Ćili 674 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece, dakle, evo glupog pitanja: ovih dana, kad ugasim motor, iz desnog lonca se pusi ko iz vatrenog oruzja, onako lagano, a iz levog ne. Ova pojava datira od pre par dana, od kako non stop stoji na kisi, a po kisi ga i vozim. Jel da to nije nista opasno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 3, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan hehehe...ovo me podseća na onu staru: Jel ti se puši kad izađeš iz vrele kade :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, ima varijacija na temu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vlaga, motor ti je parkiran naslonjen na ljevu stranu i zato se desni vise skvasi i vise se i pusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan E moguce, vidis... nocas je stajao na centralnom stenderu i sad kad sam dosao na posao vidim dimi samo iz levog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan E moj Ćili. Parkiraš motor kao i svi sezonci i upališ ga na proleće...leto... Nema zime, klizavice, a sačuvaćeš zglobove i ledja ;D Vidima da si ostao u Kawa klanu, samo si uzo jači... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Како ти се чује мотор? Како ради на леру и како повлачи, када крећеш лагано? Питам, јер проблем може да буде у запушеном издувном систему... Најчешће је лонац у питању. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Decembar 5, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno se cuje, povlaci ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Decembar 5, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sistem auspuha isti kao na 1100 gde je levi top direkktno iz grane a desni na manje više t račvu onda je to normalno jer se levi više greje za neku nijansu od desnog a i skuplja čini mi se više kondenza ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, samo mi je trebalo da mi neko kaze da ne moram sad da kupujem drugi motor zbog toga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...