d3j4n0v1c 0 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Gmunden, Österreich Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje, zovem se Alen Dejanović, rodjen u Rijeci 1986, nakon par godina se preselio sa roditeljima u BiH tačnije grad: Modriča. Zatim polovinom 2009 doselio se u Austriju, grad: Gmunden. Apsolvent Fakulteta za informacione tehnologije u Doboju. Vozim Yamahu YZF-R1 2007 godina, model rn19. toliko za sada, ako nekoga sta bude zanimalo neka pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 6, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje, zovem se Alen Dejanović, rodjen u Rijeci 1986, nakon par godina se preselio sa roditeljima u BiH tačnije grad: Modriča. Zatim polovinom 2009 doselio se u Austriju, grad: Gmunden. Apsolvent Fakulteta za informacione tehnologije u Doboju. Vozim Yamahu YZF-R1 2007 godina, model rn19. toliko za sada, ako nekoga sta bude zanimalo neka pita pozdrav i tebi Alene i dobro nam dosao. ajd ja da pitam: a jesi li ti to slucajno stavio password na mesto gde treba da stoji username ili.... mislim salim se ja naravno, ali i u svakoj sali ima i malo istine. naime, tvoje ime se vidi samo ovde u predstavljanjima. s druge strane tvoj nickname ili username, kakogod, se vidi pored svakog komentara koji budes postavio ovde na forumu. i sad zamisli da ja hocu da ti se obratim, ili se sretnemo negde na nekoj voznji i sl. kako da te oslovim ako sam ti zaboravio ime (koje sam video samo jednom ovde u predstavljanjima) : zdravo d3j4n0v1c kako je, sta ima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 6, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan kako da te oslovim ako sam ti zaboravio ime (koje sam video samo jednom ovde u predstavljanjima) : zdravo d3j4n0v1c kako je, sta ima ? dečkov nickname je dejanović, samo je malo hteo da bude kreativan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 7, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ocigledno slabo stojim sa kriptografijom il su u pitanju godine (krecana) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Alene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha ZX9R 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d3j4n0v1c 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Gmunden, Österreich Prijavi odgovor kao problematičan hehehe, to mi je prijatelji prezime pa reko malo da se nasalim sa prezimenom , inace momci, forum je za 10. svaka cast i nadam se da cu i ja kako moci pomoci da forum bude prikazan u sto vecem svijetlu. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Alene dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Decembar 14, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Apsolvent Fakulteta za informacione tehnologije u Doboju. svaka cast ocigledno slabo stojim sa kriptografijom il su u pitanju godine (krecana) ;D KochaMatori, mogao si iz ovoga u Alenovom predstavljanju da skužiš da je informatičar (a uz to i poznati cheater ;D), pa je bilo za očekivati da se ovako "hakerski" izrazi. Dobrodošao Alene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 15, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 15, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Alene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Decembar 15, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...