armin1 35 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan zx750 '87 motor odlican, suv, potrebno ulje svecice ipozeljna zamena pakni od kvacila cena 900 evra tel 063 425 893 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 4, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Drugare, jel može po redu, slika, kilometraža, rega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan izvini al ne moze,ja bih rado, javio mi je telefonom i zamolio da bacim na net. nemam ama bas nista, ja sam motor video nekolio puta i jednom provozao to je sve. morate coveka kontaktirati na telefon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...