje, malo dopuni baterije, pa sam ga onako malo u leru na kratko gasirao do 3-4000 obrt. I da vam kažem ulepšao mi se dan , evo i sad se još kezim kao ono... na nove gaće. Čak i moj komšija (motoraš) okoreli R1 fan, je došao preko i kaže :čuo sam da grmi kao sveti Ilija morao sam da dođem da ga malo osetim ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Taj Rotax je stvarno brutalan,k'o da si upalio avion u dvorištu. @Raven - jesi li sredio tu struju na Falcu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12562 Napisano Februar 6, 2010 Ne silazi, 7336 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nov Dunlop GT 301 i litar Motula polusintetike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan @carlos - sve je upravo završeno. Samo da posklapam i sutra u vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Februar 6, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nov Dunlop GT 30 Fala njojzi, ali ona se meni ne bi nasla ni na rucnim kolicima. Nosio i nju i RS 207 i rekao od tad ne volim da procitam da pise Dunlop na motru, a kamo li da vozim nesto obuveno u to. Mada, nije ta tema. Izvinjavam se za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zanimljivog oglasa ako je neko zainteresovan :D http://www.njuskalo.hr/sportski-motori/aprilia-shiver-1000-cm3-oglas-918842 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...