toni46 0 Napisano Februar 12, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!! interesuje me imam FZR 600 i zadnja mi je guma 18" a sirina 140 to mi je preusko, e sad me zanima posto bi ja stavljo felgu 17" jel moze ostat moja zadnja vilica ili moram trazit od drugu vilicu javi te !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 12, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan netrebas mijenjati viljusku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Februar 12, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-u ali gde mou naci zadnju gumu 18` za FZR 600 Genesis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 12, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan dunlop proizvodi 220eura je 140/60-R18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 13, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off-u ali gde mou naci zadnju gumu 18` za FZR 600 Genesis?Zadnja 140/70-18 meceler maraton 190e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni46 0 Napisano Februar 13, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan kako mislis da ne treba al da znate koliko moze najveca sirina 17"felge stat na staru felgu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da napišem nešto pa koliko ti pomogne... na zzr-u je fabrièka širina zadnje gume 160, sada je stavljena 170 i to mu doðe knap. pretpostavljam da bi i kod tebe bio takav sluèaj, znaèi da možeš da staviš maksimalno 10 mm širu gumu. a da menjaš viljušku i felnu... mislim da bi te izašlo mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Februar 15, 2007 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ako radiš nešto onda neidi ispod 180 x 17, e sad,dali ide ta guma u zadnju viljušku,to neznam,ali sumnjam. Ako neide onda pogledaj viljušku od FZR 1000. Koliko se ja sjeæam FZR 1000 I ZXR imaju dosta širok prihvat za viljušku,a tvoj ram je dosta uzak. Ali i tu ima riješenje, GSXR uljara od 1988, u sve njihove viljuške ide guma 180,a imaju uzak prihvat tako da ti je to najbolja viljuška za prerade. Ja sam je imao na starom GSX-u i bilo je sve ok. Još samo obrati pažnju za to koliko možeš iæi sa širinom gume i to zbog lanca,a to se riješava tako da napraviš izbaèeni prednji lanèanik ! Ako gdje zapne,piši pa æemo nešto smislit ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...