kica_kingbg 38 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao PRC kofer.I montiran.Tako to čuči: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pukao nosač na PRC koferu.Od ona dva jezička jedan pukao pri naslanjanju motora na auto.Ima li neko ideju kako to rešiti,a ne bušiti ga i pretvarati ga u stalno prisutan kofer na motoru? Da ostane mogućnost skidanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Napravi metalni nosach, to je najjednostavnije. Neko je stavljao sliku u ovoj temi kako je pravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan treba ti ovo : SCHLOSSKIT F. TC-AUFNAHME KAPPA, GIVI, MOTO DE. 44L košta 7€ http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=510&wgr=231&list_total=36&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10022989 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 kineska kofera za 1350din po komadu, obisla pola evrope za 15 dana, 3600km, natovareni svaki po 15 kg,do max 160 km na sat i nisu ni mrdnuli. SVAKA CAST KINEZI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da li ih jos uvek ima( ovih najvecih) ili neke zamene slicne litraze i cenovnog ranga? Svratio je stariji brat danas u PlanetBike kod Plavog mosta i tamo ih izgleda vise nema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 13, 2010 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao jedan kineski od 38 l, preziveo je svasta, ali zato kad me zena posalje u prodavnicu , lepo ga napunim i vozim kao covek. Za te pare je extra. Ruzan jeste pomalo, ali kad vozim onda ga ne vidim!!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor-sapex 4 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Da li ih jos uvek ima( ovih najvecih) ili neke zamene slicne litraze i cenovnog ranga? Svratio je stariji brat danas u PlanetBike kod Plavog mosta i tamo ih izgleda vise nema? Imam ja taj veliki, kupljen za Jawu TS350 ali ruzno izgleda pa ga dajem po istoj ceni po kojoj sam ga kupio, preprodavac PlanetBikeovih delova mi ga je prodao po ceni od 3100 din pa ako ima neko zainteresovan neka se javi! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa temom ima li jos tih kineskih kofera??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Novembar 1, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U Planeta biku ih trenutno nema. Na Buvljaku ,ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan koferi su extra (u skladu sa cenom) jedino što su pre koštali 1345dinara a sada ko zna kolko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 1, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nije bilo jasno što tih kofera nema po prodavnicama moto opreme. Za nas kojima odgovara kvalitet, cena, veličina su dobri. A njih nema pa nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6111 Napisano Novembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na subotičkom buvljaku ima ih koliko hoćete, cena 3500 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Novembar 2, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nije bilo jasno što tih kofera nema po prodavnicama moto opreme. Za nas kojima odgovara kvalitet, cena, veličina su dobri. A njih nema pa nema. Mi smo ih imali i nećemo ih više nikada imati jer kupci očekuju kvalitet kao za redovne Kappa, Givi ili Shad kofere. Sve je u redu kada pričamo da koliko novaca toliko kvaliteta. Kupe, odu i vrate se posle par dana da se žale da je otpao, bravica ne radi, otkinula se šarka... Nikad više, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Novembar 2, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam letos išao sa takvim koferima za Italiju i oni su (što se mojih zahteva tiče) potpuno završili posao. http://fodi.frubar.net/files/7C351C7E-ED4A-0047-9B3E-652F0BF8D42B.jpg http://fodi.frubar.net/files/D28DD6B3-1A51-3342-8A85-04DB6F9AFEF3_thumb.jpg Trake su bile samo zbog psihološke sigurnosti. Ima ih na NBG u prodavnici koja se nalazi u prizemlju zgrade na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Antifašističke borbe. Tj. kad se ide tramvajskim šinama iz pravca SC ka Veru, ona vam je sa desne strane. Cena je bila oko 5500 po komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam preyadovoljan sa mojima koji su išli u grčku (bez mene) i u Crnu goru... stim što su mene koštali 1345 dinara komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Novembar 2, 2010 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Popsy ima li ih gde i dalje za 1345 din ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy ima li ih gde i dalje za 1345 din ? Jok, to je bilo prošle zime u PlanetBikeu... ja sam tad javio svima koje sam znao i nekih 50kofera je "planulo" pa su na sajmu motociklizma rekli da će opet da ih nabave po istim cenama (uvećanim za rast eura) al se to pretvorilo u duplo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Novembar 3, 2010 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sad samo gde se naleti za 3500 Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan čini mi se da sam čuo da ima negde da se nađe za 2300-2500 din al nisam siguran (čini mi se u Radničkoj gde je ona prodavnica za skutere i delove da sam video za 2500 letos) al ako naiđem na neku informaciju javiću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Gde i na kojem buvljaku je taj lik koji prodaje kofere ???? kineski koferi na buvljaku se nalaze u prvom redu, ako se udje na onaj ulaz koji je najblizi zeleznickoj stanici- odmah na pocetku reda imaju dve tezge sa opremom za bicikle i ponekom kacigom... ne mozes da promasis... Pozdrav iz Jagodine, Mene zanima jedan kofer da uparim sa mojim da mi sluze kao bocni samo za duga putovanja. Dimenzije su 57x40x27cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Novembar 17, 2010 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine, al dva komada. Ja sam taj platio 2300 dindži u septembru. To je model kofera iz Planet Bike-a kojeg više nema. Tražio sam kod njihovih dilera u Srbiji i pronašao sam jedan jedini u Vršcu i kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine, al dva komada. Ja sam taj platio 2300 dindži u septembru. To je model kofera iz Planet Bike-a kojeg više nema. Tražio sam kod njihovih dilera u Srbiji i pronašao sam jedan jedini u Vršcu i kupio. E , pa tata cekamo da se pojave pa ko pre devojci njemu dete xexexexexe. Najavljuju za sledecu sezonu. Ja bi pozadi stavio manji i toga ima ali ovih velikih kao za djavola nema ali dugacka je zima valjda ce neko da proceni da toga treba pa ce nabaviti da se i mi siromasni oprem...imo. Pozdrav iz jagodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Novembar 17, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan drugari cisto ako nekoga zanima... http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Ostalo/kofer-za-skuter/1840875 ps. ovo naravno ne prodajem ja nego vam pomazem samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine, al dva komada. Ja sam taj platio 2300 dindži u septembru. To je model kofera iz Planet Bike-a kojeg više nema. Tražio sam kod njihovih dilera u Srbiji i pronašao sam jedan jedini u Vršcu i kupio. E , pa tata cekamo da se pojave pa ko pre devojci njemu dete xexexexexe. Najavljuju za sledecu sezonu. Ja bi pozadi stavio manji i toga ima ali ovih velikih kao za djavola nema ali dugacka je zima valjda ce neko da proceni da toga treba pa ce nabaviti da se i mi siromasni oprem...imo. Pozdrav iz jagodine Zdravo , ja sam pre deset dana kupio takav kofer od 42 litra kineske proizvodnje za 3900 din na Novo beogradskom buvljaku.Drugi red tezga sa opremom za motore i bicikle.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...