Dzigorius 134 Napisano Jul 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno vredi svaku paru, tu nema diskusije, siguran sam da ko je kupi nece ni za trenutak da se pokaje jer to je odlican motocikl koji po izgledu ne moze da zastari...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Jul 17, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos mali popust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda i dalje skupo? :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju ja bas i ne volim ovakve motorcikle al ih izuzetno postujem. Daj nemoj da si lud da ga dajes za SICU... Ovo je legenda.Motor je ili kraden ili mu nesto ozbiljno fali ili tebi nesto ozbiljno fali kad ga dajes za te pare. E sad ti odaberi, jedno od ta 3 mora da bude ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Jul 20, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj novac se ne moze naci solidan tdr ili pegaso, a motor je perfektan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju ja bas i ne volim ovakve motorcikle al ih izuzetno postujem. Daj nemoj da si lud da ga dajes za SICU... Ovo je legenda.Motor je ili kraden ili mu nesto ozbiljno fali ili tebi nesto ozbiljno fali kad ga dajes za te pare. E sad ti odaberi, jedno od ta 3 mora da bude ;D Mislim da ja znam: fali mu stalan posao, sto ce reci LOVA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih najvise voleo da je ovo trece ali sta da ti kazem. Problem je izgleda sto u ovoj zemlji koja mora da uspe (sarkazam) moras da izdvojis 32000 stabilnih dinara i da das suverenoj drzavi koja od tih para odrzava fantasticne puteve i smanjuje prakticno nepostojece akcize za gorivo da bi mi, gradjani, sa prosecnim primanjima sigurno preko 150e, mogli bezbrizno da se vozimo! Ne, sad ozbiljno, motoru ne fali nista, ima da se ulozi u njega ali to sam vec sve napisao, kraden nije, a za ovo trece... ko zeli da zna mora da me upozna! Nisam planirao da ga dajem za sicu ali para da ga sredjujem nema, nesto ne verujem ni da ce ih biti u skorije vreme, motor stoji za dzabe u garazi, pre cu da ga prodam nekome po nizoj ceni ali ce bar da se vozi nego da trune dok se ne obogatim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko trosi motor? u proseku.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu racunaj 12, mozda manje kad se nasteluje, a na putu oko 8. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Lep, ali .... nema. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pare nisu problem... ;D Stvarno strasno sta se sve prodaje i po kojim cenama i sto je najgore niko da kupi! Sto nisam bio pametan da gurnem nesto pod madrac ranije pa da se sad navozam raznih motora!!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pita li iko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Al' je udarila kriza, motor je extra, pregaziće većinu motora po većini aspekata (udobnosti, pređenoj kiometraži, pozdanosti), ali ne vredi, tj.treba biti strpljiv, sve je stalo samo deca rastu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Avgust 13, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pitaju ali svi uglavnom ili cekaju da prodaju svoj ili nude nesto u zamenu. Neka neko ponudi Apriliu Pegaso Trail i dajem oba! ;D Strpljenje vise ne postoji, ovo je vec zen faza. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo dole, ne mogu vise! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Tačno mi dođe da je kupim. Skoro godinu dana pratim oglas, imam i nešto kinte, al problem je u tome što mi stvarno taj motor nije potreban. A da je lep, lep je! Bruce Lee, dajem ti nedelju dana da je prodaš, u suprotnom eto me. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Avgust 25, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan 'Os se menjamo za frija ;D @BJBRANKO veruj mi, motor je kao iz fabrike (mada nije, bolji je ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan @ PERLX Eh da je neki kros free lako bi se dogovorili!!! @BJBRANKO Poznat mi je taj osecaj, veruj mi da mi svakih nedelju dana prodje kroz glavu da sklonim oglas i da je zadrzim iako mi ne treba ali je volim vise od svih koje sam imao! Da imam samo malo vise love da izdrzavam 2 motora ne bih je dao u zivotu ali ovako stoji u garazi bzvz i skuplja prasinu, zao mi je da je gledam tako! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Septembraski popust 1100e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Tačno mi dođe da je kupim. Skoro godinu dana pratim oglas, imam i nešto kinte, al problem je u tome što mi stvarno taj motor nije potreban. A da je lep, lep je! Bruce Lee, dajem ti nedelju dana da je prodaš, u suprotnom eto me. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Brus Li imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan probao motor i vredi mnogo vishe nego shto se ceni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13655 Napisano Septembar 23, 2010 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ubija ga kubikaza, mislim ovi iz vlade. 'bem ti drzavu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neka zamena za neki ktm lc4 620 (350, 400) ili slicno, samo da je street legal, uz moju doplatu do nekih 500e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 25, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ovaj motor, i ne mogu da verujem da moze da ide za ovako (relativno) male pare. Uzas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...