misa-pei 6060 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @srbac Ne moraš ponovo... Dovoljno je da iz banke uzmeš izvod da se vidi da je sa računa na račun otišla lova. Mogu da izvuku i detalje. Sa tim opet u SUP. Meni su rekli da tako uradim, jer "neki put vide, a neki put ne" da je plaćen porez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2391 Napisano Mart 18, 2023 (promenjeno) Andragog, 4971 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To imam ali posto sam platio preko kartice na sajtu banka ne vidi gde je otisla lova, u pitanju je Dina djubre kartica Promenio Mart 18, 2023 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2391 Napisano Mart 18, 2023 Andragog, 4971 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan NLB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8499 Napisano Mart 19, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, gebee&co je napisao: Vraćaju pare na kućnu adresu kad ne koristiš a platio si.Sivi Sokole,nemoj više da pišeš ovako nešto,molim te.Evo odoh da se isplačem u kupatilo,sramota me od žene.Pitaće me što ronzam,kako da joj objasnim. Da, mislim da bi trebalo zabraniti i jasno naglasiti da se pisanija o propisima, zakonima, taksama, osiguranjima... (bilo čemu što zavisi od države) smeju odnositi samo na Srbiju (ok, možda samo zapadni Balkan), i to bi trebalo negde jasno naglasiti Ovako nas samo nerviraju ovi sa trulog zapada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2391 Napisano Mart 21, 2023 (promenjeno) Andragog, 4971 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ponovo bio u Poiciji,odneo potvrdu iz banke, potpisanu i pečatiranu da sam platio porez. Poziv na broj u uplatnici u sebi sadrži broj saobraćajne od auta, tako da tu nema greške, koje vozilo u pitanju. Ipak mi nisu uvažili ni to, jer oni u Kovinu ne vide uplatu. Ja sam na kraju platio porez ponovo 9750din i završio preregistraciju. Sada mi ostaje da reklamiram povraćaj novca od e-uprave. BZVZ. Promenio Mart 21, 2023 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...