abarth 175 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan A vidi i u Markosu na sajtu najavljuju prodaju aprilie pa bi trebalo da imaju i servis. Ja sam to video tek kad sam naručio. Videću kakvi su u Primoto kad odem, preko telefona su skroz OK. Neka hvala, preskočio bih markos Viktor u KTM je skroz ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Mart 8, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A na Mišeluk zaboravite ima preko 20 kamera postavljenih baš zbog nas, sve snimaju 24 sata, nije vredno zajebancije... sa Mišelukom je gotovo, tražimo novu lokaciju. Nikad nisam znao sta je sa tim Miselukom. Mislio sam da je to legalno trkaliste. Evo sad sam ga nazvao i pitao ga zamena lanca i lančanika nebitno sa nitovanjem ili bez je 30 eur za moje drugare ,ima alat za DID i RK lance ove druge iris i ta ostala sranj nemojte ni kupovati. Servis zamena ulja filtera je 1500 din + ga malo pregleda dodeli koji dobar savet a vala toga nokad viška Jel' moguce da su te cene? Jel' moguce da zamena ulja kosta 1500 din? Ja ne znam posto uglavnom sve radim sam. Jedino u ventile sto ne diram (nemam alat) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Mart 8, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' moguce da su te cene? Jel' moguce da zamena ulja kosta 1500 din? Ja ne znam posto uglavnom sve radim sam. Jedino u ventile sto ne diram (nemam alat) Meni je to jako skupo, to su samo ruke. Za 10 jevrejcica mogu da uzmem alat za lanac, a kilo kljuc koji za menjanje lanca nije ni potreban, ali oduvek sam zeleo da ga imam je u merkuru 3500 dindzi, lanac bar nije tesko promeniti. Ulje i filtere radim u servisu jer je motor u garanciji, cim izadje iz garancije nastavicu sam. Mada servis gde sam radio je imao dosta povoljno ulje (kupuju na burice), pa to pojede ruke, a ne prljas se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Mart 8, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da je skupo. Zamena ulja u kolima kosta 300-500 din, jer je nikakav posao. ne vidim zbog cega bi na motoru bilo 1500. Sto se saveta tice, hvala nije mi potreban. Vozim moj motor, znam sta mu prija, sta mu fali, sta ima ko da mi prica, a da nije vec pisano i da se ne zna. Nadam se da me Gargi nece pogresno shvatiti, nema ovo nikakve veze sa njegovi drugom. Govorim uopste o majstorima. Sve jedno, uvek ima ljudi kojo ce oterati zato sto bas nista ne znaju sami ili zato sto ne zele da se maltretiraju...Meni to zanimljivo da cackam i sve sto mogu radim sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de.... nemoj da vičete odma, hteo sam samo da pomognem a vi odma linč. Nekažem da je jeftino ali ljudi su spominjali da bi išli u servis (ovlašćeni) da menjaju neke stvari. Jel neko nekad od vas bio primoran da ode u neki ovlašćeni servis bilo čega????? E pa ja jesam to iskustvo imao, i nebih ga nikome preporučio.E tamo je skupo, a ovo su samo kako tako realne serviserske cene. Nisam baš siguran da bi ti nekome da imaš servis menjao ulje i filtere za 300 din ??? ??? ??? pa ja sebi nemenjam za te pare . A što se samostalnog čačkanja tiče svi znamo gde se to pre ili kasnije završi. I ja sam od onih koji misle da sve može sam , pa mi se na kraju to nekad obije o glavurdžu. E onda ide ona popularna E KOJI SAM KUR.. I ČAČKAO. Ajd pa uzdravlje. Nego oćemo se mi vozamo posle ovog kijameta ili ne ??? ??? Kakva smo mi to banda ;D Evo TDM ovci već omlatiše prvo prase :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se prijavim jos jedan glas za samostalno cackanje, ja se drzim onoga 'ako zelis nesto da bude DOBRO odradjeno uradi sam' za cene koje su mi trazili za servis i kontrolu plocica na ventilima, kupio sam gomilu alata i naucio dosta zanimljivih stvari a fala bogu na internetu je sve vec neko radio i objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Mart 10, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gargi, ispravno goovris za ovlasceni servis. Najmanje sto moze da kosta sat rada je oko 2200-2400, plus cene delova i potrosnog materijala kod njih. Ne slazem se sa onim u vezi "uradi sam" obijanja o glavu. Licno ja ceo zivot se bavim autima i motorima, pricam i druzim se sa majstorima, citam, ucim....i mnogo stvari znam sam da uradim. Do sad jos nista lose nisam sebi uradio. Sto se tice voznje meni motor na farbanju i