TomoB 1618 Napisano Januar 5, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Vaški Boysi pozivaju u posetu sajma: http://vaski-boysi.com/forum1/index.php?showtopic=741 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 5, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja cu u Veronu posto je opet isti datum a Padova je prosle godine bila prava pusiona jer je sve glavno bilo u Veroni. Kazu da ce ove godine u Padovi biti jos manje toga,zapravo da ce biti samo pakistanci,kinezi i niskobudzetne marke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6797 Napisano Januar 6, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kakva glupost,organizovati dva sajma u isti vikend.Za vise informacija konsultujte: www.motorbikeexpo.it i www.bike-exposhow.it Ima i English version,na oba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem u Veronu!15.01.sam na sajmu. U Padovi će biti,osim pomenutih ,izloženi kruzeri i čoperi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 7, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Kakva glupost,organizovati dva sajma u isti vikend.Za vise informacija konsultujte: www.motorbikeexpo.it i www.bike-exposhow.it Ima i English version,na oba da,to je beyveye,inace oduvjek je bio sajam samo u Padovi pa su se prosle godine razisli medjusobno ljudi koji su bili u tom vodstvu i organizaciji. sada se oni medjusobno prepucavaju,nitko nece popustiti pa sami sebi tjeraju inat tako da su dva sajma u isto vrijeme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6797 Napisano Januar 7, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumnjao da je nesto drugo po sredi.To samo moze u Zabariji,a Boga mi i kod nas nije retko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan da,to je beyveye,inace oduvjek je bio sajam samo u Padovi pa su se prosle godine razisli medjusobno ljudi koji su bili u tom vodstvu i organizaciji. sada se oni medjusobno prepucavaju,nitko nece popustiti pa sami sebi tjeraju inat tako da su dva sajma u isto vrijeme I bolje je tako, barem nece biti gužve a oni koji ciljaj na skutere biti ce na svome, i na jednom mjestu. Mislim da ce sve skupa biti bez veze jer nema neceg bitnog za vidjeti, barem nema takvih najava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...