Gliga 4483 Napisano Decembar 24, 2009 Advanced Member, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja poslah juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Poslao pre 4 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2393 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam, pre sat vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan I... ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1808 Napisano Decembar 25, 2009 Drug član, 903 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, Hellena, nestrpljivi smo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite što kasnim, u maloj sam zbrci, okačiću večeras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite što kasnim, u maloj sam zbrci, okačiću večeras. To se kaze lepo iskreno: "Kupili smo rernu, boli me dupe za takmicenje, odo da jedem gibanicu!!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite što kasnim, u maloj sam zbrci, okačiću večeras. To se kaze lepo iskreno: "Kupili smo rernu, boli me dupe za takmicenje, odo da jedem gibanicu!!!" Jok, sad jedem čvarke XD I nije mi žao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...