draza 548 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kaciga NOLAN N102 . Moze i zamena za kros opremu . NOLAN N 102 : Cena 150 evra -U dobrom stanju , unutrasnjost se vadi i super je ocuvana . -Mogucnost ugradnje n com-a -Crni mali vizir kaci se preko providnog i sluzi kao naocare -Anti fog vizir -Velicina l od 58 do 60 -Priprema za N COM Ponude moze na pp ili tel 063 410 258 Moze dogovor ili zamena za kross opremu . Cizme , kornjaca , stitnike itd . Ili zamena za super moto felne a moze i neke alu koje mogu da zavrse poso . Za kes dogovor . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nolan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan ...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan .......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Decembar 12, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nolan je nekada bila moja kaciga i upravo je ovakva kako je Draza opisao. Ja sam je kupio u Nemackoj. Preporuka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 12, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze ! Nego kako sluzi Arai? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Decembar 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze ! Nego kako sluzi Arai? Arai kao metak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da je zainteresovan ??? . Cene podlozne pregovorima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre mesec dana kupio Caberg Syntesi flip-up koji mi je veliki. Nikad nosen,integrisane naocari, placen 150e. Ako si zainteresovan, sledi fotka. Posto se tek opremam, moze i nesto drugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji slike ako imas na dragan.nikolic@beotel.net ili ovde , sve jedno . Kazi mi samo koje je velicine i kakva kombinacija dolazi u obzir . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Posalji slike ako imas na dragan.nikolic@beotel.net ili ovde , sve jedno . Kazi mi samo koje je velicine i kakva kombinacija dolazi u obzir . Mislim da ti je prevelika: xxxl. Kaciga je bas dobra, u Luisu je 299e, ali moras biti glavatiji, tako sam se i ja zaleteo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jest da je oglas malo stariji ali je jos uvek sve aktuelno . Znaci i dalje se prodaje . Ide lepo vreme tako da moze i korekcija cene . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena kross kaciga tako da zamene moze za neku bolju flip up ili enduro verziju sa vizirom . Najbolje je za kes . Moze dogovor . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodate ls2 i dainese . Ostala NOLAN . Moze za mena za kross opremu ( cisme , kornjaca ...) Za kes dogovor . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 15, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu kacige koje su prodate sam izbrisao . Znaci za kes dogovor ili zamena za cross opremu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za neke super moto felne . Ili neke alu koje mogu da zavrse poso . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...