suzanags 7 Napisano Decembar 24, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Motor stoji na nogarima, nije oslonjen na gume. Nove gume u podrumu, okačene. U dilemi sam i neznanju da li da ih montiram sad ili na proleće? :-\ Sa ovima starima svakako neću više voziti, kad sam već nabavio nove. Ali eto nisam siguran šta im više šteti, stajanje na felni ili nako okačene? ??? Hvala unapred na mišljenju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kao to mislis OKACENE??????? Skidaj ih DOLE!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da kacis gume izdeformisace se stavi ih da leze i nemoj da ih naslanjas na zid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan ODMA!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan meni su pre neki dan stigle nove obe gume i posto necu sada da ih montiram,stavio sam ih ispod kreveta u spavacoj sobi da leze na plivajucem podu, a u sobi je parno grejanje,pa cu ih montirati na prolece. ne bi smele ni da budu okacene ni oslonjene na zid,vec samo da leze na toplom podu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako motor vozis tokom zime menjaj,ako ne onda ih polozi i cekaj ljubicice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Decembar 25, 2009 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ne bi smele ni da budu okacene ni oslonjene na zid,vec samo da leze na toplom podu Vrlo je bitno da budu na toplom podu, da ne nazebu. Stavi samo neko cebe ispod njih da se ne nazuljaju na tvrdom podu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ne bi smele ni da budu okacene ni oslonjene na zid,vec samo da leze na toplom podu Vrlo je bitno da budu na toplom podu, da ne nazebu. Stavi samo neko cebe ispod njih da se ne nazuljaju na tvrdom podu ;D Da ih ne zakaci novi virus ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5398 Napisano Decembar 25, 2009 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, zezaju te za ćebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li imate preporuku nekog vulkanizera u Novom Sadu za montiranje i balansiranje gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ne bi smele ni da budu okacene ni oslonjene na zid,vec samo da leze na toplom podu Vrlo je bitno da budu na toplom podu, da ne nazebu. Stavi samo neko cebe ispod njih da se ne nazuljaju na tvrdom podu ;D I bar jednom nedeljno ih polivaj toplim chajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan I stavi uljani radijator preko njih... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja tu nista dirao do pocetka sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Decembar 26, 2009 drkadzija, 1230 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Da li imate preporuku nekog vulkanizera u Novom Sadu za montiranje i balansiranje gume? Srdanov na futoškom putu....nije jeftin ali je makar dobar..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan svejedno je kad montiras,u decembru ili u martu,2-3 meseca pre ili kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li imate preporuku nekog vulkanizera u Novom Sadu za montiranje i balansiranje gume? Srdanov na futoškom putu....nije jeftin ali je makar dobar..... Hvala za info, zvao sam danas, ali rade samo livene felne. Sad sam prošao celu telefonoteku i samo Kedi NS rade krpljenje i balans gume sa žbicama. Idem danas ili sutra pa javljam utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi lepi dan gume natovaris na motor i pravac kod Mate u Mladenovac, em se lepo provozas em vrhunska usluga, a posle stanes u DASCARU i zlijes nove gume sa vrelom jagnjetinom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update. U Kedi NS, lepljenje unutrašnje gume 340 dinara, balansiranje je 500. Zadovoljan skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Prvi lepi dan gume natovaris na motor i pravac kod Mate u Mladenovac, em se lepo provozas em vrhunska usluga, a posle stanes u DASCARU i zlijes nove gume sa vrelom jagnjetinom ;D kakva reklama za Matu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Da li imate preporuku nekog vulkanizera u Novom Sadu za montiranje i balansiranje gume? Srdanov na futoškom putu....nije jeftin ali je makar dobar..... Sta ce tebi balansiranje guma??? Hvala za info, zvao sam danas, ali rade samo livene felne. Sad sam prošao celu telefonoteku i samo Kedi NS rade krpljenje i balans gume sa žbicama. Idem danas ili sutra pa javljam utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvi lepi dan gume natovaris na motor i pravac kod Mate u Mladenovac, em se lepo provozas em vrhunska usluga, a posle stanes u DASCARU i zlijes nove gume sa vrelom jagnjetinom ;D kakva reklama za Matu! Ume to Neske, on je nekad bio promoterka, preko omladinske ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan @dane@ Ne treba mi, nisam ni radio. Al eto 500 dinara kome treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzuki_Milan 1 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Veliko Gradiste--Srebrno jezero Motocikl: Gsx-R 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro je kada imas blizu negde da izbalansiras gume... ja trebam d amenjam na prolece pa me strah hvata... ne znam nikoga ko u Branicevskom okrugu menja i balansira.... Cuo sam i da nove gume ne trebaju da se balansiraju TJ ima neka tacka na gumi koja treba da se poklopi na felni sa nekom slicnom ??? tj ne treba da se balansiraju ako je felna ok i ako su gume nove.... A ja ne znam ni dal da uzimam nove,,, ili polovne gume iz inostranstva za GSXR 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da su te polovne dobre, ne bi ih taj neko skino sa motora.Ajde za kola polovne i da razumem, al na motor samo nove gume! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...