sredjivanju ali bi trebalo do nekog lepseg vremena da bude gotov. Ja sam ZA prase, tj. voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Evo da stavim moju ljepsu polovinu hehehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ipak za varijantu servisa!Neke stvari čovek može i sam da odradi ali je bolje i sigurnije kad to uradi serviser kome je to posao. Važna stavka je garancija na delove i rad. Normalno, poverenje u servisera bi trebalo da se podrazumeva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno da ne treba raditi ono sto se ne zna, ili se nema cela dokumentacija za ceo proces ! pa nisu se ni serviseri rodili nauceni e sad da bi proverio servisera kako je odradio i eventualno bio dovoljno strucan u slucaju reklamacije da ti ne bi svoju gresku prikazao kao tvoju ili fabricku opet ti treba neko znanje, po meni sasvim dovoljno da to mozes uraditi sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 15, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.Evo i ja da se prijavim sa mojom La"apriljom. Model 95,extra motor,prilikom kupovine srce je prevladalo.Morate priznati da ipak Aprilja ima najlepsi dizajn. Trese dupe,ruke bride al zato letimo ja i draga. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 15, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi polako da se organizujemo gde će biti prvi satanak apriliaša, evo još ova nedelja zime i stiže proleće. J sam mislio da u subotu zapucam na sajam sa makinom, ali kažu biće zime i snega i leda i svega, tako da mislim da ta ideja otpada da se tamo malo nađemo i prodivanimo, ali nema veze naćemo se negde drugde, sad će lepo vreme. Ajmo predlažite neka mesta pa da se nađemo više uživo. Ovde u okolini NS dobro mesto bi bilo na Vencu na Fruškoj Gori. Nije u gradu a lepa lokacija za vožnju, jednosmeran put, lepe krivine a valjda je i put ostao u kako tako dobrom stanju. Ajmo predlažite da sve utanačimo pa kad grane sunce da imamo sve spremno i.... Slazem se sa kolegom da bi trebali da se okupimo.I da se smejemo kao tvoj smajlic ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam završio sa sređivanjem, posle promene lanca i lančanika sasvim druga priča. Sezona je počela, pa vidimo se na drumu. malo smo se vozali po vencu. Stigla i nova oprema pa sad izgledam ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Top 10 Aprilia po citaocima MCN: http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/First-rides--tests/2010/march/mar1710-top-10-used-aprilias/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan hm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini enduro koji mi se ikad sviđao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 21, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Au,ceo dan sam na motoru ;D ;D ;D.Sad sidjoh i reko da vim sta ima na forumche.Kakav vikend,HOCE LI TO LETO DOCJI............. A jes nam lud saobracaj. Komentar za ovaj gore model nemam aali da mi bala curi,curi...........shljp....sto je dobaaaaaar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe vožnja ceo dan, malo smo išli na Jazak da obiđemo ekipu koja preorava brdo, pa preko fruške gore se spustili na venac. Kakva razlika od pre nedelju dana, sad nisam bio jedini motorom i niko me nije čudno gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme počelo. Nedelju dana nikog u našoj kafani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12548 Napisano Mart 30, 2010 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je pobedio u SBK da cujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 30, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Evo tu smo. Ja sam uradio servis na Falcu tj zameni ulje u motoru, kvacilu i kocnicama, namazao lanac, skinuo svu plastiku i cekam samo da zavrsim farbanje trkacke plastike pa da montiram. BTW na apriliaforum.com me je kontaktirao neki Janky tj Mihajlo iz Panceva koji ima par RSV modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Mart 30, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao i RSV. Radio servis, sad sam u vazi farbanja. Videcemo sta ce na kraju da ispadne od svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je pobedio u SBK da cujem? Kad je dobar motor i matorac može dve trke da dobije. Pa, šta ste radili celu zimu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...